Merhaba, akşam saatlerinde arkadaşımdan dönerken, arabamı kumandayla uzaktan açtım. Kapıyı acarken garip tık tık gibi bir ses geldi.ve on koltukta bir döşek görmekle şaşırmam bir oldu..Allah Allah derken yanlış arabaya geldiğimi anladım.zatej arkada bir adam , " araba benim" dedi gülerek.
benim arabanın aynı modeli, aynı rengi .Yani ben böyle bir hatayı nasıl yaptım. Adam tatlı biriydi, gülümsedi ve aynısı benim de başıma geldi dedi. Özür diledim.iki sıra arkada bulunan kendi arabama bindim. Giderken de korna çaldım
Evet komik bir durum ama sonradan aklıma takıldı.gereksiz bir kaygı ama hayatta hersey olabiliyor. Ya orada birsye kaybolur ve benden bulirlerse? Ya beni suçlarlar?
Arabaların olduğu yerin yanında Arabica var. Bir rezidans var. Yol üzerine park etmiştim. Kamera kaydı vardır muhakkak değil mi. Birsey olmaz ama ben biraz kaygılı bir insanım.dikkatimi ve oendimi toplamam lazım.

Evet komik bir durum ama sonradan aklıma takıldı.gereksiz bir kaygı ama hayatta hersey olabiliyor. Ya orada birsye kaybolur ve benden bulirlerse? Ya beni suçlarlar?
Arabaların olduğu yerin yanında Arabica var. Bir rezidans var. Yol üzerine park etmiştim. Kamera kaydı vardır muhakkak değil mi. Birsey olmaz ama ben biraz kaygılı bir insanım.dikkatimi ve oendimi toplamam lazım.