Dilan'a ne oldu?

Canım niye ekledin bunu yaa elim ayağım tir tir titriyor sinirden!!!! Allah bu kadını bir insanın çekebileceği en büyük acıları çektirsin nasıl bir caniliktir ve o görüntüyü çeken nasıl bir pisliktir ki müdahale etmiyor...

Aynen :50: :50:
Paylaşmak istedim ki herkes görsün,yanlışsam kaldırabilirim tabi :26:

Sosyal medyanın gücü küçümsenmemeli.
Bugün meclise taşındı konu ve bu twitter sayesinde oldu neredeyse.
Demem o ki kullanıcılar ne yediklerini, içtiklerini değil de böyle şeyleri yazarlarsa çok iyi olur.
Dün gece oldukça etkiliydi. Redhack ve diğer gruplar sosyal medya sayesinde duyuyorlar bunları.
Tabi orada yaşayanların sayesinde.
Çünkü basın boncuk yuttu deyip kapatmaya çalıştı bu olayın üstünü.

Sosyal medyanın gücü küçümsenmemeli.
Bugün meclise taşındı konu ve bu twitter sayesinde oldu neredeyse.
Demem o ki kullanıcılar ne yediklerini, içtiklerini değil de böyle şeyleri yazarlarsa çok iyi olur.
Dün gece oldukça etkiliydi. Redhack ve diğer gruplar sosyal medya sayesinde duyuyorlar bunları.
Tabi orada yaşayanların sayesinde.
Çünkü basın boncuk yuttu deyip kapatmaya çalıştı bu olayın üstünü.

Kesinlikle katılıyorum..

Bu arada muhakkak okumuşsunuzdur..Zihinsel engelli 14 yaşında bir kıza tecavüz edilmiş ve kız şu anda 14 haftalık hamile..İşte konuyla ilgili bir haber :

"Tecavüz davalarına devletin duyarsızlığı sürüyor. İşitme engelli 14 yaşındaki Z.K. beş kişinin cinsel istismarına uğradı. Z.K.'nın teşhisine rağmen zanlılar serbest bırakıldı. Küçük kız 'koruma altına' alınmadı. O dönemde tekrar tecavüze uğradı ve hamile kaldı."

Tecavüze karşı devlet bu derece ilgisiz yaklaştığı sürece bu haberler çoğalarak gelmeye devam edecektir..
Yine söylüyorum ki cezalar muhakkak caydırıcı olmalı..

2 kızım var biri 6 dğeri 2 yaşında. Evimizin bahçesi var ve ben çocuklarımı tek başlarına kendi evimizn bahçesine gönderemiyorum. Ama çocuk inmek istiyo ve işimi gücümü bırakıp onların yanına iniyorum. Düşünemiyorum minicik ya minicik. Nasıl böyle adice bir duygu besleyebilirsin. Ona ne kötülük yaparsan yap karşılık veremez ki, savunmasız günahsız. Dizi yaralansa iyileşene kadar bant yapıştırır benim kızım. Zavallım dünyadaki en büyük acı dizinin acısı onun için. Yavrum böyle şerefsizlerin varlığından bihaber.

3 yaşında olunca boncuk yuttu, 14 yaşında olunca kendi rızasıyla, 22 yaşında olunca haketti. Kaç yaşında tecavüz sayılıyor?

Kesinlikle katılıyorum..

Bu arada muhakkak okumuşsunuzdur..Zihinsel engelli 14 yaşında bir kıza tecavüz edilmiş ve kız şu anda 14 haftalık hamile..İşte konuyla ilgili bir haber :

"Tecavüz davalarına devletin duyarsızlığı sürüyor. İşitme engelli 14 yaşındaki Z.K. beş kişinin cinsel istismarına uğradı. Z.K.'nın teşhisine rağmen zanlılar serbest bırakıldı. Küçük kız 'koruma altına' alınmadı. O dönemde tekrar tecavüze uğradı ve hamile kaldı."

Tecavüze karşı devlet bu derece ilgisiz yaklaştığı sürece bu haberler çoğalarak gelmeye devam edecektir..
Yine söylüyorum ki cezalar muhakkak caydırıcı olmalı..

