Dikişler & Burun Ucundaki Dikiş

nezahat92

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2015
16
0
32
Kızlar geçen perşembe alçıyı silikonu falan aldı doktor, ondan önceki hafta aynı gün de ameliyat olmuştum. Doktor alçıyı silikonu çıkardı çıkarmasına ama dikişlere dair bir şey söylemedi, üç hafta sonra tekrar kontrole gel dedi sadece ama burun ucumdaki dikiş duruyor. Anladığım kadarıyla eriyen dikişler sadece içtekiler, burun ucundaki dikişimi almayı unutmuş olabilir mi doktor? Yoksa dışında olmasına rağmen eriyor mu bu da? Yardımcı olur musunuz biraz korkuyorum :/

Son düzenleme:
Ben henüz ameliyat olmadım ama alciyla beraber dikislerde alınıyor diye biliyorum :/ doktorunuza telefonla bir sorun isterseniz çok geçmiş olsun bu arada

Ya yardımcı olabilecek kimse yok mu burun ucumdaki dikişlerin iki hafta geçmesine rağmen duruyor olması normal mi, onlar eriyor mu? Çok zor durumdayım paranoya yaptım

Ya yardımcı olabilecek kimse yok mu burun ucumdaki dikişlerin iki hafta geçmesine rağmen duruyor olması normal mi, onlar eriyor mu? Çok zor durumdayım paranoya yaptım
Belki eriyen dikistir sikma canini ama benimde slikon tamponalr alinirken burnumun ucundakileri aldi yani disardakileri 1 hafta sonra iste tamponlarla beraber ama icerdeki dikisler erir dedi

Bu duruma en iyi doktorunuz yorum yapabilir ama tecrübeli biri olarak şunu diyebilirim ki eriyen dikişler olsa şimdiye çoktan erirdi..almamışsa unuttuğundan mı bilemem ama yara iyileşmen yavaş olduğu için almamış da olabilir ki bu durumda da sana bir tarih vermesi gerekirdi,şu gün gel alalım diye..dediğim gibi bence derhal doktorunuza danışın..bunu ancak o çözer..

Dr lar çok fedakar insanlar (yani benim tanıdıklarım hep öyle) o nedenle geç vakit de olsa tlf mutlaka cvp veriyorlar.Allah hepsinden razı olsun..bence arayın..

X