Merhaba arkadaşlar,
5 aylık hamileyim. Çok hızlı kilo aldığım için, hamile olduğumu öğrendiğim günden bu yana duşdayken ıslak tenime bebe yağı uyguladım. 9 kilo aldım, şimdilik çatlağım yok ama dün karnımdaki ince tüylerin çok net bir şekilde belirginleştiğini farkettim.
Benden söylemesi...
canım hamilelikte de tüylerde geçici artış olabiliyo diye biliyorum. ondan olmasın? sadece karnında mı oldu?:uhm:
TÜYLENME BENCE HORMONELDİR BEBE YAĞININ FAYDASINI ÇOK GÖRDÜMMerhaba arkadaşlar,
5 aylık hamileyim. Çok hızlı kilo aldığım için, hamile olduğumu öğrendiğim günden bu yana duşdayken ıslak tenime bebe yağı uyguladım. 9 kilo aldım, şimdilik çatlağım yok ama dün karnımdaki ince tüylerin çok net bir şekilde belirginleştiğini farkettim.
Benden söylemesi...
İlk 3 ay 7 kilo aldım, son 2 ay kilo alımım durduğu için sadece karnıma uyguladım. Diğer bölgelerdeki tüylerde azalma olurken (özellikle bacaklarda) karnımdaki ince gözle görülmeyen cansız tüyler karardı.
Merhaba arkadaşlar,
Benden söylemesi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?