Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

boncuğum hoşgeldin
ağzına sağlık canım allahım kabul etsin ya ayşenden sonra kim vardı bak unuttum galiba derda vardı tatlım

canim beni bitti yazabilirsin okudum aysen icin rabbim kabul etsin ins girip yazayim dedim simdide yatmaya gidiyorum sabah doktora gidicem röntgen cekeilecek böbreklerimden bakalim tas ,kum ne varsa ortaya cikicak sonrada otoban sürüsüm var ehliyet yapiyorum biliyorsun canim yani yorucu bir gün olucak öpüyorum canim iyi geceler

ya gitgide artıyo şiddeti sızının,antibiyotik istemiydum kullanim,ama mecbur kalcam galiba,çok ta düşük cümle kurdum ya,neyse.

HAYIRLI UĞURLU OLSUN Bismillahirrahmanirrahim بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

HAZıRAN AYI LıSTEMıZ

DERıNSU.....................................................................................1 HAZıRAN
.ASı...............................................................................................20 HAZıRAN
MAVı2505.......................................................................................25HAZıRAN

TEMMUZ AYI LıSTEMıZ

YABADABADU..............................................................................6 TEMMUZ
EBRAR_53...................................................................................10 TEMMUZ
GAMZE87.....................................................................................13 TEMMUZ
GELINCIK37_34............................................................................17 TEMMUZ
ZEYNEP4......................................................................................?TEMMUZ
MIZMIZ.........................................................................................17TEMMUZ
DEKıNMAN....................................................................................?? TEMMUZ
06SEVINC06...................................................................................?? TEMMUZ
EZGıM_EZ.......................................................................................18 TEMMUZ
ÖZLEMSOYSAL..............................................................................19 TEMMUZ
SEYDAM.........................................................................................29 TEMMUZ
AYSEN_34....................................................................................30 TEMMUZ
YELıZ.............................................................................................30.TEMMUZ

AGUSTOS AYI LİSTEMİZ
UGURBONCUGUM..........................................................................6 AGUSTOS
ALEYNA84......................................................................................8 AĞUSTOS
TURKUAZ.......................................................................................11 AGUSTOS
PELİN..............................................................................................12AĞUSTOS

KARDELEN.....................................................................................15 AGUSTOS
AŞKMEŞK....................................................................................15 AGUSTOS
SAMYELİ 26.....................................................................................16 AĞUSTOS

HAMıŞLERıMıZ

MAKBER..................................................................:lepi::lepi:ömürümüz dogdu:lepi:
GÖKCERANA23..........................................................:lepi::lepi:
ZEYN77....................................................................:lepi::lepi:
YUSNES : ...............................................................:lepi::lepi:
AŞKMELEGı :...........................................................:lepi::lepi:
BUURCUUM..............................................................:lepi::lepi:
ZEY86.................................................................. ....:lepi::lepi:
SHARK_11...............................................................:lepi::lepi:
. SEVTUN2..................................................................:lepi::lepi:
BERSUU...................................................................:lepi::lepi:
PNRSM.....................................................................:lepi::lepi:
HPT_HONEY.................................................................:lepi::lepi:.
AZıZE1.........................................................................:lepi::lepi:.

ALLAHIM EN KISA ZAMANDA MUCıZELERIMIZLE BIZI SEVINDIRIR INSALLAH

canım ağzına sağlık rabbim kabul etsin inşallah
ay hadi yarın iyi haberler al inşallah bitanem hiç bişey yoktur umarım.buarada kolay gelsin iyi sürüşler opuyorumnanaktan
akşama gel tamammı tatlım vaktin olursa

kız küçük kuyu nere,Allah iyiliğini versin emi.:sempatiksalakcinni

valla bilmemki kardeloşum yoksa kameramı koydun bizim eve :))
bencede sen antibiyotik kullanıcaksın başka yolu yok
yelizim yarın olsun bakalım ne olcak .hayırlısı bitanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…