Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

günaydın kızlar bugün büyük gün hepinizden Allah razı olsun dualarınıza benide aldığınız için..
sizlerde benim dualarımda olucaksınız..dilerim Rabbim hepinize bu duyguyu yaşatır..
Allaha emanet olun opuyorumnanaktan

canım,, allaha emanet ol, sana 50 tane okudum,i canım. dualrımızdasın hep...

amin. makberim sağlıkla çık doğumdan canım...

kizlar nasilsiniz makbercim insallah bebisini saglicakla kucagina alirsin :Saruboceq:bende sali günü doktora gittim oglum olucakmis kesinlesti cok sükür

yok canım küs değiliz benim eşim ameliyat oldu evde fırsat veremiyo bana sürekli, bişey istiyo canı sıkıldıkca

kıslarrr kusura bakmayın hemen girip yazamadım..esra beni aradı..dogum için gittiginde doktor yokmuş.başka bir doktor 15 gün daha beklemesini söylemiş..sonra kendi doktoru da gelmiş,almamış doguma pazartesiye sarkıtmış:)))ama afedersiniz 2 cm açılma oldugunu söylemiş.heran kendi sancılarıylada gelebilir. yani bizim ömürcük daha gelmedi kızlarr...

selam kk nın tatlı hatunları nasılsınız bakalım beni sorarsınız mide bulantısı halsizlik dışında çok iyiyim dün dr a gittik allahıma çok şükür bebişimizi gördük kalp atışlarınıda duyduk darısı tüm isteyen arkadaşlarımın başına

derinişkom canım nasılsın demek makbuşumun doğumu olmadı daha hayırlısı olsun canım suni sancı çok zormuş belki böylesi daha iyi olmuştur belki sabaha kendiliğinden geliverir bebiş

kızlar fazla kalamıcam akşama tekrar uğrarım bu arada ebroşumda dönmedi heralde tatilden hoş geçmşe pek bakamadım ama hepinizi öpüyorummmmm

slm kızlar,derin gittin mi kıs,bersucum,olsunda mide bulantın olsun annesi,rabbim sağlıkla kavuştursun,derdanurum,geçmiş olsun,şifa olsun canım inş.biraz perhizden sonra gelcek bebişin inş.

saol canım benim kusura bakam geçmişi okuyamadım senden naber gittinmi doktora

evet canım,benimkisi kimyasal gebelik oldu malesef,artık yeni aylara inş.ama bugün fakülteye gittim,testler yapıldı,yarın kurula gircek,abakalım ne dicekler,bide ahm diye bi test istediler,yumurtalık rezervi içinmiş,dışarda yapılıyomuş,şehir dışında,bi merkeze vercem,onlar yollicaklar bakalım.yarın öğrencez inş dr lar kurulu ne dicek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…