AZRACIGIM ÜSTTE SIK KULLANILANLAR DIYE BIYER VAR ORAYA TIKLAYIP EKLE BURAYI KAYBOLMAZSIN OZAMAN SIMDI CNM SIRADA TURKUAZ VAR AMA SEN 30 TANE OKUMUSSUN ONU TURKUAZA BAGISLA ÇÜNKÜ BENIM LISTE TAM OK YANI PAYLASIYORUZ ONA GÖRE OKUYORZ BEN SIRADAKINI SANA BILDIRIRIMkaydirigubbakcemile5
BIDE TABIKIDE SANADA OKURUZ HERKESIN BITMESINE GEREK YOK BIZ DAHA COK UZUN ZAMANDAN BERI ISTEYENLERE ÖNCELIK SAGLIYORUZ OK
BIDE BGN SORU SORMUSSUN BIZIM MAKBER ARKADASIMIZ TEK TÜPLE HAMIS KALDI MASALLAH BIRKAÇ HAFTA KALDI DOGUMUNA BENIM DUYDUGUM SÜT BUHARINA OTURULUYOR KIZLAR GECE GELSIN BILEN ARKADASLAR YAZARLAR SANA OK
tamam canım siz kime okuncanı bildirin ben okurum süt buharı nasıl oluyor canım yapayım bende inşallah şifa olur çok teşekkür ederim canım bide dua için canım sıra kimdeyse ona okuyalım ben sırayı bozmayayım beklerim ben haksızlık olmasın makber arkadaşımızda inşallah hayırlısıyla saglıkla sıhhatle çocugunu kucana alır inşallah
Azra neden sesın cıkmıyor cnm
kimse niye bişey yazmıyofisfisfis
bende iyiyim azra sağol canım sen nasılsın
naber canım
Azracıgım cok sagol cnm herzaman beklerız tatlım topıgımıze
ben sana yrn lınk bulup yazım buaray Öyle bı topık vardı ok
ya kızlr aslında kalabalık olsak 41 yasinde okurduk ne güzel olurdu
sagol canım üzüldüm ama elden bişe gelmiyo ALLAHIN dediyi oluyo herzamancnmbnm üzülme ne olur,herşeyin vakti var hayırlısı olsun napalım
sagol canım evet bunda da bi hayır varüzülme tatlım vardır bunda bir hayır öyle düşünüceksin birşeyi ne kadar çok istersen olmazmış inanmazsınız ben o ay hiç kafaya takmadım belkide ondan hamile kaldım üzülme benide üzüyosun bebem ya:teselli:
kanda cıkmadıysa daha cıkmaz herhalde eşimde cok umutlan mıştım dedei ben daha cok üzüldüm:sinifsinif:Herkes gıtmıs ben gece gelırım kızlar
buarada aleynam daha kan testı ıcın cok erken bence 19.gün dıyorsun hıc bellı olmaz umudunu kaybetme sen
hpt_honeydende ses cıkmadı okudumu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?