Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

ya kızlar nelerden umut ediyo insan bişey diycem bakalım tuhafınıza gtcekmi.
eşime bi hoca kabeden toprak getirmiş ayrıca zemzem vermiş demişki bunu çok az zemzeme atıp için valla yaptık bizde .yani bebek için toprak içtik yaa..

tatlım bi umut işte duyduğumuz her şeyin peşinden koşuyruz rabbim emeklerinizin çabalarınızın karşılığını vericek inşallah ben inanıyoorum sadece vaktini bekliyo minişleriniz .:Saruboceq:
neler neler duydukta denedik cnm anlatsam gülmekten ölürsün :roflol:

AŞKMELEĞİM bulantı olması iyidir canım ben ilk hamile kaldığımda hiç bulantım yoktu doktorum her gittiğimde soruyodu bulantın varmı.bende yok olmasımı gerekiyo diyodum tuhaf geliyodu sorması .meğer sağlıklı gebeliklerde bulantı olurmuş.çok olmasada bişeylerden tiksinirmiş insan.sonra bebeğimi kaybettiğimde dedi bana ben bulantın olmamasından şüpheleniyodum zaten diye.sonrakilerde oldu gerçi bende acayip seviniyodum .gerçi nasip değilmiş onlarıda kaybettim..
bunlar geçicek canım azcık sabret inşallah sağlıkla dünyaya gelicek meleğin..

sağol tatlım inan çok sevindirdin beni allah razı olsun cnm rabbim sanada kaybettiğin evlatlarını hayırlı sağlıklı bi bebişle unutturur inşallah :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::1hug:

ya kızlar nelerden umut ediyo insan bişey diycem bakalım tuhafınıza gtcekmi.
eşime bi hoca kabeden toprak getirmiş ayrıca zemzem vermiş demişki bunu çok az zemzeme atıp için valla yaptık bizde .yani bebek için toprak içtik yaa..

ya o olabilir sonuçta kutsal yerin toprağı ama diğer denilen bence yanlış yinede birşey diyemem saygım sonsuz ama şirke giriyor bir nevi kaydirigubbakcemile2

inşallah canım arkadaşlarım .allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın yaa..
melisam doğrudur batıl olan şeylere bende sıcak bakmıyorum..
aşkmeleğim allahım mutluluğunu bir ömür devam ettirsin canım.herşey gönlünce olsun..

aşkmeleyi sabah kalktıgında miden bulanıyosa kız derler canım bulantı olmayanlara erkek diyolar genelde

ama en başta saglıklı olması herşeyden önemli canım

cinsiyetini öğrenince haber verirsin canım ama ne bileyim öyle geçti içimden tabi sağlıklı olsun yoksa cinsiyet ayıranlarada ben çok kızıyorum hayırlı sağlıklı olması önemli:hulya: zencefil şekerleri iyi geliyormuş bulantıya sende kullan istersen yir onu teyzesi yirkaydirigubbakcemile3

tmm tatlım yazmazmıyım hiç sürekli burdayım zaten sizin gibi arkadaşları buldum artık bırakırmıyım :1hug::asigim:
şu anda tam 8 haftalığız cnm cinsiyeti 14 cü hafta da öğreniyoruz galiba bende tam larak bilmiyorum hayırlısı olsunda ben asla bu güne kadar kızım yada oğlum oolsun diye düşünmedim hep hayırlı sağlıklı bi evlat istedim .
valla cnm sadece çubuk kraker yiyorum bulantımı sadece o geçiriyo geçirmrese bile o anda krakerin sayesinde aç kalmıyorum tuzlu tuzlu ii geliy0 valla :roflol:

tmm tatlım yazmazmıyım hiç sürekli burdayım zaten sizin gibi arkadaşları buldum artık bırakırmıyım :1hug::asigim:
şu anda tam 8 haftalığız cnm cinsiyeti 14 cü hafta da öğreniyoruz galiba bende tam larak bilmiyorum hayırlısı olsunda ben asla bu güne kadar kızım yada oğlum oolsun diye düşünmedim hep hayırlı sağlıklı bi evlat istedim .
valla cnm sadece çubuk kraker yiyorum bulantımı sadece o geçiriyo geçirmrese bile o anda krakerin sayesinde aç kalmıyorum tuzlu tuzlu ii geliy0 valla :roflol:

bizim gelinde zeytin ekmekle geçirdi 9 ayı ay midem bulanıyor zeytin ekmek hemen korktum yeğenimde zeytin gibi kapkara olcek diyekaydirigubbakcemile3

ya been en çok üstüne görmeyle yerleşme kanamasını merak ediyorum nasıl oluyor ya üstüne görme denilen şeyy

canım üstüne görme adet gibi birkaç gün devam ediyormuş ama kanama çok olmuyomuş..
yerleşmede çok daha az oluyomuş.ben yerleşmeyi yaşadım böyle kahverengi oluyo .ama insan acayip korkuyoyaa.ben tüp yapmıştım 10.gün oldu bende dedim tutmadı bebiş ağla ağla bihal oldum sonra test yaptımki hamişim sonrada kesildi zaten..

inşallah canım arkadaşlarım .allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın yaa..
melisam doğrudur batıl olan şeylere bende sıcak bakmıyorum..
aşkmeleğim allahım mutluluğunu bir ömür devam ettirsin canım.herşey gönlünce olsun..

amin tatlım allah razı olsun cümlemizin inşallah :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

tatlım normal adet değilde iki gün en fazla leke geliyo ama asla az da olsa kanama değil tatlım ben böle biliyoorum :sm_confused:

bende öyle biliyorum ama insan yaşamayınca merak ediyor birde en son benim adetim pembe pembe geldi hep sancısız geldi normalde ilk 2günüm yoğun olurdu sonra canım hep ekşi istedi tatlı istemedi limon yedim 2 kez ara ara midem bulandı dedim acaba üstünemi gördüm diye ama test yapmadım

aşkmeleyi sabah kalktıgında miden bulanıyosa kız derler canım bulantı olmayanlara erkek diyolar genelde

ama en başta saglıklı olması herşeyden önemli canım

hmm hadi bakalım hayırlsı cnm sen mi biliceksin bakim __7n_bitirdin__mi kim bilicek hayırlısı tabi ilk önce :Saruboceq:

bende öyle biliyorum ama insan yaşamayınca merak ediyor birde en son benim adetim pembe pembe geldi hep sancısız geldi normalde ilk 2günüm yoğun olurdu sonra canım hep ekşi istedi tatlı istemedi limon yedim 2 kez ara ara midem bulandı dedim acaba üstünemi gördüm diye ama test yapmadım

aa belkim bişey var canım niye yapmadınki test ?
ay şimdi sen hamişmişsin ne süper olurdu yaa...

peki kaç gün geçti adetinin üstünden cnm :uhm:
özeline baksana bişey soorucam tatlım.
kızlar biraz fazla özel diye ayıp diye özelden yazıyorum merak eden olursa na da yazarım :1hug:

Back
X