dilan 10 kilo verdi bir 10 kilo daha vermeli:)65 ile 70 civarı yol arkadaşı?

kızlar benide alın aranıza.ben de sabah tartıldım 60.800 geldım.diyetimi pilates ve yürüyüşle destekliyorum:21:

aramızdasııın:)hoşgeldin:)ne 60 mı en zayıfımızsın sen biraz kilo al eşit olalım:)):)çok özendim şimdi ya 60 olsam ne güzel olurdu kendime ödül olarak kocaman bi tabak mantıyla fıstıklı baklava verirdim:)))bak yine yemekten bahsettim:))

tamam şimdi suyumu alıp odama çıkıyorum 1 saat yüricem:)gidicek o 3 kemalpaşa 2 hanımgöbeği 2 ekler :))ne yedim dimi çok yedim dayanamadım çok tazeydi:)

teşekkür ederiz ama nasıl kıyafet alıcam ben şişkoyum şuan:)en azından 60 olmalıyım ama gitmiyor şu beş kilo:(
bişey olmaz bitaneden canım gitmiyor işte kuru kuru:)haklısın ben de ilk iki haftayı atlatsam dayanırım gibime geliyor.aynen dediğin gibi bi ara allahtan tatlı sevmiyorum falan derdim ama şimdii özellikle şerbetli tatlılar istiyor canım evimin olduğu caddede çok güzel bir pastane var malesef:)

eyvah eyvah o pastane yakar insanı :)))))

sakın önünden geçmeeeee

aramızdasııın:)hoşgeldin:)ne 60 mı en zayıfımızsın sen biraz kilo al eşit olalım:)):)çok özendim şimdi ya 60 olsam ne güzel olurdu kendime ödül olarak kocaman bi tabak mantıyla fıstıklı baklava verirdim:)))bak yine yemekten bahsettim:))

tamam şimdi suyumu alıp odama çıkıyorum 1 saat yüricem:)gidicek o 3 kemalpaşa 2 hanımgöbeği 2 ekler :))ne yedim dimi çok yedim dayanamadım çok tazeydi:)

hb canım.ayy tatlım siz hemen zayıflayın eşitleyelim:52::52: ben 55-56 kiloydum kışın aldım pilatesıde bırakınca kolay oldu malesef.neysekı toparlamaya başladım inşallah.

spor tabi yürümüsün sonuçta:)iyi olmuş bi yandan ama kendine eziyet ediyosun bu şekilde bence çantanda kepekli bisküvi ya da sandviç falan taşı söylediğin çorbadan ben de dün yaptım:)

aslında öyle bakına süper dimi 24 kilo:)

evet canim, dün cok aziyeyet cektim, acliktan basima agri girdi cok fenaydii.. ve aksamda dogru düzgün beslenemedim agridan dolayi ama bugün aklim basima geldii :-)) nevalee saglam yanimadaa :-DD tabii hepsinin kalorisi düsük, dengeli seylerr...
yedigin tatlilari felan okudumm, abartmaaaaaa yaaaaaa, 5 deilde 2 tane yeee deli kizz :-)))))
bugünden itibarenn biraz dikkat et sebze meyve yee, tartiya kadar tatli yok, ödem yapip sisiriyorr ve pazar gününe moralimiz bozulmasinn dimi ama yol arkadasimm :-)))

sedef ya dayanamadım aslında haftasonundan beri tutturdum bi şekerpare diye bi türlü fırsat olmadı almaya bi pastanede kalmıyordu bi misafir geliyordu falan ama nasıl çekiyodu anlatamam::))neyse sonunda aldım yedim sustum:)bir saat yürüdüm sonra resmen terler boşaldı üstümden bu sabah hemen tartıya çıktım aynıyım:)64.5:)ama yok bugün dikkat edicem dediğin gibi tartıya kadar tatlı yok valla yok :Dzaten haftaya bizim tatil programı başlıyor alışverişe falan çıkıcam ben de tatilde kilo verenlerdenim biliyo musun 60 la döneceğime eminim:))

