hıc benı anlamıyor yaa
bır bucuk senelık evlıyız elımız bıle tutmuyor
eskıden boyle degıldı
valla canım ben şuanda sadece soğan kürü yapıyorum oda adetlerim düzene girsin diye biray daha yapıp imncir kürüne yada bal çörekotu tarçına başlıycam..tedavide tatil dönüşü inşallah iğnelerimi aldımdolapta bekliyo temmuz sonu gibi tedaviye start vericem.
sen neler yapıyosun bakalım?
canım belki işle ilgili sorunlar vadırhıc benı anlamıyor yaa
bır bucuk senelık evlıyız elımız bıle tutmuyor
eskıden boyle degıldı
canım belki işle ilgili sorunlar vadır
canım bazı erkekler sevgisini gösteremez bizde 2 bucuk yıllık evliyiz benim kocam birilerinin yanında başka tek olunca başka diyom niye öyle yapıyon diyo ben başkalarının yanında sevgimi gösterememklava:
tanıdıklarım var kocaları agızlarının içine bakıyo imreniyom valla
saldım çayıra Mevlam kayıra durumundayım hiç bişey yapmıyorumkaydirigubbakcemile3doktora gitmiyorum,soğan kürünü yapmak istedim 2 gün içebildim bıraktım mideme çok dokundu.Yusuf suresini okuyorum aklıma geldikçe 7gün okunması lazımmış hamile kalmak için öyle işte canım
canım belki işle ilgili sorunlar vadır
canım bazı erkekler sevgisini gösteremez bizde 2 bucuk yıllık evliyiz benim kocam birilerinin yanında başka tek olunca başka diyom niye öyle yapıyon diyo ben başkalarının yanında sevgimi gösterememklava:
tanıdıklarım var kocaları agızlarının içine bakıyo imreniyom valla
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
en iyisini yapıyosun bak takmadığın için enkısa zamanda göbüşüne meleğin konacak..
buarada meryem suresini yaptım ben tavsiye ederim hayatım .
bide 313 ayetelkürsi..
kızlar bide size bişey sorucam yaa
ben mesela uzun zamandır görmediğim biriyle karşılaşıyorum direk karnıma bakıyo gıcık oluyorum sizede yapan varmı böyle yoksa hep benimi buluyoya.dün aynı böyle bişey yaşadım da bide nasılsın iyimisinden önce bebek varmı alsanaalsanasmile
sağolll ablam inşallah:Saruboceq::Saruboceq:hepimize versin meryem suresi kaç kez okunuyor41 diye biliyorumben ama?birde ayetelkürsi bir gündemi okunuyor 313kez?
kocamda öyle diyo onlar gösteriş yapıyolar diyo ama bende özeniyom kızlar
tabiki gönülden sevmesi daha önemli canlarm
mızmızım beni yanlış anlamazsan bişey diycem eşinle aranızda problemler var galiba bunları düzeltmeden çocuk yapmak çözümmü hayatım.çocuk olunca inanki problemler dahada çoğalıyormuş .bence sen evliliğini biraz oturtup öyle bebiş düşün.
lütfen yanlış anlama bi abla tavsiyesi olarak al bu dediklerimi.
gerçekten benim de ilk evlendiğimde sorunlarım vardı ve çocuk düşünemedim nezamanki yoluna girdi öyle düşündüm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?