Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

inşallah canım gerek kalmazda gitmeye gelir inşallah bebişim.ama bn hapla korunmadım hiç eşim korundu hep buda geciktirirmiki bn hapla gecikir die biliorum ama

merhaba arkadaşlar ebrar bende 3 düşükten sonra pıhtılaşma sorunum var ve şu anda klomen kullanıyorum bekliyorummm... ama gerçekten çok içim yanıyooo birde adetlerim düzenliyken şimdi çalışmalara başlayınca 5-6 gün gecikme oluyor.diyorlarki adetin gecikirse hamile kalma ihtimalin yükseliyormuş doğrumu acaba böyle bişey varmıdır?...

inşallah canım gerek kalmazda gitmeye gelir inşallah bebişim.ama bn hapla korunmadım hiç eşim korundu hep buda geciktirirmiki bn hapla gecikir die biliorum ama

canım hiç belli olmuyo ama korunduktan sonra bimüddet vücut yine koruyormuş dediğim gibi hiç belli olmaz .aslında hap kullanmamakla iyi etmişsin .helede doktora gitmeden hapla korunmak kötü oluyo ..gerçi boş bunlar yaa rabbim nasip ettikten sonra herşey boş canım..

canım bnde onu daha dün duydum inşallah doğrudur rahim kendini hamileliğe alıştırıyomuş.bnmde nisanda 1 hafta gecikti hiç gecikmezdi bakalım bu ay hamile kalırsam doğrudurr

canım hoşgeldin aramıza .çok geçmiş olsun hayatım .bendede malesef pıhtılaşma sorunu var .inşallah işe yarar klomen canım .yanlız klomende gecikme yapıyor.dediğini bende duymuştum seninki inşallah ondan gecikiyordur..
peki sen heterozigotmusun homozigotmusun?

burcum hadi hayırlısı canım inşallah gelmez kırmızılar .sende hamişler listesine yazılırsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…