DİKKAT!! Bebe yağı bende tüylenme yaptı

hanifee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2008
46
3
86
İstanbul
Merhaba arkadaşlar,
5 aylık hamileyim. Çok hızlı kilo aldığım için, hamile olduğumu öğrendiğim günden bu yana duşdayken ıslak tenime bebe yağı uyguladım. 9 kilo aldım, şimdilik çatlağım yok ama dün karnımdaki ince tüylerin çok net bir şekilde belirginleştiğini farkettim.
Benden söylemesi...

canım hamilelikte de tüylerde geçici artış olabiliyo diye biliyorum. ondan olmasın? sadece karnında mı oldu?:uhm:

canım hamilelikte de tüylerde geçici artış olabiliyo diye biliyorum. ondan olmasın? sadece karnında mı oldu?:uhm:

İlk 3 ay 7 kilo aldım, son 2 ay kilo alımım durduğu için sadece karnıma uyguladım. Diğer bölgelerdeki tüylerde azalma olurken (özellikle bacaklarda) karnımdaki ince gözle görülmeyen cansız tüyler karardı.

ben de bebe yağı kullanıyorum 16.haftadan beri.bacaklarım kollarım heryerime sürüyorum duştayken ama tüylenme falan yok.azaldı aksine.hormonlarla ilgili bence.ama çok hafif çatlaklarım oldu yeni yeni.benim vucudum müsait zaten çatlamaya çünkü kuru cildim.

Hamilelikte genelde tüylenme olur zaten.:1closedeyes:

evet hamilelikte tüylenme oluyor.benim arkadaşım da badem yağı kullandı tüylenme yaptı sakın kullanma dedi.ama doktoruma sordum tüylenme oluyor badem yağıyla alakası yok dedi.bebek yağı da aynı şekilde..ama umarım bende olmaz yeterince var zaten a.s.

TÜYLENME BENCE HORMONELDİR BEBE YAĞININ FAYDASINI ÇOK GÖRDÜM

canım ben daha bişey kullanmadığım halde benimde göbüşümdeki tüyler daha belirginleşti.. o bizdeki hormonal değişikliklerden kaynaklanıyor.. bende badem yağı kullanmaya başlayacağım bundan soonra...

tüylenme olsunda çatlama olmasın bence.tüyler zamanla yok olur.çatlaklar için yapılcak pek bişey yok.ben 7 haftadan beri bebek yağı badem yağı kullanıyorum.tüylenmede yok çatlamada.inşallahta olmazz

canım ben şimdilik bişey kullanmıyorum ama bacaklarımdaki tüyler nerdeyse bitti, göbeğimde tüylenme başladı , o gebelikle alakalı bir durum bebe yağıyla alakası yok

cnm bende de tüylenme bebe yağından sonra başladı. Daha önceden böyle bi problemim hiç olmadı. Belki tesadüf bilemiyorum ama doktoruma sordum ve bana pregnacare diye bi krem verdi şimdi onu uyguluyorum. Birde doğru mudur bilmem ama bebek cinsiyetini tahmin yöntemlerinde tüylenmesi fazla olan kadının erkek bebeği olur diye okumuştum.

bende o dediğini duydum ama belli olmuyo bu işlere.bende bebe yağı kullanıyorum ama kullanmadan önce göbişimdeki tüyler belirginleşti ve arttı çünkü benim göbeğimde hiç yoktu şimdi baya farkediliyo allahtan siyah siyah değil.seninki hormonlardan kaynaklanıyo bencede.buarada badem yağını saçlarada kullanıyoruz biliyosunuz gürleşsin çabuk uzasın diye oyüzden bence göbeğinize sürmeyin.kakao kayısı ve fındık yağının iyi olduğunu duydum.
buarada çatlak kremlerine boşuna para vermeyin aldığınız yağlar da aynı işlevi görüyo öbürküler sırf etiket ve en ucuzu 50 -60ytl bütçenizi sarsmayın bence 1 tane kullanmıyosunuz çünkü

hamileyken karında tüylenme olması gayet normal
doğumdan sonra geçiyor
bebe yağıyla alakası yok.

endişelenme cnm sür sen yine devam et tüylerin çözümü var ama çatlakların çözümü yok maalesefsırnaşık şey

ya of bende tüyden bol bie yok zaten ben ne süreceğim daha başlamadım gerçi

Adına androjen de denilen seks hormonları, bedeninizde yeni tüylerin birikmesine yol açabilir. Üst dudağınız, çeneniz, yanaklarınızda böylesi tüyler oluşabilir. Bunun gibi tüylenmeler göbeğinize de sirayet edebilir, sırtınız, kollarınız ve ayaklarınızda da yer alabilir. Bununla baş etmenin yolu, ağda, traş ve bu gibi tüm güvenli yolları kullanarak, bu geçici değişimlerden kurtulmaktır.

arkadaslar gebelik sitesınde de bu sekılde belırtılmıs haberınız olsun.benımde gobektekı tuylerımde artıs oldu ama dogumdan sonra eskı halıne doncegını dusundugum ıcın hergun muhakkah bebe yagı ıle yaglanıyorum...

bende her banyodan sora bebe yagı sürerim 3 aydır faln alışkanlık oldu gerçkten kalçam olsn bacaklarım süper oldu göbegime ve göğüsümede sürerim yumşacık ayrıca bendede tüyler yk oldu nasıl oldu anlamadım.seninki hamilelikten olmuş olabilir

bebe yağının tüylenme yapması mümkün değildir. hamilelikte tüylenme cok normaldir. bebe yağı sürmeseniz de tüylenme devam edecektir.

merhabalar
ben 20 haftalik hamileyim ve tüylerimdeki uzama hizinda ciddi bir azalma oldu.bacaklarimi 2 ay once aldirmistim, hala rahatsiz olacak kadar cikmadi.biyiklarimi haftadabir alan ben uc haftadir flan almiyorum daha yeni yeni cikiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…