Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

anladım canım, inşallah bi geldiğinde tanışırız canım....
tedaviye başlamışsın, hayırlı olsun canım..
benimde buay yumrtam erken çatlamış. dün 9.günüydü çatlamış dedi doktor..

yelizim gerçektenmi ay ben bilmiyodum rahmetlidede yok yok ohaoldumsmile
aleynam sen neler yaptın bitanem?
bersum misafire güzel mamalar hazırladınmı yoksa sadece çayamı geldiler?

EBRARIM hosbulduk cnm ıyıyım cok şükür sen nasılsın
yelızcıgım hıc bellı olmaz cnm hayırlısı uamrım müjdeyle gelrsın

[

saol canım yaa valla kafamı dağıtıyorum yoksa insan evde daha çok takıyo ..
oyy demek minişi görecektin neyse sağlık olsun diğer gün gidersin minişinle görüşmeye..[/QUOTE]

evet cnm bilmezmiyim bende sizlerdenim 14 ay bekledim her ay sonu hayal kırıklığı çok şükür meleğim benimle ama çok zor rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın tüm isteyenleri sevindirir inşallah:Saruboceq::Saruboceq:senağlama

artık haftaya cnm giderim dktra misafirim yatılı kalıcak kısmet o ii oolsun da gerisi boş :Saruboceq:

sağol tatlım tşkrl:1hug:
bu arada liste kaçıncı sayfada :uhm::uhm:

cnm lısteyı ılk sayfaya koyamıyorum çünkü ben yazım yok ılk sayfada elımden geldıgınce güncellemeye calısıyorum hergün keske ılk sayfaya koymak ıcın bısıyler olsa varsa bı fıkrınız ben uyarım

hatunlar macun tarifi buldum
100 gr sinameki,15 gr üzerlik tohumu,15 gr çörek otu,20gr kabuksuz badem,15 gr raziyane
75 gr zencefil,75 gr karanfil,75 gr günlük,75 gr mestaki iyice döğülüp elekten geçirilir sonra balla macun yapılır.sabah akşam 20gr yutulur
ben yurtdışındayım bunları bulamam bari siz yapın hemde çok kolay yani hade kolay gelsin:)

sengözlerimebaksanab
[

saol canım yaa valla kafamı dağıtıyorum yoksa insan evde daha çok takıyo ..
oyy demek minişi görecektin neyse sağlık olsun diğer gün gidersin minişinle görüşmeye..

evet cnm bilmezmiyim bende sizlerdenim 14 ay bekledim her ay sonu hayal kırıklığı çok şükür meleğim benimle ama çok zor rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın tüm isteyenleri sevindirir inşallah:Saruboceq::Saruboceq:senağlama

artık haftaya cnm giderim dktra misafirim yatılı kalıcak kısmet o ii oolsun da gerisi boş :Saruboceq:[/QUOTE]

melegım 14 aymı bekledın pekı bıze tecrübelrını anlatsana bı sroun varmıydı neler yaptınsengözlerimebaksanab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…