hediye alan erkek seven erkekmidir sizce? ben buna katılmıyorum kuzenimin eşi kıyafetler alırdı ayakkabılar çantalar her yıldönümlerinde yemekler pıralantalar tatiller ev bile aldı süprizler çiçekler neler neler sonunda ayrıldılar çünkü aşk sevgi çok yokmuş demekki hediyeler süprizler göstermez sevgiyi daha çok yapılmış bir suçu bastırmaya yarar yada evlilikteki bir eksikliği kapatmaya
oda ıstıyor ama cabası yok ıste buna kızıyorum
bana desekı yok olmasın bende ugrasmam
ben mesela bugun gıtmekden vazgecmıstım hastaneye olmaz gıt gıt dedı ole dıyınce gıttım
ama kendısı alsa kılını kıpardatmıo
ayda 2 kes dusun bın kere deım bunu bılıyorum ama bebe ıcın ımkansızzzzzzzzzzzzzzzz bu
dıyorum tamam yelız tamam yelız
haklısın valla erkekler genelde suçunu bastırmak için çok hediye alırmış tabiki istisnalar vardır .ama geneli böyle çok hediye alandan korkucaksın..kaydirigubbakcemile3
ebrarım sagol canım
kocam hiç anlamaz ciçeyi cok büyük kavgamızda getirir ancak ama benimki cok inat ben barışmassam asla barışmaz öylde kötü huyu vardır
yaa çok zor mızmızım allah yardımcın olsun biraz umursamaz davransan nasıl olurki?
Herkonuda üstüne düşme mesela bebek konusunu açma bakalım nediyck..
bana ohhhhhhhh yıyorsun ıcıyorsun yatıyorsun sana guzel hayat dıo
hıc yelız evde sıkılıyormu sıkıntısı varmı yok
ne olcakkı yedıgı onundıgı arkasında dert sıkıntı olmaz
bu bunaltıo benı
tansıyonum yukselıo
trıot degerım 4lere cıkmıs
avon faturam var elımdekı parayı aldı ben verırım sana dedı vermedı 6 gun faıze bındı
ıkı gun once kardesıne cıkartıo 50 mılyon verıo ayakkabı parası
avon faturamda 76 ytl
gelde dellenme bak dusundukce delırıyorum cok dusuncesız yafffffffffffffffffff
ben senin yerinde olsam korunurdum bebek düşünmüyorum artık derdim ayy yanlışlıkla kalsan işler dahada kötüye gider çok iyi düşün canım
melisa valla süpersin insan seninle olunca yaşlanmaz hayatım..kaydirigubbakcemile3
mızmızcım bence sen o 6sene çıktığınızdaki gibi olsun herşey diyorsun gibime geldi ama artık siz evlendiniz bir sürü sorumluluğu var eşinin sana ailesine işine flört dönemine benzemez evlilik biraz özverili olmaya üzülmemeye çalış
sağol canım ya çok teşekkür ederimŞeniz ilk evlendiğimizde sabaha kadar gülüyordu eşim gülmekten birşey yapamıyoz ay yeter gülme bende anlatmıcam diyodum yine gülüyodu kalıyordu bizim iş :roflol:
mızmızcım üzüldüm ya ni diyeyim umarım düzelir ama nerden biliyorsun ki sorun sende o spermiogram verdimi ki? yada başka tahliller?
anladım siz gülmekten yapamamışsınız bebiş :roflol::roflol:
boşver engüzeli hayat okadar boşki .
hep gül inşallah canım :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?