Tecavüze uğrayan doğursun gerekirse bebeğe devlet bakar. Bizdeki zihniyet değişmedikçe daha çok Dilan'lar böyle adilerin kurbanı olur.

Tecavüze uğrayan doğursun gerekirse bebeğe devlet bakar. Bizdeki zihniyet değişmedikçe daha çok Dilan'lar böyle adilerin kurbanı olur.

Allahım bu nasıl ıstır yarabbım bu nasıl acıdır boyle ...:14:
savunmasız daha 14 yasında ya 14 ve engellı Allah kahretsın yapanların boynu altında kalsın ınsallah

İnanılır gibi değil, değil mi?
Bu nasıl bir yaklaşımdır?

Her zaman söylüyorum, yine söyleyeceğim..Acaba tecavüze uğrayan senin evladın olsa bu derece "son derece doğal bir olaymış gibi" yaklaşabilir misin olanlara?

3 yaşında, henüz bakıma muhtaç bir bebek, 14 yaşında zihinsel engelli bir kız..Gücünüz onları ve onların ailelerini mi susturmaya yetiyor?

Konuşsam çok söylenecek şey var ama...

konusacak cok fazla sey var arkadaslar ama sandıklarda !!!
bunları yapanlarıda bızım halkımız basa getırmıyormu ındırmeyıde bılsınler o zaman ...

bir taraftan insanlara yapay bir muhafazakarlık enjekte ediliyor bir taraftanda televizyonlarda vs baldır bacak yüklü diziler reyting rekorları kırıyor, bu çelişki arasında uçurum her geçen gün artıyor, cinselliği yasaklayan, tabulaştıran, öcü gibi gösteren ülkelerin kaçınılmaz sorunudur tecavüz, normal ilişkiler geliştirememiş hayvanlar bu yola başvuruyor, brezilyada mı iranda mı daha çok tecavüz vakası var? mantıken kadınların cıbıl cıbıl gezebildiği özgür olduğu brezilyada fazla olması gerekir ama iranda almış başını gitmiş, 1 gecelik nikahlarla tecavüzü zinayı yasallaştırmaları yetmezmiş gibi tecavüzlerde almış başını gitmiş, cinsellik eğitimini evrimleşme sürecimizle paralel götürmeliyiz başka ne denir ki?

Son düzenleme:
Geçen yıl 7bin çocuk tecavüze uğramış, son 10 yılda 250bin!

Bir de bunun kayıtlara geçmeyenleri var. Zira bu rakamlar resmi kaynaklardan.

Allahım sen ne kadar sabırlısın böyle hayvanları hala yaşatıp onlara nimet veriyorsun elimizden gelen tek şey bu pisliklerin hepsi Allah'ın gazabına uğrasın diye dua etmek ve bu hayvanların hala aramızda rahatça gezmesine fırsat veren hükümeti sandıkta mağlup etmek.

Tek kelimeyle iğrenç bir durum. Suçluları bulup çok ağır cezalar verilsin.

İdam neden kaldırıldı anlamıyorum. Bazılarını bir tek ölüm paklıyor

3 yaşındaki bir çocuktan hatta bebekten nasıl zevk alabilirsin, arzulayabilirsin ki, iğrenç :50:

iğrenç ötesi... o zevk hasta aklı mantığı yerinde olmayanların yaşadığı bişey..

yaşanmış bir olay geldi aklıma..
seneler önce kadının biri kucağında bebeğiyle otobüse biniyor, kalabalık, kimse yer vermiyor. başka oturan bir kadın ise bebeği ver istersen ben tutayım diye kucağına alıyor, anne teşekkür ederek veriyor. çocuk bir süre sonra çığlık kıyamet ağlamaya başlıyor.. anne bebeğini alıp indiğinde bebekte kan farkedip en yakın hastaneye gidiyor. Doktor şok! az önce bu bebeğin kızlığı bozulmuş diyor.

bunlar hastalıklı psikopat ruhlu insanlar, canlılar..

Allahım kimsenin evlatlarına böyle şeyler yaşatmasın :(

Doğukan Manço ‏@mancolog

#DilanaNeOldu 3 yaşında olunca boncuk yuttu, 14 yaşında olunca kendi rızasıyla, 22 yaşında olunca haketti. Kaç yaşında tecavüz sayılıyor?

Son düzenleme:
Back
X