Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de paketimi aldim ama daha giremedim ,umarim para bosuna gitmezmerhaba
neden devretmek istidiğinizi ögrenebilirmiyim , bende bu işlemi yaptırmak istiyorum
Ben de paketimi aldim ama daha giremedim ,umarim para bosuna gitmez
Gobek bolgemde yaralar oldugu icin isleme alamadilar ,iyesince kendim arayip tekrar randevumu usturacaklar .. benim gozlemlerime gore bu iste istanbul Ataşehir cok iyi .
Evet dilan polat atesehir de guzel sonuçlar cikiyor , benim isleme girecegim sehir ısparta yeni acildi , iyi sonuc alirsam yazayim size
Dilan Polat Bursa şubesinde uygun fiyata Rasping ve dipotens seanslarım var, bana uzak ve gidemediğim için uygun fiyata devretmek istiyorum, ilgilenen olursa lütfen mesaj
Merhaba kaç seans ve fiyat nedir?Dilan Polat Bursa şubesinde uygun fiyata Rasping ve dipotens seanslarım var, bana uzak ve gidemediğim için uygun fiyata devretmek istiyorum, ilgilenen olursa lütfen mesaj yazsın![]()
Aydın şubesinde kullanılabilirmi ve fiyatı seansları ne kadarDilan Polat Bursa şubesinde uygun fiyata Rasping ve dipotens seanslarım var, bana uzak ve gidemediğim için uygun fiyata devretmek istiyorum, ilgilenen olursa lütfen mesaj yazsın![]()