Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

ya kızlar benim inanılmaz akıntım var hani şeffafda uzayan cinsten .valla bu soğan işe yarıyo galiba bide incir yiyorum .inşallah şifa olur..

kuzu yazıyım bende yaa inşallah şifa olur .benimki yemezde ben yiyiveriyim...
paylaşımın için saol güzel kalpli kardeşim..

aaaa olmaz o da yesin olurmu öyle şey bağışıklık sistemini güçlendiriyormuş de aç ağzını yum gözünü birşey vercem de kaşığı hemen koyuver ağzına kaydirigubbakcemile3

melegım 14 aymı bekledın pekı bıze tecrübelrını anlatsana bı sroun varmıydı neler yaptınsengözlerimebaksanab[/QUOTE]

tabiki tatlım cnm eşimde de bende de hiç bi sorun yoktu tek sorun kafaya çok takıyordum bu sürede iki kez dktra gittim ilk gittiğimde bir yıl dolmamıştı gerekli tüm tahlilleri yaptı eşimede bana da ama hiç bi sorun çıkmadı cnm ama bir yıl doolmadığı için hiç bi ilaç vermedi .neyse artık bir yılı geçti hala olmadı tekrar başka bi dktra gittim tabi önceden yaptırdığım tüm tahlil soonuçlarımı aldım tatlım muayene etti gene hiç bi sorun yok ama 1 yıl dlduğu için mecbur tedaviye başladı ve bana klomen verdi adetin 5 ci günü başlayıp 9 zuncu günü bitiyo günde bi tane kullandım .iki ay sonra tekrar gel rahim dfilmi çekelim dedi ama çok şükür adet oldum klomeni kullandım ondan snraki ay hamile kalmışım.ama hamile kaldığım ay ilk defa şunları yaptım tatlım.
klomen kullandım ilk defa.
gün aşırı ilişki dikkat ettik buna.
ve o ay kk ya hiç girmedim bebeği aklımdan çıkarmak için.
asla çalışmalarda acaba tuttumu tutacak mı diye düşünmedim önceleri bunu çook yapardım istediğimiz için birlikte olduk asla bebeği düşünmedik.
sürekli dua ettim ama olsun olsun diye değil allahım bebek te senden geliyo ama adet te senden ben senden gelen herşeye razıyım bu adette olsa kabulümdür dedim hayırlsı diye dua ettim .
önceleri kendimi kaybedip sürekli bebeğim olsun diye dua eder ağlardım .
hiç stres yapmadım o ay herşeyden mutlu oolmaya çalıştım .
ve ben bi arkadaşın tavsiyesiyle o ay ilk defa oruç tuttum .
biraz uzun oldu kusura bakmayın kızlar rabbim tüm isteyenlere nasip etsin meleklerini.:Saruboceq:

Çocuk Olması
Çocuğu olmayan bir kadın, yedi gün oruç tutup iftar vaktinde "Yâ Musavvir, Ya Bari, Ya Halık" isimlerini su üzerine 21 kere okuyup üfürse ve o sudan iftar eylese Cenab-ı hak bu isimlerin hürmetine makbul bir çocuk ihsan eder."

ıyıgeceler bersum yelızımopuyorumnanaktan
hadı hayırlsıı ebrarım ınsallah sıfa olur vesıle olur mınısıne:Saruboceq:

melegım 14 aymı bekledın pekı bıze tecrübelrını anlatsana bı sroun varmıydı neler yaptınsengözlerimebaksanab

tabiki tatlım cnm eşimde de bende de hiç bi sorun yoktu tek sorun kafaya çok takıyordum bu sürede iki kez dktra gittim ilk gittiğimde bir yıl dolmamıştı gerekli tüm tahlilleri yaptı eşimede bana da ama hiç bi sorun çıkmadı cnm ama bir yıl doolmadığı için hiç bi ilaç vermedi .neyse artık bir yılı geçti hala olmadı tekrar başka bi dktra gittim tabi önceden yaptırdığım tüm tahlil soonuçlarımı aldım tatlım muayene etti gene hiç bi sorun yok ama 1 yıl dlduğu için mecbur tedaviye başladı ve bana klomen verdi adetin 5 ci günü başlayıp 9 zuncu günü bitiyo günde bi tane kullandım .iki ay sonra tekrar gel rahim dfilmi çekelim dedi ama çok şükür adet oldum klomeni kullandım ondan snraki ay hamile kalmışım.ama hamile kaldığım ay ilk defa şunları yaptım tatlım.
klomen kullandım ilk defa.
gün aşırı ilişki dikkat ettik buna.
ve o ay kk ya hiç girmedim bebeği aklımdan çıkarmak için.
asla çalışmalarda acaba tuttumu tutacak mı diye düşünmedim önceleri bunu çook yapardım istediğimiz için birlikte olduk asla bebeği düşünmedik.
sürekli dua ettim ama olsun olsun diye değil allahım bebek te senden geliyo ama adet te senden ben senden gelen herşeye razıyım bu adette olsa kabulümdür dedim hayırlsı diye dua ettim .
önceleri kendimi kaybedip sürekli bebeğim olsun diye dua eder ağlardım .
hiç stres yapmadım o ay herşeyden mutlu oolmaya çalıştım .
ve ben bi arkadaşın tavsiyesiyle o ay ilk defa oruç tuttum .
biraz uzun oldu kusura bakmayın kızlar rabbim tüm isteyenlere nasip etsin meleklerini.:Saruboceq:

Çocuk Olması
Çocuğu olmayan bir kadın, yedi gün oruç tutup iftar vaktinde "Yâ Musavvir, Ya Bari, Ya Halık" isimlerini su üzerine 21 kere okuyup üfürse ve o sudan iftar eylese Cenab-ı hak bu isimlerin hürmetine makbul bir çocuk ihsan eder."[/QUOTE]

çok güzel anlatmıssın cnm cok sagolopuyorumnanaktan allah analı bablı büyütsün:Saruboceq:

ALLAH analı babalı büyütsün ıNŞALLAH

aşk meleyi bişey sorucam sen orucu ara vermeden mi tuttun canım bende yapıcam da

AŞKMELEĞıM maşallah canım rabbim yavrunu sana bağışlasın .ben oruç işini yaptım ama malesef bana vesile olmadı inşallah arkadaşlarıma olur..:Saruboceq:
paylaştığın için çok saol..

çok güzel anlatmıssın cnm cok sagolopuyorumnanaktan allah analı bablı büyütsün:Saruboceq:[/QUOTE]

ne demek cnm rica ederim sorucağınız merak ettiğiniz bişey olursa her zaman ben burdayım aynı kaderi paylaşıyoruz hepimiz bizi bizlerden başka kimse anlamz cnm :1hug:
sağol tatlım allah razı olsun :Saruboceq:

evet bizi bizden iyi kimse anlamıyo malesef anlıyorum diyene yalan söylüyo..
allahım kimseyi evlat hasretiyle sınamasın bizide tez zamanda kavuştursun inşallah..

Back
X