bugün yediklerimide yazıyım:)

bu arada güne erken başlamak için ilk adımı attım:)normalde 12-1 gibi kalkan ben bu sabah çok zor bi şekilde 10 da kalktım yarında 10 da kalkıp daha sonra 9 a indirmeliyim

kahvaltı:1 dilim kepek ekmek,kk peynir,bir domates,haşlanmış yumurta,şekersiz çay

ara:bitki çayı

öğlen:bir kıymalı pide ama büyüklerinden değil

akşam:çok acıkırsam bir kase nesfit yerim ama acıkmazsam yemem annem akşam alışverişe çıkıcaz orda da bişey yememeye dikkat edicem

hangi üniversite :)ben de yurtta kalıyor olsam kesinlikle kullanırdım kampüsteki spor salonunu neyseki uzun uğraşlardan sonra artık evde bi koşu bandı var:)ilk hafta 2.5 şahane bi sonuç bence hiç bozma devam et bişey kalmamış

karadeniz teknik üniversitesi canım :) ahh ahh dün sppra gitcektim başıma neler geldi :( tam kampuse girdik çok yakın bi arkadaşım aradı ben çok hastayım beni acile götürün diye.'' önce sağlık'' diye götürdük işlemler tam 4 saat sürdü hastaneden 11 de çıktım açlıktan ölmek üzereydim akşam yemegi yiyememiştim saat 11 de ton balıklı salata yedim :( kız iyileşemedi ama benimle kal dedi bende yurttan ve ailemden izin aldım bu kez de beni onun yurduna almadılar erkek arkadaşımda kaldım yağmurda 1 saat yürüdüğüm için de hasta oldum midem bulandı salatayı falan da çıkardım dün neydi ya kabus gibi :(

$ekerpareyi bende cok severimmmmmmmmm :-(
tatilde bikeresinde iki hafta icinde 8 kilo vermistim cok az yedim, ve hep yüzdümmmmm, birde cok su icmistim.. hakkaten iyi bir firsat kilo vermek icin, insallah istedigin kiloya orada ulasirsin canim, yine yazarsin arada bir oradan havadisleri bizee.. alisveriste iyi eglenceler sana simdiden canim..

karadeniz teknik üniversitesi canım :) ahh ahh dün sppra gitcektim başıma neler geldi :( tam kampuse girdik çok yakın bi arkadaşım aradı ben çok hastayım beni acile götürün diye.'' önce sağlık'' diye götürdük işlemler tam 4 saat sürdü hastaneden 11 de çıktım açlıktan ölmek üzereydim akşam yemegi yiyememiştim saat 11 de ton balıklı salata yedim :( kız iyileşemedi ama benimle kal dedi bende yurttan ve ailemden izin aldım bu kez de beni onun yurduna almadılar erkek arkadaşımda kaldım yağmurda 1 saat yürüdüğüm için de hasta oldum midem bulandı salatayı falan da çıkardım dün neydi ya kabus gibi :(

ay kıyamam ya ne zorlu bir günmüş o öyle, çok geçmiş olsun hem arkadaşına hem de sana :71:

yol arkadasim günaydinnn,nasilsin neler yaptinnn, hic sesin solugun cikmiyorr,, ben iki gündür spor yapamadim cünkü basim cok siddetli agriyor, eve gidince direk yatip uyudum, bugün hala agriyor, sanki kafamin icinde bir agirlik varda bende onu tasiyormusum gibi bir his :-/ ama suanda dayanilmayacak gibide degil cok sükür.. eger eve gittigimde daha iyi olursam insallah sporumu yaparim..spor yapmasamda cokta bisey yemedimm, zaten benim baslikta ne yedigimi yazmistim dün, bugünde sabah sadece kücük bir kase nesfit, iki saat sonrada 3 büsküvi, kahve elma cayi felan simdiye kadar,, yanimda iki tanede kiwi getirdimm.. onlarida yerim her 1,5 saatte bir mesai bitimine kadar.. aksamada canim tavuk istiyorr.. eger farkli bi durum olmazsa tavuk ve salata yerim ( tabiki yaninda pilav, patates, makarna yada ekmek olmadan !!!!!!! )

