dilan 10 kilo verdi bir 10 kilo daha vermeli:)65 ile 70 civarı yol arkadaşı?

bananeeeeeeee, ben yine isterim mesajimiii :-))))))))))

valla hiç anlamadım çenem düştü yazdım da yazdım:)ama kaydet dedim ve bana siteye giriş yapmalısınız dedi ama giriş yapmasaydım mesaj yazmak için başlık açamazdım ki:)demek ki o kadar uzun süre yazmışım ki girişim iptal olmuş :)neyse yarın akşam evdeyim yazarım yine şimdi uyumam lazım sabah kardeşimin doktor randevusu var 10 gün önce diyetisyene götürmüştüm ortanca kardeşim 10 yaşında ve 67 kilo:(küçükken çok zayıftı bi mama önerdi doktor o mamadan sonra böyle oldu şimdi daha kötü olmasın diye zayıflatmaya uğraşıyorum bakalım inşallah yarın en azından bi kilo vermiştir kendini çok kötü hissediyor çünkü çok üzülüyorum ona

bugün yediklerimi de komple bi yazıyımda bakalım neler yemişim:)

sabah:2 dilim ekmek,kk peynir,çay
ara:karpuz
öğlen:sebzeli tavuk,çorba
akşam:yemek yemedim ama bi dilim havuçlu kek ve bi tane kurabiye yedim bunların önüme geleceğini bildiğim için akşam yemeği yemedim:)kurabiye küçüktü kek dilimide en incesiydi:)
bir saat tempolu yürüyüş,bir buçuk litre su,şekersiz çay ve light sütle yapılmış şekersiz kahve

günaydın kızlar bayadır yazamıyordum ama okuyorum hep :) diyetim ve sporum çok güzel didiyor bu sabah dayanamadım tartıldım ve pazar günü 69.100 olan ben bu sabah 67.300 geliyorum :16: :16: üstelikte hiç aç kalmıyorum çok şükür. spor olarakta oğlumu bebek arabasına koyum 1 saat dolanıyorum. genel menümüde yazayım :))

sabah genelde kepekli tost bazen yanında yumurta oluyor
öğle mutlaka protein alıyorum yanına salata ve yoğurt
aralarda meyve yiyorum mutlaka
akşamda genelde 6 7 kaşık sebze salata yoğurt ya da çorba salata yoğurt oluyor.

3 litre suyumuda mutlaka bitiriyorum.

allahım önceden ne çok yemek yiyormuşum bunlarlada doyuluyormuş :9: :9: :16: :16:

günaydın kızlar bayadır yazamıyordum ama okuyorum hep :) diyetim ve sporum çok güzel didiyor bu sabah dayanamadım tartıldım ve pazar günü 69.100 olan ben bu sabah 67.300 geliyorum :16: :16: üstelikte hiç aç kalmıyorum çok şükür. spor olarakta oğlumu bebek arabasına koyum 1 saat dolanıyorum. genel menümüde yazayım :))

ecem gözün aydin canim, cok sevindimm, cok iyi bir sonuc ve daha pazara iki gün var :-)) azmin elinden bisey kacmaz diye bosuna denilmiyormus demekkii :-))

herkese meraba

bu sabah erken kalkmanın mutluluğunu yaşıyorum üstüne bide kardeşimin kilo verdiğini öğrendik ama hep güzel gider mi:)okulla ilgilide kötü bi haber aldım:(son sınavımı verememişim eylülde de veremezsem seneye alttan alıcam ama yazın kim ders çalışıcak ya hiç istemiyordum:(

bugün yediklerim
09:00 kahvaltı
bir kase nesfit(5 kaşık)
12:30:şekersiz çay,bir tane kuru incir,2 form bisküvi
15:00 öğlen yemeği
5-6 kaşık kısır,2 yemek kaşığı taze fasülye,bir dilim ekmek
yarım litre su ve bir fincan bitki çayı

şuan tıka basa tokum :)

herkese meraba

bu sabah erken kalkmanın mutluluğunu yaşıyorum üstüne bide kardeşimin kilo verdiğini öğrendik ama hep güzel gider mi:)okulla ilgilide kötü bi haber aldım:(son sınavımı verememişim eylülde de veremezsem seneye alttan alıcam ama yazın kim ders çalışıcak ya hiç istemiyordum:(

bugün yediklerim
09:00 kahvaltı
bir kase nesfit(5 kaşık)
12:30:şekersiz çay,bir tane kuru incir,2 form bisküvi
15:00 öğlen yemeği
5-6 kaşık kısır,2 yemek kaşığı taze fasülye,bir dilim ekmek
yarım litre su ve bir fincan bitki çayı

şuan tıka basa tokum :)

her gün azar azar çalışırsan kesin geçersin sınavını, düzenli çalışmak önemli ama sakın son günlere bırakma :34:

gitmiyor:)kaybettik birbirimizi önce diyet gruplarında başlık açıldı birileri ona yasak falan dedi sanırım karıştı iyice kaybettim yol arkadaşımı nerde bulamıyorum:))
Bende yasak olduğunu bildiğim için şaşırıp sormuştum aslında başka bir arkadaşa.:31:İstersen benim günlüğüme uğrayabilirsin canım. Birlikte ilermek için bir sürü insan var buralarda..:16:

gitmiyor:)kaybettik birbirimizi önce diyet gruplarında başlık açıldı birileri ona yasak falan dedi sanırım karıştı iyice kaybettim yol arkadaşımı nerde bulamıyorum:))

yaa sen beni kaybetsende ben senii bulurumm yol arkadasimmmmmmmm. basligimizi DiYET YÖNTEMLERi VE DENEYiMLERiNiZ isimli kisma ta$idilar dilancim, may-girls diye geciyorr.. herkese haber vermek lazimm, ben artik kendi eski günlügü kullanmicam, sadece orada olacamm canim ok, kizlarda oradalarr..

Bende yasak olduğunu bildiğim için şaşırıp sormuştum aslında başka bir arkadaşa.:31:İstersen benim günlüğüme uğrayabilirsin canım. Birlikte ilermek için bir sürü insan var buralarda..:16:

tuhafff kizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz, biz zaten birlikte ilerliyoruzzz canimmm, eger cok istersen bizde seni ortak sayfamiza bekleriiizzzz !!!!!!!!!!!
evet bisürü insan var birlikte ilerlemek icin ama o bisürünn icinden sectik biz sececegimizi ve bulduk birbirimizi :-)

tuhafff kizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz, biz zaten birlikte ilerliyoruzzz canimmm, eger cok istersen bizde seni ortak sayfamiza bekleriiizzzz !!!!!!!!!!!
evet bisürü insan var birlikte ilerlemek icin ama o bisürünn icinden sectik biz sececegimizi ve bulduk birbirimizi :-)
Çok iyi canımcım çok sevindim sizin için:12::12:

merabalar artık buraya uğramıyorum ama birileri belki ilham almak için okur diye yazıyorum şu an 57 kiloyum düzenli sporla yazın 8 kilo verdim 51-52 civarında olmak istiyorum size verecek tek tavsiyem

beyaz ekmek ve kolayı hayatınızdan çıkarmak tabi yerine kepek,tam buğda vs. ve light kola getirmek madem vazgeçemiyoruz bari en az kalori hangisindeyse onu tüketelim ve tabi ki yürüyüş yürüyüş yürüyüş!!!!!!

bu arada hala tatlı delisiyim ve hiç akıllanmayacağım:))

Back
X