Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

kıslar ezan okunuyor ve çok çok çok içimden gelerek dua ettim hepimize..Rabbim boş çevirmesin inşallah..nurum bilhassa şuanda senin konun oldugu için sana canımopuyorumnanaktan:Saruboceq:

ah canım öyle deme ağlatma beni mafoldumben sağolasın ne muradın varsa rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah ve tüm kızların inşallah..

öyle deme erkeğe ilaçta yok öyle çok zor valla uğraşması inadı nazı tuzu ben neler çekiyom allah kimseye vermeye :Saruboceq:

cnm orası öledee yanii kadınların işi bence daha zor yaa benim meselaa tıkanıklık var tüplerde kaç senedir uğraşıyorum ameliyat oldum yine açılmadıı o olsa bide yumurtaaa sorunuu offf offf sempatiksalakcinniakannehir

ettim cnm kusura bakma yaa görmemişim bu arada bizz msnleride veriyozz birbirimize istersen sanadaa gönderiyim özelden nurumm sana verdimmiydi msnmisempatiksalakcinni
olur canım veririm..benim kk özel msn adresim var:)) yollayım sanada hemenopuyorumnanaktan
ah canım öyle deme ağlatma beni mafoldumben sağolasın ne muradın varsa rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah ve tüm kızların inşallah..

canım yaa aglama nolur...Allahım hayırlısını nasip etsin..inşallah yakındır nurum..ne dicem senin adet 10 mayıstı dimi...bakarsın kalmışındır cano belli mi olur?

tamm cnm sen yolla yinede şimdii çıkmayım topiktennkaydirigubbakcemile3

kadın olmak çok zor hasılı..
derin evet 10 olacaktım 5nde oldum bu ay nedense kız şarı şarıl gidiyo ne bebeği ohaoldumsmile

olsun derinim ne olacak..
benim çıkmama lazım hepinizi öpüyorum duanızı unutmayın yarın görüşürüz..
emoş msn ekledim kabul et..

neyse kıslar bende müsade istiyim sizden..kocişim gelir birazdan sofrayı kurayım yavaş yavaş..çok öptüm hepiniziŞeniz
ya gökçem de gelmedi yaaa kızmı erkek mi acaba off çok meraklandımeyvahedigeldismile
Allah biliyo ya içimden de hep erkek geçiyorbayanssulusmile

slm kızlarrr ben geldim... dr gittim...cinsiyetinide ögrendik...teyzelerii kızım yoldaymış .... gökcem kısmet olursa gelicek inşşşş.. üçlü test için kan verdim pazartesi alıcam sonucunu inş oda iyi çıkar kilosu boyu ayına göre normal dedi :) bi resim çekemedi durmuo dedi dr :)

iyi akşamlar kısslar
nurcum Allah yardımcın olsun sen gönlünü ferah tut dualarımız seninle.
gökçem çok sevindim Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin gökçe bebeğini darısı tüm dileyen arkadaşlarımıza yanı sırada bana

canımm benim kız annesimi olucaksınnn ne kadar güzelll hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın inşallah:Saruboceq: darısı bizim başımızaa inşallah

ebrarımm kızzzz daha gelmedinmi sen kınadan çok döktürdün yoruldun demiiikaydirigubbakcemile3

hüüü hanii nerdeler yaa kismecikler yokya burdaa hüüüü burcumm hakkatten cnmcım ebroşumm yorulmuş galibaa yoksa çoktaan gelirdiikaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…