Dilan'a ne oldu?

Dilan a ne oldugunu bilmiyorum ama ortada bir gercek var
Allah kimsenin basina vermesin elbette...
ama....... boyle bise basimiza gelirse
devlet o doktor senin bu doktor benim kizlarimiza elli kere olayi anlaticak
medyada kizlarimizin fotolari cikicak hayati boyunca boyle anilicaksa

insanlar kendi adaletlerini yaratmaya baslarlar
kendi islerini kendileri halletmeye calisirlar
sonra da buna kan davasi fln derler

2 yasinda bi oglum var .. ve inanin o dogdugundan beri psikopattan farksizim .. kimselere emanet edemiyorum
en yakinlarima biraktigimda bile gozum arkada kaliyor
ne magazada nede gittigimiz bi parkta gozumu 10 saniye bile uzerinden ayiramiyorum
oyle zormus bu annelik ki gece ruyalarimda hep ona birilerinin kotuluk yaptigini goruyorum
esim muge anliyida izlettirmiyor boyle habereride okumami istemiyor ..
izlememekle okumamakla bitecekmi sanki bu pislikler diyorum .. allahim korsun evlatlarimizi .. dunden beri dilana dua ediyorum .. insallah tecavuz degildir .. hic bir bebek olumu haketmezken hele oyle bi olumu dsunemiyorum :((

Dilan'a ülkedeki binlerce kadına olan oldu sanırım,vajinal yırtıkmış,daha onun bebeklikten çıkıp çocukluğa bile giremediği vakitte,pisliğin teki yada çoğu onun bebek kukusuna kadınlık organı gözüyle bakmış,tahrik olmuş,nasılsa çocuk bilmez anlamaz diye parçalamış bebeğimi...
Dilan eğer yaşasaydı da farkında olmayacak bilemeyecektiki kendisine ne yapıldığını,dünyayı sadece oyun oynamaktan ibaret sana bir bebek ne anlar hayvanların içgüdülerinden...
henüz karnımda bile olmayan bebeğim için şimdiden korkuyorum...
o ufak masum minicik elleriyle oyunlar oynarken,kimbilir kaç tane pislik pedofilin gözü çocuğumun vücudu üstünde tahrik olarak gezinecek...
Allah topunun belasını versin,bunları caydırmayan cezaları koyanın,yasaları uygulayanın,akıl sağlığı bozulmamıştır raporu verenin belasını versin Allah...

Yaşasaydı da 13' ünde 14' ünde evlendirilecekti. Başka bi öldürme şekli...

Türkiye de kadın olmak...

Yaşasaydı da 13' ünde 14' ünde evlendirilecekti. Başka bi öldürme şekli...

Türkiye de kadın olmak...

Türkiyeyi çok seviyorum,asıl bizim toplumumuz,yozlaştırılmayan töremiz kadınlara değer verir,kadını devlet yönetiminde söz sahibi yapacak kadar önemli tutar türk toplumu...
ama cehalet örümcekkafalılık sapıklık bazı beyinlerde öyle yerleşmişki,beyni sökmeden yerinden çıkmaz,keşke sökseler beyinlerini kahrolasıcaların...
Hürriyet Arama Mobil
şu haberi dikkatle okursanız eğer anlarsınız mantığı,pislik 7 yaşındaki erkek çocuğa tecavüzden hapiste ve karısı olan kadının "namus için" burnunu kesiyorlar...

ben artık sabah akşam her aldıgım haberde aglar oldum şehitlerimemi yanıyım böle vicdansızca katledılen kötuluklere maruz kalan yavrularımızamı yoksa kör kursunla gözlerini yuman çocuklarımızamı yoksa ufacık bedenlerıne yapılan kötuluklerımı allah kahretsın böle vicdansız ahmakları allah bunları surundursun acı cekıp ölemesınlşer inşallah keske bişey yapabılsek keske bende bu acıları cektırenlerın dersını verebılsem keske onları yok edebılsem ben bu haberlerı gördukçe çocuklarıma sarılıyorum hem oglum hem kızım var onların vatanına mılletıne hayırlı ewlat olmaları ıcın elımjden gelenı yapıorum ...
ÇUNKU BU ŞEREFSİZ TECAVUZCULERI BU ADI ADAMLARI MALESEF ANNELER BABALAR YETISTIRIO

Türkiyeyi çok seviyorum,asıl bizim toplumumuz,yozlaştırılmayan töremiz kadınlara değer verir,kadını devlet yönetiminde söz sahibi yapacak kadar önemli tutar türk toplumu...
ama cehalet örümcekkafalılık sapıklık bazı beyinlerde öyle yerleşmişki,beyni sökmeden yerinden çıkmaz,keşke sökseler beyinlerini kahrolasıcaların...
Hürriyet Arama Mobil
şu haberi dikkatle okursanız eğer anlarsınız mantığı,pislik 7 yaşındaki erkek çocuğa tecavüzden hapiste ve karısı olan kadının "namus için" burnunu kesiyorlar...

bu haberin başlarını okurken tahmin etmiştim o kayın ve kayınpeder adilerinin de kıza göz koyduğunu sonunda da okudum şaşırmadım hiç Allah belalarını versin ya.

