kıslar ezan okunuyor ve çok çok çok içimden gelerek dua ettim hepimize..Rabbim boş çevirmesin inşallah..nurum bilhassa şuanda senin konun oldugu için sana canımopuyorumnanaktan:Saruboceq:
öyle deme erkeğe ilaçta yok öyle çok zor valla uğraşması inadı nazı tuzu ben neler çekiyom allah kimseye vermeye :Saruboceq:
olur canım veririm..benim kk özel msn adresim var:)) yollayım sanada hemenopuyorumnanaktanettim cnm kusura bakma yaa görmemişim bu arada bizz msnleride veriyozz birbirimize istersen sanadaa gönderiyim özelden nurumm sana verdimmiydi msnmisempatiksalakcinni
ah canım öyle deme ağlatma beni mafoldumben sağolasın ne muradın varsa rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah ve tüm kızların inşallah..
olur canım veririm..benim kk özel msn adresim var:)) yollayım sanada hemenopuyorumnanaktan
canım yaa aglama nolur...Allahım hayırlısını nasip etsin..inşallah yakındır nurum..ne dicem senin adet 10 mayıstı dimi...bakarsın kalmışındır cano belli mi olur?
kadın olmak çok zor hasılı..
derin evet 10 olacaktım 5nde oldum bu ay nedense kız şarı şarıl gidiyo ne bebeği ohaoldumsmile
slm kızlarrr ben geldim... dr gittim...cinsiyetinide ögrendik...teyzelerii kızım yoldaymış .... gökcem kısmet olursa gelicek inşşşş.. üçlü test için kan verdim pazartesi alıcam sonucunu inş oda iyi çıkar kilosu boyu ayına göre normal dedi :) bi resim çekemedi durmuo dedi dr :)
hoşgeldin emoşummmm opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?