• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dil ucunun altında çekilme seğirme

O aynada baktığın normal dil kıvrak olduğu için asla sabit durmazmış nefes almadan çıkar dilene bak ozaman büyük ihtimalle göremezsin benim gün içinde de çok oluyor çekilme atma resmen hissediyorum bariz bir şekilde sizin belki sadece histir seğirme değildir

Bilmiyorum gerçekten hic emin olamıyorum sürekli bakmaktan da fenalık geldi artık.

Bilmiyorum gerçekten hic emin olamıyorum sürekli bakmaktan da fenalık geldi artık.
Sürekli baktığınız için öyle oluyor işte ben bakmayı bıraktım en azından günde 1 defa falan bakıyorum sadece benim bildiğiniz seğirme belli bariz şekilde oluyor bazen günde 5 6 defa bazen 2 3 defa oluyor olunca çok canım sıkılıyor bildiğin çekiliyor dilim sanki çok değişik dilinizi kontrol etmeyi bırakın bak fark etmeyeceksin bile bende öyleydim damağım bile seğiriyordu hala da seğiriyor dilimle ama bakmamaya gayret et dikkatini başka şeylere ver geçecek inşallah

Back