- 1 Aralık 2012
- 1.213
- 1.361
- 333
- Konu Sahibi ayugrasamam
-
Ben mağazalarda sülük gibi yapışan görevlilerden nefret ediyorum şahsen.
Ben mağazaya girer girmez yardımcı olabilir miyiz dediklerinde teşekkür ediyorum ve ihtyacım olursa yardım
isteyeceğimi söylüyorum.
Bozulup gidiyorlar.
Hoşlanmıyorum napayım.
hala cnm sıkkın ..dün 170 lira ile dışarı çıktım iyi biliyorum paramı saydım 3 ellilik onları biraraya koydum 2 onluk vardı bide neyse kendime etek almayı istiyordum ne zamandır, hazır her yer indirime girmişken alayım dedim.. foruma gitmeye üşendim annemlerin orda kapalı bi cadde var bir sürü mağazalar var oraya gider modellerini beğendiğim 2 yer var oralara bakar alırım dedim .. cüzdanım hep kapalı hiç açmadım ama yol boyunca.. neyse fazla uzatmayayım beğendiğim dediğim mağazalardan birine girdim çok hoş elbiseler gelmişti zaten bir sürü bayan elemanları var etrafımda fır dönüyorlar illa deneyin size çok yakışacak diye 2 elbise tutuşturdu bende yakında akraba nişanı var olabilir diye birini denemek için giyinme kabinine girdim mantomu astım cebinde de cüzdanım :S giydim çıktım kabinden aynada bakıyorum kızlar etrafımda bir sürü iltifatlar fln ama bnm gözüm kabinde hep ama o ara daldım demekki anlayamıyorum da neyse bi elbise daha derken bide etek beğendim oradan eteği denedim ve o eteği aldım elbiseler kalsın daha sonra dedim.. giyindim çıktım ve o 3 elliliği aynı yere koymştum ya arasından birini aldım eteğin fiyatı indirimli diye sevindim bide ödedim çıktım .. sonra biraz daha gezdim ama oralardan bişey almadım cüzdanımı açmadım yani derken takıcı gördüm girdim oradan kolye beğendim 15 lira onu almak için cüzdanımı açtım 2 onluğu verdim 5 lira geri verdi ve gözüm tek kalan 50 lirama kaydı dedim ben sadece etek aldım 150 liranın 50 sini harcadım 100 liram yok 50 liram var hemen takıcıda etrafa baktık yok düşmemiş ordan çıktım hemen etek aldığım mağazaya dedim böyle böyle ilk önce düşmüş olabilir dedim eteğin ücretini verirken yok bayan görmedik dediler aklıma giyinme kabinindeki o girip çıkmam geldi elbiselere bakarken oyalanmam geldi güvenlik kameranız var mı dedim yok dedi :S:S dedim bnm param çalındı o zaman ama nasıl ıspatlayacaksam.. güvenlik kamerası olmayan bi yer ve birsürü iltifat yağdıran elemanlar cüzdanı alsa olmaz hemen çıkar meydana ne yapıyolar cüzdandan bi miktar götürüyorlar sonra sen aa düşürdüm oluyorsun ALLAH görüyor kul görmese ne olur ama siz siz olun ya yalnız alışverişe gitmeyin ya da cüzdanınızı yanınızdan ayırmayın böyle durumlarda çok bi para değil ama az bi para da değil hani 50 tl... ben akıllandım
Ben mağazalarda sülük gibi yapışan görevlilerden nefret ediyorum şahsen.
Ben mağazaya girer girmez yardımcı olabilir miyiz dediklerinde teşekkür ediyorum ve ihtyacım olursa yardım
isteyeceğimi söylüyorum.
Bozulup gidiyorlar.
Hoşlanmıyorum napayım.
kötü olmuş :/ bende yalnız alışverişe giderim bu yanında biri olmasıyla degişcek durum degil insanlar artık bu durumun ustası olmuş çıkmış..kabinde ne denersen dene çantanı montunu cüzdanı yanına almalı insan..
Öncelikle gecmiş olsun!
iste en sevmediğim bir durum, mahzlarda çalışanlar etrafında dolanip sürekli gölge olmaları, yada sırt birt gelip yardımcı olabilirmiyiz fallan demeleri! Hollanda'da böyle bir şey olsa, yüzüne bile bakmam, cok rahatsız verici. Ama Türkiye'de, nereye girsen yapıyorlar, cok tuaf!
Paranizi ikili diyede vermiş olabilirsiniz. Ben para verirken herzaman kontrol ediyorum. Bazen nemdenmi bilmiyorum, yapışıyor bir birine. Cüzdandan okadar hızlı bir şekilde, ve bir sürü kişi çalışan yerde yapacaklarını düşünmüyorum. Sen bence dikkatin kaçdı ve parayı ikili fallan vermişsindir..
gözünüzle görmediğiniz bişey için niye insanların günahını alıyorsunuz? bu yaptıgınız çok çirkin bence...o insanların görevi size iltifatlar yagdırıp o ürünü satmak ..size iltifat yağdırmaların sebebi paranızı çalmak değildir emin olun..
bence düşürmüşsünüz onu parayı çıkarırken,
çalınsa hepsi çalınırdı.
ben de zamanında böyle çok paralar kaybettim, düşürdüm,
ama paranız çalınsa cüzdanı olduğu gibi alırlardı, içinden para alıp da geri koymaya vakit bulamazdı.
bi kere cüzdanım çalınmıştı, daha sonra içindeki kartlarla bulundu içinde baya yüklü bir meblağ vardı 200 tl kadar bir de 5 tl fln vardı.
zaten sınava gidiyordum, giriş kartım fln cüzdanımdaydı,
gerizekalı hırsız 5 tlyi bırakmış bir de geri bana harçlık olsun diye heralde acıdı mı nedir bu öğrenci fln diye.
ama onun yüzünden hazırlık atlama sınavını kaçırıyordum 1 seneme mâl olacaktı, giriş kartım fln ordaydı,
o sınava görevlileri nasıl ikna edip girdim bir ben bir Allah bilir yani.
diceğim o ki 150 tlyi bırakmazlar yani bana bile öğrenciliğime acıyıp anca 5 tl bırakmışlar :) o da atılmış cüzdanda bulundu yani. ya da belki polisler koymuştur içine bilemiyorum:))
bir de mağazalarda eğer yapışan, böyle kıyafetini ben giydiricem diye tutturan mağaza olursa oraya girmiyorum bile ben.
bir keresinde ablam bana yardım ediyordu içeride kabinde, görevli kadın dışarıda "ne halt yiyorsunuz orda sapık mısınız öpüşüp koklaşıyor musunuz" demişti.
o kadının ağzını yüzünü dağıtmadan çıkabildim ya o mağazadan gerçekten kendimle gurur duyuyorum.
ondan beri de böyle çok ilgili yapışık görevli görürsem baktım yapışıyor vazgeçtim der çıkarım
bir de paramla rezil olmaya hiiiiiç niyetim yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?