Dikkatini çekmiş miyim bilemedim ?

susmakicinyokbahanem

Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2015
120
8
11
32
Mesela bi erkek bi sanatciyi seviyo ama her yerde sevmedigini söylüyo falan...
Dalga geciyo senin sevdigini bildigin icin ama sonra iyi söylüyoo ya o diyo.
Siz bişey anladiniz mi ?

Son düzenleme:
Yeğen demesi "sevdiğim kız bana ağebey dedi" yıkıcılığında olmuş. İlgileniyor diyecektim taa ki yeğeni okuyana kadar. Hiç asılan erkek inceliğinde değil. Ama belki biraz salaktır bu işleri pek bilmiyordur bilemedim. Azcık pas at bakalım. Akşam çıkasım var çok sıkıldım ama herkesin işi var kaldım böyle falan gibi. Bakalım gole çevirecek mi?

Başta size ilgi gösteriyor gibi geldi bana. Ama siz de çocuğun karakterini tam olarak bilmiyorsunuz. Beğendiği kıza yazıp, sonra ilgisini çekince geri adım atan tiplere benziyor. İyice tanımadan hoşlandığınızı belli etmeyin bence.
Evet karakterini tanımıyorum malesef ama biz bi arkadasta vardi bikac kez cay falan ictik oturduk bi yerlerde yani bana karsi normaldi.Ama iste hangi konuyu acsam dahil oluyodu bende demek ki ilgisini cekiyo diyodum

Yeğen demesi "sevdiğim kız bana ağebey dedi" yıkıcılığında olmuş. İlgileniyor diyecektim taa ki yeğeni okuyana kadar. Hiç asılan erkek inceliğinde değil. Ama belki biraz salaktır bu işleri pek bilmiyordur bilemedim. Azcık pas at bakalım. Akşam çıkasım var çok sıkıldım ama herkesin işi var kaldım böyle falan gibi. Bakalım gole çevirecek mi?
Ne güzel dedin aynı o yıkıcılık oldu bende dört dönüyorum evde stres oldum

Aynen öyle kiskancliktan onlara sariyo misal aa bana da söle dedi şunu yaptı gecen konustuk falan deyip sinir ediyo
Bu tatli bi sinir etme degil yanliz farkindasiniz dimi? Bu resmen senle yarismak. Buna benzer bi arkdasim vardi benimde. Su an tekmeyi bastim konusmuyorum. Iyi arkdas arkdasinin sevdigi erkege tabiri caizse " eniste' gozuyle bakar.

Bu tatli bi sinir etme degil yanliz farkindasiniz dimi? Bu resmen senle yarismak. Buna benzer bi arkdasim vardi benimde. Su an tekmeyi bastim konusmuyorum. Iyi arkdas arkdasinin sevdigi erkege tabiri caizse " eniste' gozuyle bakar.
Evet bende farkindayim zaten mesela kötüledigi insanlarla iyi anlassam hemen ida iyi olup ayyy o cok iyi biriymis oluyo konudmayacagi varsada benle iyi diye konusuyo milletle ama napicam iste

Back
X