Cevapları çok merak ediyorum nişanlım da bana hep dik kafalı der biraz fazla inatım daMerhaba kk.. bitmedi benim derdim bitmicek.
Hiç konuşmayan tartışmayan susan adamla ömür geçirmek ne zordur bilen bilir.. sen sinir krizleri geçirirsin o öylece bakakalır. Keyfinden ödün vermez. Ona göre hep sen hatalısındır o hatalı olduğunda telafi beklersin o senden bekler. Takmamak çözüm belki ama onu da ben yapamıyorUm. Düşünmekten beynim uyuştu bir türlü uzlaşamıyoruz, mermer gibi asla hiç bir konuda tavizi yok. Evliliğimiz berbat halde ama bunun için yaptığı hiç bir şey yok hala benden bekliyor.ben ne yapacağım..
Bu tabi 2 saatle olacak iş değil ben bunu hayat tarzı haline getirmeye çalışacağımBende esime hakli oldugum durumda kustugum zaman konusmam hic bi sekilde takmam o biseyler soyler orali olmam bence sizde onun gibi davraninin
Profil fotosundaki abisiyle yengesiAma profil foton öyle demiyo :))
Eşim sinirlenmez de.. ben yokmuşum gibi yani.. ne iyi ne kötü.. sohbet etsem eder küssem küser boşanalım dersem boşanır, umru değil hiç bir şey..Herkesin yapısı farklıdır. Mesela ben kolay sinirlenip, kolay unuturum. Sesimi yükselttiğim coook nadirdir, eğer ben sesimi yukselttiysem, eşim ben boşalana kadar dinler beni. Hararetim geçince biraz dinlenirim, sakinleşirim. Bu sefer karşılıklı olarak birlikte konuşmaya başlarız. Eğer o enerjiyi atamazsam, o sakin konuşma asla olmaz malesef.
Mesela eşiniz sinirliyken pek tepki vermeseniz, siniri geçince çok ertelemeden hemen o günkü hadiseyi konuşsaniz? Sinirli bi insanla uzlasmaya çalışmak çok zor. Kapalı oluyor o an çünkü. Sakinlestikten sonra deneyin konuşmayı.
Eğer daha ileri boyuttaysa iliski terapisti çok işinize yarar diye düşünüyorum. Boşanmak için vir sebep göremedim ben
:)))Profil fotosundaki abisiyle yengesibi de görünmez gorumce olarak ikisinin arasında kendisi var!
Ona sorsanız ben onu sevmiyor umursamıyormuşum..daha önceki konunuzda da onu defalarca terkettiğinizi sizi hep görmezden geldiğini umursamadığını yazmıştınız. o zaman da yorum yapmıştım. sizi hiç takmayan bir insanı siz neden bu kadar takıyorsunuz? sürekli sizi sevmiyor gibi davranıyor istemiyor gibi davranıyor. çok mücadeleci gördüm sizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?