Dilatör vajinimus tedavisi

Nin64737

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2020
1.799
789
73
Kizlar 1inci ve 2inci aparati aliyorum ama 3üncü aparatla günlerdir uğraşıyorum başını alıyorum ama sonrasından gelen o basınç hissi daha fazla itirmeye korkuyorum cesaret edemiyorum acı hissediyorum. Tavsiye edeceğiniz birşey varmı ?

Şu konuyu açtıktan sonra bi an hırslandım ve birdaha denedim alabildim çoooook şükür 😍

Canım hep aynı şekilde yapacaksın
Yerleştir Derin nefes al kalçayı rahat bırak
Nefesi verirken çişini yapar gibi bırak kendini ve ittir

kendiniz rahatlatmanız çok önemli. kendinizi rahatlatın başka türlü olmuyor inanın. benzer sorunu yaşamıştım bir tedavi aldım bir terapistten çok iyi gelmişti. sayesinde aşabilmiştim. darısı sizlerin başına

Yapabildiğiniz en buyuk dilatör ile kastan geçtiğini anladiginizda kasa baskı yapın. Dilatörun ucuyla eğik açıyla kasa baski yapin. Sagdan soldan baskı yapin. Kası genisletisiniz bu sekilde.

Merhaba kizlar. Bi hafta once dilator aldim. 5 boy var. Su anda 2 numaradayim ama burada yazilanlar gibi olmuyor benimkisi. Kayip gitmiyor. Zorlanilan noktayi gecince kayip gidiyor demissiniz ama bende oyle olmuyor. O zorlanilan noktayi gectikten sonra da sanki bir boslukta degil de corap gibi bir seyin icinde o yolu dilator kendi aca aca ilerliyor gibi bir his oluyor bende. Yani dilator acik bir yoldan gecmiyor da dilator o yolu itere açıyor gibi bir his. Neden bende boyle oluyor?

Back
X