Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

bersucum yüzümün sag tarafında agırlık var uyuşuyo gibi bende korkuyom beyinle alakalı galiba

kötü bişe cıkıcak diye dr gitmeye korkuyorum yani

aleynacım ihmal etme bence kötü bişey çıkıcak diyede korkma içini ferah tut sıcakların etkisi falandır belkide inşallah çabucak geçer canıma.s.

saol canım arkadaşım bende çok merak ediyorum bebişimi
annemde öyle diyo oruçta bir tek suyu arıyorum diye bi çorba bi salata tamam diye yemekler boşa gidiyo artık yapmıcam diyo

aynen kuzu yaa insan tek suyu arıyo bizde iki gündür aynı yemeği, yiyoruz dahada bitmedi yani

yok aleynacım daha çok erken 15-16. haftalarda belli oluyomuş daha çok var ama sanki erkek olacak benim içime öle doğuyo ya da kız olmasını çok istediğimden kendimi öle hazırlıyorum heralde aman sağlıklı olsunda sizin bi tahmininiz varmı

bersum keşke demeseydin ben erkek hissediyorum diye
belki ozaman bişey geçerdi içimden şimdi direk erkeğe odaklanıyorum kaydirigubbakcemile3
sağlıklı sıhhatli olsunda gerisi önemli değil

iyidir ebrarcım... sizden naber....kocişle gezmeye çıktık biraz da ancak geldim eve.... hemen girdim nete.... davullara yetiştim Allah'tan....

ASİ için dua listemiz
EBRAR..............30
DERİN................30
ALEYNA.............20
AZRA..................20bitti
PORTİ.................20
ZORX..................20bitti
AYŞEN...............20
ASİ.....................20
BONCUK..............30bitti
GÜLŞAH...............20
YELİZ...................20bitti
SEYDAM..............20
TUGCAL...............20bitti
MAVİ2505.............23

LİSTEMIZ BITMISTIR CUMA AKSAMI INSALLAH DUASINI YAPICAZ

Son düzenleme:
bersum öyle tabi kuzum sağlıklı sıhhatli hayırlı olsunda erkek olursa ikinci kız olur inşallahda ona koyarsın bersu yu

tugcalım ne olsun aynı işte bizde yeni geldik sayılır
bende dışardaydım kızkardeşim geldi gidip onu aldım eve bırakıp döndüm
sizde iyi yapmışsınız canım aslında çıkmak gerek evde durulmuyo yaa

evet canım haklısın... küp gibi yiyince biraz yürüyüş iyi geliyor.... ben bi duş alıyım bide yatsıyı kılayım geliorm hemen kızlar.... siz kaynatmaya devam edin... gece uzun daha....görüşürüz....:hulya:

slm kızlar bı ugrum dedım sahur hazırlıcam
ebrarım ben abdest alıp bı kaza olmadan asının duasını okudum cnm allah kabuletsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…