yol arkadasim günaydinnn,nasilsin neler yaptinnn, hic sesin solugun cikmiyorr,, ben iki gündür spor yapamadim cünkü basim cok siddetli agriyor, eve gidince direk yatip uyudum, bugün hala agriyor, sanki kafamin icinde bir agirlik varda bende onu tasiyormusum gibi bir his :-/ ama suanda dayanilmayacak gibide degil cok sükür.. eger eve gittigimde daha iyi olursam insallah sporumu yaparim..spor yapmasamda cokta bisey yemedimm, zaten benim baslikta ne yedigimi yazmistim dün, bugünde sabah sadece kücük bir kase nesfit, iki saat sonrada 3 büsküvi, kahve elma cayi felan simdiye kadar,, yanimda iki tanede kiwi getirdimm.. onlarida yerim her 1,5 saatte bir mesai bitimine kadar.. aksamada canim tavuk istiyorr.. eger farkli bi durum olmazsa tavuk ve salata yerim ( tabiki yaninda pilav, patates, makarna yada ekmek olmadan !!!!!!! )

iyim canım aslında iyi olmak için uğraşıyorum çünkü istanbulda suan yağmur ve gök gürültüsü var saat 3 olmasına rağmen karanlık çökmüş gibi ışıkları açtık evde insan kendini kötü hissediyor böyle havalarda

dün dediğim gibi annemle alışverişe çıktık ve çok yorulduk gelir gelmez hemen uyudum ben de spor yapamadım anlicağın ama bişey de yemedim senin gibi:)

senin bu işyerine götürdüklerin çok iyi ya ben olsam direk nasılsa dışardayım diye hazır beslenirdim zaten hep bu yüzden kilo aldım okuldan çıkışta direk fast food yedim hep:)

bu arada dün 32-33 giyen ben 29-30 pantolon almanın sevincini yaşadım:)hatta 28 e bile girdim ama dar oldu olsun fermuarın kapanmasını bırak dizden yukarı geçmesini bile beklemiyordum:)yürüyüşün bana cidden faydası olmuş:)

ben de biraz önce marketten geldim annem fırında tavulu sebzeli bi yemek yapıcak tv de görmüştü bu tarifi çok güzel olur:)o yanına mutlaka pilav yapar ama ben de yemicem:)

oo uzakmışsın yahu ben de istanbulda bi özel üniversitede hukuk okuyorum senin bölümün ne?geçmiş olsun canım neler gelmiş öyle bi günde başına allahtan arkadaşın varmış gece yarısı bi kızı yurda almayıp ne yapacak diye düşünmemek nasıl bi düşünce hiç anlamıyorum zaten.yine salata yemişsin bişey olmaz ya başka bişey yeseydin:)

bugün yediklerim

sabah:2 dilim kepek ekmek,kk peynir,şekersiz çay
ara:bir dilim karpuz

dişime birden çok ağrı girdi çıkıyorum akşama doğru arkadaşların başlığına uğrarım bi ağrı kesici falan bulmaya gidiyorum ben:(

iyim canım aslında iyi olmak için uğraşıyorum çünkü istanbulda suan yağmur ve gök gürültüsü var saat 3 olmasına rağmen karanlık çökmüş gibi ışıkları açtık evde insan kendini kötü hissediyor böyle havalarda

dün dediğim gibi annemle alışverişe çıktık ve çok yorulduk gelir gelmez hemen uyudum ben de spor yapamadım anlicağın ama bişey de yemedim senin gibi:)

senin bu işyerine götürdüklerin çok iyi ya ben olsam direk nasılsa dışardayım diye hazır beslenirdim zaten hep bu yüzden kilo aldım okuldan çıkışta direk fast food yedim hep:)

