Kızlar merhaba dün burdaki reklam üzerine alışveriş yaptım westwing firmasından ama hiç memnun kalmadım çok kötü hepsi dolandırıcı sakın burdan alış veriş yapmayın ayrıca kredi kartınızla ödeme yaptığınızda sizden dolar olarak kesiyolar ve sizi bilgilendirmiyorlar ayrıca adını bilmediğim bir kesintide yapıyorlar dünden beri işlemi iptal etmek istiyorum fakat edemedim funda hanım diye biri dünden beri beni oyalıyor ben bu oyuna geldim siz gelmeyin....!şuan kredi kartı limitinin kullanılmasında bile korkuyorummmmmm...!!!!westwing home and living sitesinden hiç menun kalmadımmmm....!sakın alış veriş yapayım demeyin tam sahtekarlar...!
Canım bizde yaptık dediklerinde haklı gibisin aradım acmadılar mail yolladılar.Kredi kart bilgilerime baktıgımda yurtdışı olarak geçmiş alışverişim.Kredi kart bilgilerimiz ödeme ekranında halen duruyor ne iştir anlamadım bende
Yurt dışı olarak çektiğini nereden anladınız kızlar? Benden normal tutarı çekmişler...
ben onca alışveriş yaptım böyle bir saçmalık görmedim aynı şeyi bana da söylediler madem böyle birşey var bilgilendirsinler bizi ki ürünlerin elime geçeceğinden de şüpheliyim hadi onalrdan geçtim kart bilgilerimle bir naneler yapmasalar iyidir yani kartımı kullanıma durdurmak istiyorum açıkçası...!
Canım bence sen çok sinirlenmişsin sakin ol biraz.
inan çok sakindim taki 1 saat evveline kadar dünden beri türlü bahaneler kartımı kullanıma durdurdum hem sanal ortamda hem de normal alışverişte valla çeyizim için onca şey aldım internetten bunun gibi site görmedim benim amacım burdaki arkaşlarımıda uyarmaktı
duygucm internet subesinde yurt dışı seçeneği snde çıkıomu cnm ya bakıorm bakıorm göremiorm ben tam olark nerde?
Canım baktım ama bulamadım öyle bir şey.Zaten garantide ilk sayfamda tüm hareketlerim gözüküyor benim o şekilde değiştirmiştim ekranı.Sende de öyleyse görürsün tüm yapılan işlemleri.Açık provizyonda yoktu degil mi hiç bir işlem?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?