dikkat güçlendirme seti,geliişim setleri

nesrinb

Guru
Kayıtlı Üye
14 Mart 2008
241
131
303
sevgili arkadaşlar adeda nın setlerinden aldım ve çok memnunum,tüm arkadaşlara tavsiye ederim ilgilenen arkadaşlarada yardımcı olabirim bu konuda,sizinde deneyimleriniz varsa paylaşıp,bilgi alışverişi yapalım,herkese sevgiler

merhaba,3 yaştan 18 yaşa kadar her yaş için ayrı setler mevcut ..amaç çocuğun dikkatini güçlendirmek,yazmasını güçlendirmek ve okul başarısına katkı sağlamak,onun yanında bir çok faydaları var, her yaş için olduğu için ihtiyaca tam cevap veriyor en güzelide bu..

Son düzenleme:
Merhaba bende .... Yayıncılıktan ....tarafından hazırlanan setleri aldım. Hem dikkat artırma egzersizleri var hemde İngilizce egzersizleri var. Güzel bir set bende çok memnun kaldım

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet bende 2yildir aliyorum.genelde tatillerde yapiyor.
Dikkat falan gucelendirmedi gerci ama iste bilmece bulmaca niyetiyle yapiyor.

... görsel dikkat setlerini de deneyebilirsiniz. Set gerçekten güzel ben oğluma aldım. Sitesine bakarsınız ... yeni setleri varmış birde dikkat ve hafıza setleri onlarda bu ayın sonunda satışa çıkacakmış instagramdan öğrendim.

Merhabalar 9-13 Yaş için ... Serisi var. Yeni çıktı ve içeriği gerçekten güzel. Sayısal ve sözel zeka geliştirme, dikkat güçlendirme , matematik güçlendirme ve 3D uzay algısı gibi egzersizler var. .... aldım. Bende bir eğitimci olarak beğendim fakat 3 yıldız verilen egzersizler gerçekten zor. Diğerleri seviye seviye

Merhaba Recep bey!.

Bizde eğitim öğretim başlamadan yardımcı olması için aldık. Şimdilik çok zevkli bir şekilde çözüyor. Umarım böylede gider:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…