• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DİKKATTT !! diyerek ilgiyi çekmek istiyorum,çünkü cidden ihtiyacım var. lütfen yardım edin !!

Kucukken bizim mahallede bi hoca vardi bi gun komsumuz gitti komsumuzin kizida arkadasmdi .arkadasmda adamin yazdigi kagitlari annesinin cantasindan alip getrmisti ne yaziyo die ve o zmn gordugum yazi sekillerinin aynisi bunlar..

neymıs peki yazılar?

Konu sahibi bu tılsım iyiside yazılmış olabilir kötüsüde osmanlı zamanında savaşa cıkan padişların iç elbiselerine yazılırdı komple korusun diye. Sen burda medet umma git bir hocaya ama tılsım bilen olmalı cami hocası anlamaz önce çözdür o sana ne yapman gerektigini söyler zaten

oy korkma sen :KK60: yukarda Z zeytinagaci arkadaşın dediklerine ben de katılıyorum. büyünün sihirin falan etkili olabileceklerine inanmıyorum.
canım bunlar Kuran-ı Kerimde de geçiyor ama inanmamakta Kuran'ı inkar etmek olur bunlar için inmiş sureler var.

Oha yani o ne öyle, bide saçma sapan kagida yazmislar duaymisda bilmem ne cevsen alsin versin çocuğuna maden çok biliyor.insanlar ne kadar kotu olabiliyorlar aklim almiyor kötülük edenin kötülük bulacagindan bile korkup cekinmiyorlar ya....

Back
X