bu arada dün 32-33 giyen ben 29-30 pantolon almanın sevincini yaşadım:)hatta 28 e bile girdim ama dar oldu olsun fermuarın kapanmasını bırak dizden yukarı geçmesini bile beklemiyordum:)yürüyüşün bana cidden faydası olmuş:)

ben de biraz önce marketten geldim annem fırında tavulu sebzeli bi yemek yapıcak tv de görmüştü bu tarifi çok güzel olur:)o yanına mutlaka pilav yapar ama ben de yemicem:)

bak bu inceldiginin haberii süper, zaten tatildede zayiflayanlardanim demistin dün, desene dal gibi döneceksinn insallahh :-))
isyerime yemek icin getirdiklerime gelirsek, bende o hatalardan cok gectim daha evvell, ama son yillarda diger firmada calisirken orada cok yogundum ve hic firsatim olmuyordu bile yemeye, sadece 1 tane muz götürüyordum.önceleri ögle molasinda hazir yemekleri götürr, eve git sagliksiz beslennnnn.. mahfoldum vitaminsiz kaldim, tirnaklarim soyulmaya baslamisti aldigim kilolarida bi tarafa birakk.. kansizlik tedavisi bile gördüm bikac sene önce, okadar yaniiiii....
simdi bu calistigim yerde cok müsaitim canim,bizim kat komple bize ait ve benim ofisimde görüsmelerimin disinda bende baska kimsenin olmayisi istedigim zaman istedigimi yiyebilme özgürlügünü getiriyor, mutfagimizda var, evden getirip burda hazirlayip yanima aliyorum..ama bugün yanima yarim paket büsküvi almistim, iki tanede kiwii, sabah 3 bisküvi yedim kahveyle, simdide kahve yaptim ve kalani karsimda duruyor ve galiba ben onlarida götürecem :-(
icim hic huzurlu degil ama aciktim napimmm :-((
yarin yine nesfit, corba ve bir tane meyveyle aksama kadar gecirrim, aksamada cok kalorili yemem..
bugün evdeki yarim paket büsküviyi cantama koymamin sebebii, evde yogurt kalmamisti, bugday ve mercimege yogurt karistirip getiremedim yanimda, meyve olarakta sadece kiwi vardi, son cagre onu kapip geldim :-D ama icim huzurlu degil yanii..neysee bugün böyle olsun bakalim napimmm :-(
canim erken saatte doyana kadar tavik ve sebze ymeginden yiyebilirsin bence ve yaninda ayranda ic ama sakin pilavi ellemee, acaip ödem yapiyor, yada belkide sadece bana yapiyor bilmiyorum ama bana yaramiyor, iki gün $i$ geziyorum yedikten sonra :-/
fast food ve unlu mamüllerinden uzak durrrrrr ve tatlidan tabiki, tadimlik bile yiyecek oolsan erken vakitte lütfennn :-))))
yine cenem dü$tüüü :-S

neyse susadım geçmeden gidip su içiyim sonra yine yazarım:)belki sporumuda aradan çıkarırım:)
öğlen yediklerim:bi tabak tavuklu sebze yemeği,2 kase toplamda 4 kepçe mercimek çorbası (çok severim dayanamadım:))bi bardak light kola
dün akşam yemeği yemedim ama bugün yerim çünkü evdeyim:)bi kase nesfit yerim bi değişiklik olmazsa

kızlaarr 1 gün arayla ama çok iyi haberlerle geldim size ama önce menümü yazayım :
sabah: saat:9
ince dilim yumurtalı ekmek
domates salatalık
yarım kk beyaz peynir

saat 11 bucuk
ara: bir kutu eti form un içinden 1 tanecik

saat 3
öğlen: bir tabak ton balıklı baharatlı makarna

akşam yemegi yemedim onun yerine aralıklarla
yarım muz
bi soda
bi tane de kuru incir yedim açlık hissetmiyorum spor da birazdan uyucam :)

iyi haber bugün öğlen yemeğindne önce tartıldım 74.6yımm :) bu demek oluyor ki 8 günde 4 kilo verdim inanılmaz mutluyum inş hiç bozmam diyeti :)

Back
X