Dilan' ı muayene eden ilk doktor da oral yoldan da tecavüze uğradığını rapor edip jandarmaya söylemiş ve koskoca adli tıp bile bunun üzerini kapattı. hiç inanmıyorum ne o rapora ne de Dilan' ın sözde ailesine. muhtemelen aile içinde yaşayan bir sapığın saldırısına maruz kaldı canından oldu çocukcağız ve üstünü kapattılar.

Hürriyet Arama Mobil

Hepsi suçlu! Tecavüzcüsüyle evlendiren Anne ve babası, İmam nikahlı olduğu yaratık ve o yaratığın akrabaları, adalet sistemi... Daha neler neler var. Bunlar sadece medyaya yansıyanlar. Saklananlar, "sözde namus" için kadınları öldürenler ve bunu kimsenin ruhu duymadan yapanlar...

Bu arada 7 yaşındaki çocuğa tecavüz edene sadece 2 yıl ha?! Adalet buralara hiç uğramadı. Bu gisişle uğramayacakta...

bu haberin başlarını okurken tahmin etmiştim o kayın ve kayınpeder adilerinin de kıza göz koyduğunu sonunda da okudum şaşırmadım hiç Allah belalarını versin ya.

Dilan' ı muayene eden ilk doktor da oral yoldan da tecavüze uğradığını rapor edip jandarmaya söylemiş ve koskoca adli tıp bile bunun üzerini kapattı. hiç inanmıyorum ne o rapora ne de Dilan' ın sözde ailesine. muhtemelen aile içinde yaşayan bir sapığın saldırısına maruz kaldı canından oldu çocukcağız ve üstünü kapattılar.

Ve o susan anne babaya ne demeli? O sapıktan farkları yok... YAZIKLAR OLSUN!

İnsan hayatı herşeyden önce geldiği ve değerli olduğu zaman bu tür rezillikler olmayacak ve bu tür haberler okumayacağız. İmkansız görünüyor değil mi? Çünkü öyle...

İşte DİHA’nın O Skandal Haberi

DİHA’nın haberine göre, Dilan B.’yi Gürakar Beldesi’nden Siverek Devlet Hastanesi’ne getiren 112 Acil ambulansı ekibi içerisinde yer alan ve can güvenliği nedeniyle ismini açıklamayan bir doktor, küçük Dilan’ın cinsel istismara uğradığı bilgisinin kesin olduğunu öne sürdü.

Gürakar Sağlık Ocağı’ndan ‘Bir çocuk boncuk yuttu, biz müdahale edemiyoruz, bir ambulans gönderin’ şeklindeki telefon üzerine köye gittiklerini aktaran doktor, ambulansla Dilan’ı alarak Siverek Devlet Hastanesi’ne doğru yola çıktıklarını belirtti. Kendileri ile birlikte herhangi bir aile ferdinin gelmediğine dikkat çekti.

‘RAPORU JANDARMAYA TESLİM ETTİM’

İlk müdahaleyi ambulansta yaptıklarını kaydeden doktor, “Nabız yoklaması için kasık kısmına dokundum. O sırada vajina bölgesinde şişme olduğunu fark ettim. Daha sonra boğazına bakınca bu kez tahriş izleri gördüm. Aklıma cinsel istismara uğradığı fikri geldi” dedi. Dilan B’yi bütün müdahalelere rağmen kurtaramadıklarını aktaran doktor, “Daha sonra vücudunu kontrol etmek için elbiselerini çıkarttım. Karşılaştığım manzara korkunçtu. Vajina bölgesinde morluklar vardı, yırtılmalar ve parçalanmalar vardı, karnı şişmişti ve boğazında aşırı derecede tahriş vardı. Daha sonra bir rapor hazırladım. Raporda oral sekse maruz kaldığını ve cinsel istismara uğradığını yazdım. Daha sonra raporu jandarmaya teslim ettim” diye kaydetti.

