diksiyon ve siliklik :(:(:(:(

onlarca kişi emin olun. amacım sadece paylaşmaktı. bu iş yerinde şiddete ne deniyodu. Ondan yapıyorlar
Mobbing, ama hakkaten saçma; yeriniz de mi gözleri var? Onlarca kişi...işleri güçleri yok mu bunların sizle uğraşıyorlar.
Siz işinize bakın, muhatap bile olmayın. Kendileri TRT çıkışlı mı sanki? Ne kadar fark olabilir ki diksiyonlarınız arasında?

Bizim işyerinde bir hatun var. Sesi gerçekten b.k gibi. Dönme sesi gibi, o kadar kalın ve kötü ki....O konuşurken feci tırmalıyor sesimi. Sigara çok içiyor, sanırım onun da etkisi var, erkek gibi sesi...Neyse...Buna bile kimse "sesin b.k gibi" dememiştir eminim; kim böyle bir şey diyebilir ki? Sadece eşin o da kavga anında filan der dese dese...O yüzden inanmadım sana, sorry.
teşekkürler eyvallah. Sizede bidaha tövbe bişey anlatmam.

bozuk diksiyonla çağrı merkezinde çalışmaya hala nasıl devam edebiliyorsun?

üstlerin bu durumun farkında değil mi?

herkese böyle beddualar ediyorsan eğer, diksiyonun bozuk diyenler konuşma tarzını eleştiriyor olmasınlar? zira ne kadar düzgün de konuşsan böyle argolaşmak, beddua falan çok itici..

işyerinde şiddetin adı ''mobbing''

bunu yapanlar diğer çalışanlarsa çok takma. üstlerinse sorun vardır..

Evet çağrı merkezinde çalışıyorum. Özgüvenimi çok olumsuz etkiledileri. Allah onların evlerine ateşler salsın. Beddua etmek istemiyorum ama ettiriyolar zorla. Ayrıca bide bu yüzden kendimi kötü hissediyorm.

onlarca kişi emin olun. amacım sadece paylaşmaktı. bu iş yerinde şiddete ne deniyodu. Ondan yapıyorlar

Mobbing, ama hakkaten saçma; yeriniz de mi gözleri var? Onlarca kişi...işleri güçleri yok mu bunların sizle uğraşıyorlar.
Siz işinize bakın, muhatap bile olmayın. Kendileri TRT çıkışlı mı sanki? Ne kadar fark olabilir ki diksiyonlarınız arasında?
ben aşağı bi pozisyondayım. Düşüğünde aşağısı adininde bayağısı bir pozisyondayım. Ama saol kardeşim.....

bozuk diksiyonla çağrı merkezinde çalışmaya hala nasıl devam edebiliyorsun?

üstlerin bu durumun farkında değil mi?

herkese böyle beddualar ediyorsan eğer, diksiyonun bozuk diyenler konuşma tarzını eleştiriyor olmasınlar? zira ne kadar düzgün de konuşsan böyle argolaşmak, beddua falan çok itici..

işyerinde şiddetin adı ''mobbing''

bunu yapanlar diğer çalışanlarsa çok takma. üstlerinse sorun vardır..
ben temiz kalpliyim demekki geçen bi beddua ettim ertesi gün ayağı kırıldı...

şu mesajın nedense bana erkek olduğunu düşündürdürdü birazdan bacım demeyede başlarsın

Bide hitit kartalı, banada öyle geliyor erkek gibi.
Ayrıca sesin ve diksiyonun kötüyse nasıl çağrı merkezinde çalışıyorsun çok çelişkili.

Bide hitit kartalı, banada öyle geliyor erkek gibi.
Ayrıca sesin ve diksiyonun kötüyse nasıl çağrı merkezinde çalışıyorsun çok çelişkili.
hepiniiiiiiiiizzzzzzzzz birr oldunuzzz bi hititkartali kötü oldu. Bi hititkartalını sığdıramadınız kadınlar klubüne. Yazıklar olsun iyiki bişey sorduk. İnsan sandık sizi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hepiniiiiiiiiizzzzzzzzz birr oldunuzzz bi hititkartali kötü oldu. Bi hititkartalını sığdıramadınız kadınlar klubüne. Yazıklar olsun iyiki bişey sorduk. İnsan sandık sizi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

İnsanız zaten. Cinsiyet araştırması yapıyoruz sadece şu an. :KK69:

Evet çağrı merkezinde çalışıyorum. Özgüvenimi çok olumsuz etkiledileri. Allah onların evlerine ateşler salsın. Beddua etmek istemiyorum ama ettiriyolar zorla. Ayrıca bide bu yüzden kendimi kötü hissediyorm.

Çok ayıp
Onlar en azından yüzüne söylüyorlar
Sen arkalarından beddua ediyorsın, evlerinde kaç kişi daha var hiç aklına geliyor mu
Diksiyon düzelir de kalp nasıl düzelecek ?

Back
X