iyim canım aslında iyi olmak için uğraşıyorum çünkü istanbulda suan yağmur ve gök gürültüsü var saat 3 olmasına rağmen karanlık çökmüş gibi ışıkları açtık evde insan kendini kötü hissediyor böyle havalarda
dün dediğim gibi annemle alışverişe çıktık ve çok yorulduk gelir gelmez hemen uyudum ben de spor yapamadım anlicağın ama bişey de yemedim senin gibi:)
senin bu işyerine götürdüklerin çok iyi ya ben olsam direk nasılsa dışardayım diye hazır beslenirdim zaten hep bu yüzden kilo aldım okuldan çıkışta direk fast food yedim hep:)
bu arada dün 32-33 giyen ben 29-30 pantolon almanın sevincini yaşadım:)hatta 28 e bile girdim ama dar oldu olsun fermuarın kapanmasını bırak dizden yukarı geçmesini bile beklemiyordum:)yürüyüşün bana cidden faydası olmuş:)
ben de biraz önce marketten geldim annem fırında tavulu sebzeli bi yemek yapıcak tv de görmüştü bu tarifi çok güzel olur:)o yanına mutlaka pilav yapar ama ben de yemicem:)
bak bu inceldiginin haberii süper, zaten tatildede zayiflayanlardanim demistin dün, desene dal gibi döneceksinn insallahh

)
isyerime yemek icin getirdiklerime gelirsek, bende o hatalardan cok gectim daha evvell, ama son yillarda diger firmada calisirken orada cok yogundum ve hic firsatim olmuyordu bile yemeye, sadece 1 tane muz götürüyordum.önceleri ögle molasinda hazir yemekleri götürr, eve git sagliksiz beslennnnn.. mahfoldum vitaminsiz kaldim, tirnaklarim soyulmaya baslamisti aldigim kilolarida bi tarafa birakk.. kansizlik tedavisi bile gördüm bikac sene önce, okadar yaniiiii....
simdi bu calistigim yerde cok müsaitim canim,bizim kat komple bize ait ve benim ofisimde görüsmelerimin disinda bende baska kimsenin olmayisi istedigim zaman istedigimi yiyebilme özgürlügünü getiriyor, mutfagimizda var, evden getirip burda hazirlayip yanima aliyorum..ama bugün yanima yarim paket büsküvi almistim, iki tanede kiwii, sabah 3 bisküvi yedim kahveyle, simdide kahve yaptim ve kalani karsimda duruyor ve galiba ben onlarida götürecem :-(
icim hic huzurlu degil ama aciktim napimmm :-((
yarin yine nesfit, corba ve bir tane meyveyle aksama kadar gecirrim, aksamada cok kalorili yemem..
bugün evdeki yarim paket büsküviyi cantama koymamin sebebii, evde yogurt kalmamisti, bugday ve mercimege yogurt karistirip getiremedim yanimda, meyve olarakta sadece kiwi vardi, son cagre onu kapip geldim :-D ama icim huzurlu degil yanii..neysee bugün böyle olsun bakalim napimmm :-(
canim erken saatte doyana kadar tavik ve sebze ymeginden yiyebilirsin bence ve yaninda ayranda ic ama sakin pilavi ellemee, acaip ödem yapiyor, yada belkide sadece bana yapiyor bilmiyorum ama bana yaramiyor, iki gün $i$ geziyorum yedikten sonra :-/
fast food ve unlu mamüllerinden uzak durrrrrr ve tatlidan tabiki, tadimlik bile yiyecek oolsan erken vakitte lütfennn

)))
yine cenem dü$tüüü :-S