• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dikkat dağınıklığı yüzünden işimden atılacağım

valla hepınıze tek tek teşekkür ederim hemde cani kalbi gönülden cevaplarınız ınanınkı bana cok buyuk destek oldu allah razı olsun hepınızden yanımda oldugunuzu hissettirdiniz bana VARLIĞINIZ DAİM OLSUN..
benim yıllarım o hastane senın bu doktor benım dıye gectı hıc yılmadım hiç yorulmadım derdım kendı kendımı bu şekil motıve ederdım ama sanırsam bu yıl artık bıraz yoruldum streslı bı hayatım var malesefkı ben kafaya takmasam malum oluyor ister istemedende ama dedıgınız gibi en yakın zamanda bı doktora hastaneye gıdıp bır an önce b12 ve vitamınlere kan verıp tahlılde baktırıcam ben daha cok psıkolojık sanırdım hepde psıkologa yada psıkıyatrıste gıttim ılac ve terapı gordum dönem dönem iyi oldu dönem dönemde boylesı alevlenıyor genellıklede mevsım dönüşlerınde cok sık oluyor ah bı iş yerımden bı fırsat bulabılsem hemen hastaneye gıdıcem ve neticeyıde hemen sıze bıldırıcem benım derdımle bu kadar yakından ilgilenen sizlerede netıceyı bıldırmekden zevk duyarım hepınızı tek tek öpüyorum sağolun varolun :64:

işallah en kısa zamanda allahım şifanı verir ve iyileşirsin.hiç annenize sordunuzmu 6,5aylık doğmuşsunuz herhangi bir sağlık probleminiz varmıydı arkadaşların dediği giib detaylı kan tahlili yaptırın kansızlık veya herhangi bir probleminiz varsa kanda çıkar hepsi

gecmis olsun canim...insallah dusundugumuz gibi b12 eksikligi falandir...
unutkanlik ve dikkat daginikligi konusunda yalniz degilsin ayni o kadar cok insanda var ki bu, cok yaygin sorunlar...
kendini sorunluyum diye sartlandirma...
cok stress yapma(maya calis) :34:

Son düzenleme:
gecmis olsun canim...insallah dusundugumuz gibi b12 eksikligi falandir...
unutkanlik ve dikkat daginikligi konusunda yalniz degilsin ayni o kadar cok insanda var ki bu, cok yaygin sorunlar...
kendini sorunluyum diye sartlandirma...
cok stress yapma(maya calis) :34:

canım benım cok sağol varol destekğın ıcın sızlerde olmasaydınız ben heralde bu sorunla kafayı yerdım dedıgın gıbı etrafımda o kadar cok varkı bende sasıyorum bu akdar sık oldugunu duyunca kıme derdımı solesem aaa bendede var sen napıyosun varmı bubu derdım dermanı dıyorlar ben calısıyorum ve cokkkda yogunum valla bahane gıbı olacak belkı ama ınankı bı fırsat bulupda işden ızın alıpda bı hastaneye gıdemedım ama gecenlerde patronumla konusdum ıns en kısa zamanda sana ızın verecem dedı netıceyı hemen yazıcam buraya boylesı sorunu olan arkadaşlarada yol göztermek için bırazda

sağlıkla alakalı konular dışında yazacağım ben çünkü benim işimde çok dikkat gerektiren bir iş..

musaf gibi ajanda taşırım ben

herşeyi not alırım yapılacakları (benden istenmiş herhangi bir şey rapor,faks aklına ne gelirse) ajanda da tarih sırasına göre aklıma geldikçe ya da olayın olduğu anda not alırım ve gerçekleştikçe üzerini çizerim geride kalan sayfalardaki gerçekleşmeyenleri bir sonraki güne aktarırım ve ileriki sayfaları devamlı kontol ederim .. gerçekleşmeyenlerin yanına nedenini not alırımki biri neden diye sorduğunda hemen cevap verebileyim

nereye gitsem ajanda da benle gelir devamlı masamda sağ tarafımda durur

çok işe yarıyor tavsiye ederim

sağlıkla alakalı konular dışında yazacağım ben çünkü benim işimde çok dikkat gerektiren bir iş..

musaf gibi ajanda taşırım ben

herşeyi not alırım yapılacakları (benden istenmiş herhangi bir şey rapor,faks aklına ne gelirse) ajanda da tarih sırasına göre aklıma geldikçe ya da olayın olduğu anda not alırım ve gerçekleştikçe üzerini çizerim geride kalan sayfalardaki gerçekleşmeyenleri bir sonraki güne aktarırım ve ileriki sayfaları devamlı kontol ederim .. gerçekleşmeyenlerin yanına nedenini not alırımki biri neden diye sorduğunda hemen cevap verebileyim

nereye gitsem ajanda da benle gelir devamlı masamda sağ tarafımda durur
çok işe yarıyor tavsiye ederim

evet not defteri ajanda falan cok ise yariyor...ben de sizin gibi yapiyorum... :34:
ben bazen cok sacma sapan seyleri bile birine atmam gereken maili bile not aliyorum :37:
benimki de mutlaka isteyken hep yanimda durur tekrar tekrar bakarim...

canım benım cok sağol varol destekğın ıcın sızlerde olmasaydınız ben heralde bu sorunla kafayı yerdım dedıgın gıbı etrafımda o kadar cok varkı bende sasıyorum bu akdar sık oldugunu duyunca kıme derdımı solesem aaa bendede var sen napıyosun varmı bubu derdım dermanı dıyorlar ben calısıyorum ve cokkkda yogunum valla bahane gıbı olacak belkı ama ınankı bı fırsat bulupda işden ızın alıpda bı hastaneye gıdemedım ama gecenlerde patronumla konusdum ıns en kısa zamanda sana ızın verecem dedı netıceyı hemen yazıcam buraya boylesı sorunu olan arkadaşlarada yol göztermek için bırazda

evet canim gercekten heskeste var...
en kisa zamanda git hastaneye...
kistan beri gitmemistim klinige b12 vurdurmak icin...useniyordum :1:
sen konuyu acinca tekrar gitmeye karar verdim ve bugun gittim bir tane daha vurdurdum :27:
insallah b12 eksiktir canim, tedavisi kolay

unutkanlık çok nedene bağlı eğer depresyon geçirmiyorsan beslenme dengen uykusuzluk migren etkili stres ama yınede dr.a gitmekte fayda var

Back
X