Dikkaattt edinn kızlarr !!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Meyveliturta19

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2014
4.215
7.877
Ben işteyim az önce kardeşimle konuştum..
Annemi aramışlar polis olarak tanıtmışlar annem bir şey demeden evin adresini ve tc numarısını söylemişler..
Üzerine açılmış hatlar ve banka borçları falan filan saymışlar kardeşim yanındaymış.. almış telefonu adamlara bir güzel yağdırmış.. bir de pişkin pişkin siz bizimle bu şekilde konuşamazsınız annenizi evinizden alırsak görürsünüz demişler!!!
Bizimkiler hemen karakola gitmişler.. şimdi de savcılığa gidiyorlar...
Kardeşim seçim kağıtlarını çalmış olabilirler oradan bulmuş olabilirler bilgileri dedi..
Dikkat edin kızlar.. ortalık dolandırıcı kaynıyor..
Allah korusun bilinçli olmasaydık yanmıştık.

Ben işteyim az önce kardeşimle konuştum..
Annemi aramışlar polis olarak tanıtmışlar annem bir şey demeden evin adresini ve tc numarısını söylemişler..
Üzerine açılmış hatlar ve banka borçları falan filan saymışlar kardeşim yanındaymış.. almış telefonu adamlara bir güzel yağdırmış.. bir de pişkin pişkin siz bizimle bu şekilde konuşamazsınız annenizi evinizden alırsak görürsünüz demişler!!!
Bizimkiler hemen karakola gitmişler.. şimdi de savcılığa gidiyorlar...
Kardeşim seçim kağıtlarını çalmış olabilirler oradan bulmuş olabilirler bilgileri dedi..
Dikkat edin kızlar.. ortalık dolandırıcı kaynıyor..
Allah korusun bilinçli olmasaydık yanmıştık.

geçenlerde de arkadaşın birine saglık ocagından gelecez evdemisiniz demişler

Artık iyice gemi azıya aldı bu dolandırıcılar. Canan Karatay'ı bile ikkna edip telefonda parasını almışlardı bu yolla.
Kolay para,cezası yok denecek kadar az,taş atıp kolu yorulmuyor,emeksiz kazanıliyor dolayısıyla artarak devam ediyor.

Artık iyice gemi azıya aldı bu dolandırıcılar. Canan Karatay'ı bile ikkna edip telefonda parasını almışlardı bu yolla.
Kolay para,cezası yok denecek kadar az,taş atıp kolu yorulmuyor,emeksiz kazanıliyor dolayısıyla artarak devam ediyor.
Kardeşim diyor ki abla öyle rahatlar ki.. arkadan telsiz sesleri falan geliyor inandırıcı olmak için her şeyi yapıyorlar.
Bunlara insan bile denmez !!

evet bizi de aradılar ablamın telefonunu istediler bende verdim salak gibi sonra ablamı arayıp konferans görüşmeyle benim sesimi dinletip kardeşin elimizde demişler para istemişler :KK70:
ablam uyanık çıktı bizde de :))

aaa benide aradılar, hatta çağrı bıraktılar ben aradım, polisim demedi ama kredi kartımı düzenli ödediğim için hediye verecekmiş. kart numaramı ve şifremi istedi bende demekki biliyosunuz düzenli ödediğimi bildiğinize göre dedim çok biliyosan sen gel buraya otur terbiyesiz dedi kapattı. ben tabi şok :)

benim kayınvalidemi de bi kaç ay önce dolandırmışlardı zavallının neyi var neyi yok herşeyi gitti aman ha sakın aldanmayın

aaa benide aradılar, hatta çağrı bıraktılar ben aradım, polisim demedi ama kredi kartımı düzenli ödediğim için hediye verecekmiş. kart numaramı ve şifremi istedi bende demekki biliyosunuz düzenli ödediğimi bildiğinize göre dedim çok biliyosan sen gel buraya otur terbiyesiz dedi kapattı. ben tabi şok :)

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Hadiya.. diyecek kelime bulamıyorum gerizekalılar ya .. çok geçmiş olsun size de
sağol canım bunu aramışlar adın pkk ya karıştı bankada nekadar paran varsa bize getir adın temizlendikten sonra geri vericez paranı demişler yoksa 1 saate kadar yunus ekip gelip seni evinden alacaklar demişler bu zavallıda korkuyla gidip bankada nekadar parası varsa son yatan maaşına kadar çekmiş götürüp ellerine vermiş.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X