• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DİKKATTT !! diyerek ilgiyi çekmek istiyorum,çünkü cidden ihtiyacım var. lütfen yardım edin !!

polll

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2015
13
7
1
35
merhabalar,
öncelikle konuyu yalnıs yere actıgımı biliyorum ama acmam gereken yer hiç aktif olmadıgından ve benımde yorumlarınıza çok fazla ihtiyacım oldugundan dolayı buraya acıyorum.
mevzu kayınvalide ve yaptıgı muskalar..
uzatmadan mevzuya giricem.nişanlımla bir yere gittik ve cuzdanını telefonunu çantama koymam için bana verdı. yanımda olmadığı süre içerisinde. bi kadınsal dürtüyle cüzdanını karıstırdım.
içinde gizlenmıs 3 adet kagıt buldum(alt tarafta paylasıyorum) bunu kayınvalıdemın yazdıgından emınım. cunku kendısı oglunun yanında '' ben oglumun cuzdanınına 3 harfli ve nazar için dua yazıp koydum '' diyor sürekli.cocugunu boyle kandırıyor büyük ıhtımalle.
bende o kagıtları gorunce hemen el cabukluğuyla foto cektım. 1 sayfa baya uzundu cekemedım.2 tanesını sızınle paylasıyorum. lütfen anlayan bişeyler yazsın.yada bi fikri olanlar yardımcı olsun bana. benımle ılgılı bıseyler olabılecegınden suphelenıyorum.cunku cocuk yanıma gelınce sureklı bası agrıyor yada cok uykusu gelip gitmek istiyor.alıp kaybolmus gibi yapmak ıstedım ama cesaret edemedim.fotoları paylasıyorum.

Eklentiler

• 20151104_231233.webp
    20151104_231233.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 1.069
  • 20151104_231310.webp
    20151104_231310.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 990
cüzdan karıştırmak aman allahım çok yanlış, anne evladına büyü yapmaz bence, bu arada konu kapanıcak, bunu hocaya sorun cami hocasına, burdakiler bilemez ki

bana da pek masum gelmedi o kağıtlar :KK35: hocaya falan gösterin bence de çünkü konu kapanır birazdan.

ama insan kendi evladına niye büyü yapsın ki :KK57:

Ben olsam yırtar atardım. Ne için olursa olsun, ben içinde ne yazdığıni bilmediğim şeyleri eşimin üstünde taşımasına izin vermem.

konu kapanıcak kesın ama bence o kagıtları yne bır el cabukluğu ıle alın ve suya atın yada bır hocaya gosterın bu resımlerı mutlaka bır anlamı olmalı nazar duası boyle bisey degıldır
aynen keşke kağıtları alsaydın resim çekmek yerine

Burda size kim ne diyebilir ki bu konuda cami hocasına sorun
Birde niye kadın oğluna büyü yapsın

Annem geldiğinde sorucam banada hic mas gelmedi kutularin icine yazilirmi nazar duasi filan

Hiç duaya benzemiyor.üstünde şekiller var yıldız mıldız bence büyü

Back
X