AKRABASI SAHİP ÇIKMADI

Ambulansa ile hastaneye gittikleri sırada sağlık görevlisi olmayan bir kişinin yanında bulunduğu bilgisini veren doktor, “Bizim sağlık ekibi ile birlikte gelen bir kişi vardı. Kim olduğunu bilmiyordum. ‘Siz çocuğun babası mısınız?’ diye sorduğum zaman bana ‘Hayır ben akrabası falan değilim, ben hastanede temizlik görevlisiyim’ dedi” diye kaydetti. Kendisini “temizlik görevlisi” olarak tanıtan kişiden şüphelendiğini kaydeden doktor, daha sonra olayın ayrıntılarını öğrenmek için Gürakar Sağlık Ocağı’nda çalışan doktoru aradığını ve doktorun olayla ilgili kendisine “Sağlık ocağında bizim temizlik çalışanı ile oturuyorduk. Bir telefon geldi. Telefona cevap verdikten sonra temizlik çalışanı bana ‘Doktor bey sizden izin istiyorum. Yeğenim ölmüş, eve gitmem gerekiyor’ dedi. Bende ona madem yakınındır o zaman beraber gidelim dedim ve yola çıktık. Gittiğimiz zaman kız çocuğu olay yerinden alınarak eve getirilmişti. Baktığım zaman yaşadığını fark ettim ve ne olduğunu sordum. Akrabaları da bana boncuk yuttuğunu söyledi” dediğini aktardı.

VALİLİK, AİLE VE ADLİ TIP ‘BONCUK’ DİYOR

Urfa Valiliği de olayla ilgili bir açıklama yayınlayarak, küçük çocuğun tecavüze maruz kalmadığını ve yapılan otopsi sonucunda boğazına kaçan boncuk nedeniyle hayatını kaybettiğinin kesinleştiğini söyledi. Açıklamada Diyarbakır Adli Tıp Kurumu’nun yaptığı otopsi sonucunda “Dilan B’nin aynı gün yapılan otopsisinden elde edilen bulgulara göre, kişinin ölümünün yabancı cisim aspirasyonuna bağlı mekanik asfiksi sonucu meydana geldiği, otopsi sonucunda; çocuğa herhangi bir cinsel istismarda bulunulmadığı ve tecavüz edildiğine dair hiçbir bulguya rastlanmadığı; küçük çocuğun bakire olduğu” açıklandı.

Not: Bu Haber DİHA(DİCLE HABER AJANSI Tarafından Yayınlanmıştır), Bu haber sadece DİHA’nın iddiası olup herhangi bir gerçeklik payı daha kanıtlanmamıştır.

Bu haber ,haberde ilgisi olanların hassasiyetine dokunduğu ve haberin kaldırılması gerektiği anda haber kaldırılacaktır.

Güncel Haberler,Güncel Haber,Son Dakika Haberleri,Özgün Haberler,Genel Haberler Haber Sitesi bu haberden sorumlu tutulamamaktadır..

ya yazacak söz bulamıyorum midem bulanıyor tüylerim diken diken isyan ediyorum ya nasıl bu kadar vahşi olabilir bir insan nasıl 3 yaşındaki çocuğa farklı gözle görebilir
allahım sen koru bizi evlatlarımızı sevdiklerimizi

Doğruluk payı yok deniyor ama... Bilemiyorum. :/ 2. bi rapor hazırlanacaktı o ne oldu? Bilgisi olan? Bu olay kesin bi sonuç çıkmamışken unutulmasın...

Gerçi o raporda tecavüze uğradığı belirlenirse yine saklanacak...:/

yani zaten doktor ilk agızdan söylemiş kimligi gizleniyo bence verilen tepkilere karşışıl 50 tane raporda yapılsa saklanacak gercekler...
halk tedirgin olup sarsılmasın diye sanırım.
gerci bir sarsıldık sarsılacagımız kadar...

yani zaten doktor ilk agızdan söylemiş kimligi gizleniyo bence verilen tepkilere karşışıl 50 tane raporda yapılsa saklanacak gercekler...
halk tedirgin olup sarsılmasın diye sanırım.
gerci bir sarsıldık sarsılacagımız kadar...

İşin ucu Akp'li bi vekile dayanıyor. Bu yüzden... Yoksa halk alışık bu tür sapkın olaylara...

Şu pisliğin Allah belasını versin ya bu nasıl bir insanlıktır bu nasıl bir vicdandır aklım almıyor bedduadan nefret ederim onu bile az buluyorum ama böyle pisliklere !

Back
X