Dil sürşmesi boyle mi olur?

Sizde çok dillendirmeyin bence takıntı yaptıkça daha çok sinirleriniz bozacak oda dikkat ettikçe belkide istemeden yapacak bazen birseyleri bastirinca istemsizce çıkıverir ya onun gibi ama çok can sıkıcı bir durum gerçekten
Yok o anlik bi tartisma oluyor zaten
Geceleri benden ayrı yatıyordu daha 3 aylık evliydik. Aklıma düştü bunun bi eski eşyalarını sakladığı çanta vardı. Bir akşam dışarı çıktı ben de bi bakayım ne var çantada dedim ve ilk açtığım gözden telefon çıktı. Sonrası kabus zaten
Benimki evde tutmaz isyerinde kendine ait odasi var muhtemelen oyle bisey varsa ordadir. Bi keresinde de benden gizli para biriktirmis orda ben ona hediye alinca sevincten getirip gostermisti. Neymis bana hediye alacakmış maas karti hep bende oldugu icin bu sekilde biriktirmis falan filan.

Cok sacma. Cinar pinar .tamam.arada 1 harf oynuyo cok.benziyor ama bu dil surcmesi ancak bilincaltindan gelir. Aklindan gecirmese.diline vurmaz .

Ben geçen tv de bi soruya bi cevap verdim ki :bicak: fikrim zikrim oldu resmen....Sürçmş gibi toparladım ama o sürçme falan değildi,aylardır kafama taktığım birinin soyadıydı o_O

Back
X