Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

sunay 43ün hepsini alıcakmısın çok olmazmı canım
istersen bölelim
buarada ayetel kürsi tefriciye değil yani
tefriciyeyi yeliz için okuyoruz sadece

maşallah,maşallah,rabbim sağlıkla,sıhhatle kavuştursun inş.

ebrar kitaptan okuyunca oluyosa onu bi öğren bidahaki sefere bende alırım belki öylece ezberlerim bu arada benim eşimde ramazanda gece çalışıyo

inşallah forumdaki herkes aynı anda hamile kalırmış ne güzel olur....

biz zaten kaç akşamdır sanal olarak,hem hamileyiz,hemde bissürü çocuklarımız var,gerçeğpi olmayınca,sanalını bulduk.
kızlar bu arada işin enterasan tarafı,azra nın,bize haber yapcak diye getirdiği kişilerin ikisinin de ikizleri var,bizim neremiz enterasan oluyo acababilmiyorumkismile

TUGCAL için dua listemiz
EBRAR...................20
BONCUK.................30
ALEYNA..................30
YELİZ......................30bitti
AZRA......................30
HALET....................30
SEYDAM................20
MAVİŞ....................30
GÜLŞAH.................20
PORTİ....................20
SUNAY..................20
TURKUAZ..............23
BİRSEN................10
LİSTE TAMAMDIR KIZLAR
CUMA AKŞAMI DUASINI YAPARIZ

Son düzenleme:
aleyna,derda hoş geldiniz kızlar,uyudu mu koca bebekleriniz?
kız birsen,yüzünden oluyo dedim ya,yoksam sen bana inan mıyon mu?

birsencim tamam canım birdahaki sefere senide yazarız
sunaycım sen 43 okuma onu bölelim olurmu sen 20 tane oku gerisi başka bir arkadaşa yazıcam

burcum saol kuzum düşünmen yeter

ikinci çocuk için hamilelik beklense bu kadar kötü olmasa diye düşünüyorum.benim gibi ilk çocuk isteyenler eşim işte evde yalnız başıma canım çıkacak.bari bitane bari olsa oyalanmaya arkadaş olmaya...ah keşke..mafoldumben

inanıyom kardelen hızlı gidiyoz görmemişimdir kusura bakma ben hastanelerle uğraşacam diye sureleri ble ezberleyemedim ama bundan sonra elimden gelirde fırsat bulursam okuyacam

kız kardoşşşş ben düşünmedimm kız bunuuu valla vardırr kızımm bunda bi hayırr bu kadarr olurr bakk gercektende ikizlrii var ikisinindee bak bakkk gördünnmüüü kızzzz hadi inşallahh ugurla rhamız bize ugurr getirirde bizimde göbişlerr ikizlerle dolarrrr olurmuu olurrrr inşalllahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…