Bisküvi - Kurabiye Tarifi Dikkat Cekici isim Kurabiyelerim (Resimli)

Canim ben bunu cok degisik mutfak esyalari satan bir dükkandan almistim.fiyati 9.90 euro.Dükkanin ismi de Forum du.Eger orada bulamazsan annenden iste,oda kargoyla göndersin.

annem suan turkiyede gelince ona soylerim bi baksin oyle bi magaza varmiymis
olmazsa bengidincede bakarim cok acil lazim degil ,ama bulunca kesin alcagim biseydir hep aklimda olcak

gerçekten çok güzel.. bende istiyorum bu kalıptan..çok orjinal bişi.. harika bayıldım.. çok özendim.. çok güzzelllll

Son düzenleme:
canim bu kurabiyelerini gordugumde hazir sanmistim sen soyleyince ben cok sasirdim
o makinadan bende aldim
yaptim
cok lezzetli oldular arkadaslar aletiniz olmasa bile yapin herhangi bir kalipla kesin farketmez lezzeti yeter zaten.cokacimcoookcokacimcoooktutmayin beni mutfak beni cagiriyo

Aaaaa Ganfed'immm.Aldinmi o aleti?Süper.Dedigim dükkandanmi aldin?:dance:
Süper yaa.Harikasin.
Evet sen Kurabiyelerimden yiyen birisin.Afiyet olsun canikommm.
Dedigin gibi bu alet olmasa bile bu kurabiyler zaten cok lezzetli degilmicokacimcoook

eline sağlık çok güzel olmuşlar ama bu alet türkiyeye gelse bile buraya gelmesi 3 yılı bulur :))))))))))))))

pasta malzemeleri satan dükkanlarda bulabilirsiniz canım.. ben bugün sordum..el kadar şey 30 tl dedi akannehir

wallahi harikasın azeri kızı.Gerçekten verdiğin tüm tarifler süper.hep senin verdiğin tariflerden yapıyorum.Ellerin dert görmesin.becereklisin maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…