Dila Hanım Star Tv

bi kadir inanıra bakıyorum bi de erkan petekkayaya ve dehşete düşüyorum :S

oyunculuklar da fos zaten

türkan şorayın o havası asla olamaz o kadında..

benim çok sevdiğim bir filmdir,dizisini felan izleyip de büyüyü bozamiycimm :)

Dizi fena değil ya aslında başta ön yargılıydım
Tanıtımı çıktıkça hah bi dila hanımımız eksikti diyodum içimden
AMA İZLEYİNCE Hoşuma gitti

Annesimi o kadin asacakmiydi kadini niyeki ?

İzleyeni yok mu dizinin ben fena bulmadım açıkcası izlenebilitesi var

türkan şorayın yerine hatice şendili oynatmaları çook saçma asla türkan sultan gibi oynayamaz hatta yanından bile geçemez ben sevmiyorum bu kadını çok donuk geliyor bana.onun yerine bergüzar koreli,birce akalayı,özgü namalı oynatsalar daha iyi olurdu bence

dila hanımn filmi ile uzaktan yakından alakası yok .

çook vasat

dila hanımn filmi ile uzaktan yakından alakası yok .

çook vasat

diziyi netden izleyerek yeni bitirdim,begendim cok olmasada iyi

rizanin bacisina cok gicik oldum sevmedim o karakteri

Star TV ekranlarında yayınlanan Dila Hanım dizisi 4 Ocak 2013 tarihinde yayınlanmayacak.

Erkan Petekkaya'nın başrolünde oynadığı Dila Hanım dizisi 2013 yılının ilk haftası yayınlanmayacak.

Dizinin yapımcısı Faruk Turgut yaptığı açıklamada sevilen dizinin 16. bölümünün 11 Ocak'ta yayınlanacağını açıkladı.

Turgut, ocak ayının ilk haftası reklam bütçelerinin tam netleşmemesinden dolayı Dila Hanım'ın 11 Ocak tarihinde yeni bölüm yayınalayacağını açıkladı.

Star TV'de yayınlanmaya başladığı günden beri izlenme rekorları kıran Dila Hanım dizisinde yeni bölümde ölüm var. Dizinin bu bölümünde Seyit bey vefat edecek.

Bunun yanında Selçuk Bey Rıza'nın da Dila'ya aşık olduğunu öğrendiğinde yeni planlar yapmaya başlayacak ve böylece Dila mücadelesi Rıza ve Selçuk arasında sürecek....

Forumda izleyen yok galiba .Bizim eşimle severek izlediğimiz nadir diziler arasında . Dilam benim meşhur replik

severek izlediğim bir dizi ama burda izleyen yok herhalde
izleyenlerle sohbet etmeyi yorumlaşmayı isterdimm

severek izlediğim bir dizi ama burda izleyen yok herhalde
izleyenlerle sohbet etmeyi yorumlaşmayı isterdimm

bende izliyorum ama burası pek aktif değil yorum yok . bende fatmaya sinir oldum Azeri nasıl affetti yaa evli bir erkkek birde ona tecavüz etti nasıl güveniyor onaa

çok severek izlediğim bi film açıkcası erkan petekkayada hatice şendilde rollere cupp diye oturmuşş gerek duruşlarıyla gerekse rolleriyle çok başarılılar umarım filmin devamıda bu şekilde olur ve birden bire ekrandan kalkma gibi bi durum olmazz

Son düzenleme:
bende izliyorum ama burası pek aktif değil yorum yok . bende fatmaya sinir oldum Azeri nasıl affetti yaa evli bir erkkek birde ona tecavüz etti nasıl güveniyor onaa

sanırım fatma aşkta yanlış yere konanlardann azere güvenmesi bile hayatdı kii azer zatenn onuu yanıltıcak eski haline dönckk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…