- 28 Mayıs 2025
- 90
- 11
- 3
- 26
- Konu Sahibi hayatinisigi1
Dilimde yarılmalar oldu kesik kesik neden kaynaklanır bide ağız kuruluğum var uzun zamandır ,
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sekerıne baktırdın mı?Dilimde yarılmalar oldu kesik kesik neden kaynaklanır bide ağız kuruluğum var uzun zamandır ,
Yok baktırmadım şekerden olabilirmi? Tokken kanda 103 - 110 arası filan açlık bilmiyorum ama ?sekerıne baktırdın mı?
yok agız kurulugu ıcın dedım. catlama ıcın kan degerlerının tumune bakılması lazım. arada our gecer benım hıc ustune durmamıstım. belkı basıt bısıydır. bogaz enf falanYok baktırmadım şekerden olabilirmi? Tokken kanda 103 - 110 arası filan açlık bilmiyorum ama ?
Dilimde yarıklar benimde oldu. B12 ve demir eksikliğinden dedi doktor. Kötü haber iyileşmiyor öyle kalıyor.Dilimde yarılmalar oldu kesik kesik neden kaynaklanır bide ağız kuruluğum var uzun zamandır ,
Peki ağız kuruluğu varmıydı sizdeDilimde yarıklar benimde oldu. B12 ve demir eksikliğinden dedi doktor. Kötü haber iyileşmiyor öyle kalıyor.
Hayır yoktuPeki ağız kuruluğu varmıydı sizde
Benimki sonradan oldu evetBenim de dilim yarık. Benimki muhtemelen genetik. Sizin sonradan olmuş olabilir. Diş doktoruna sormuştum sebebinin bilinmediğini önemsiz olduğunu söyledi bana.