iyiyiz halett çok şükürrr sahuru bekliyoruz geldikk tugcaya çayımızı kekimizi yiyecez burdanda kalkıpp bursada iskenderi yiyecez hehehhe sonrada yiyecek bişey kalmıyorrr kalsada yerimizzz yokk hahaha
hoşbuldukk kuzummmmm bak hele bakk hanii şekerrr kızzz ben 5 şekerli içiyom çayıı sen 2 şeker koymuşunn çayın yanınaaa olmaddııı kalkk ebrar kuzusu gidiyozzzz[/QU
kuzucum şeker bol... istersen 10 şekerli iç.... getiriyom hemen.....
İyiyim bende cok şükür kızlarrrr bakınıyorum nette işte öle napimmm can sıkıntısı tugcalll benim çayım nerde kızzz
hoşbuldukk kuzummmmm bak hele bakk hanii şekerrr kızzz ben 5 şekerli içiyom çayıı sen 2 şeker koymuşunn çayın yanınaaa olmaddııı kalkk ebrar kuzusu gidiyozzzz[/QU
kuzucum şeker bol... istersen 10 şekerli iç.... getiriyom hemen.....
bakk işte evsahibii buu saoll kuzummm süperrolmuşş çayında kekindeee diyerr kuzularr görünn bakınn tugcalı kekide yaptı çayıdaa kariyerdeee
kızlar ne oldu yaa sesiniz çıkmıyo
azra buldun çayı muhabbet etmiyosun
bakk işte evsahibii buu saoll kuzummm süperrolmuşş çayında kekindeee diyerr kuzularr görünn bakınn tugcalı kekide yaptı çayıdaa kariyerdeee
bide bebek yapsa tam olcak... bi onu beceremedim daha....
kız kuzummm arada bi yüzümü yıkıyomm acaba rüyamı görüyom diyeee 1 haftadır bekledigimiz an geldi inanamıyorumm biz çayy ve kek yiyoruzz hemmdeee nerdee balıkesirde tugcada inanılcakk gibi deyilll sayınn seyircilerrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?