Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

ÖYLE BISIY OLURSA MUCIZE OLUR ODA BIZIM TARLAYA YAGMAZ BE CANLARIMbilmiyorumkismile
TUGCEM HAYIR OLSUN COK GÜZEL BI RÜYA BENDE GECEN REGL GÜNÜMDE RÜYAMDA ALTIN BILEZIK GÖRMÜŞTÜM NE ALAKAYSA 18,5 GRMDI DEDEMDE YADIGAR KALMIS 18.5 UGUDA YRN DOKTORA SABAH GITCEM YA BGN 18.GÜNÜM SABAHTA BUCUGU OLUR ONA YORDUM MÜJDEYI ALCAM YA kaydirigubbakcemile3
CIDDEN TUTUYO AMA HAaklinialirimsmile
EBRARIM BAKIM CNM KAC YAZMISKI TARIH KACIRDIM HERALDE

seninki de hayorlı olsun canım inşallah... altın güzel bir şey kadınları mutlu eder... belki seni de mutlu edecek bir hediyen olur....
elif i ben de çok beğenirim... Hatice yi hiç düşünmemeiştim aslında... oğlum olursa Muhammed Efe istiyoruz eee kız için de Hatice Elif baya uyumlu oluyor dimi kızlar....

ezgim geç olsunda güç olmasın canım
hakkınızda hayırlısı olsun dilerim çok güzel çıkar
hadi iyi sahurlar sana çok öptüm tatlım

tuğçem efe ler çok yaramaz oluyo kuzum
ben nerde gördüysem haylaz
gözün kesiyosa koy valla belki MUHAMMET yumuşatır

kızlar bgn oruca nıyetlenmım dıyorum sımdı yrn doktor muayene etcek umarım alltan etmez hıc sevmıyorum
sonra ultrasyon ıstıcek su ıcmem gerekıcek nıyet edıp bozarsam cezası daha cok dımı
tugcem baktınmı kız netten bak bakalım belkıde hatıce elıf allah katında cok ıyı bıyere sahıp olan bırının ısmıdır

azram sanada cvp yazamadım cnm
ınsallah bı mucıze yasarsın ve kürler ıse yaramıstır doktorunda gözlerı fal tası gıbı acılır bu sefer receteyı sen yazarsın doktora :Saruboceq:
rabbım en kısa zamanda yavrunu yollar umarım sana cnm:Saruboceq:

tuğçem efe ler çok yaramaz oluyo kuzum
ben nerde gördüysem haylaz
gözün kesiyosa koy valla belki MUHAMMET yumuşatır

aman olsun kız yaramaz olsun benimki zaten ne koyarsam yaramaz olur anası babası hep çektirmişler küçükken... bizimiknin mülayim bişey olacağını sanmıyorum... hem evet Muhammet yumuşatır belki....

ayy aleynam çok güzelmiş... dediğin gibi parlıyo pırıl pırıl çok güzel....
bu arada bu aşkam aya bakın kızlar ramazanın 14. günü bugün... Ay Peygamber Efendimizin yüzü gibi parlarmış bu gece....

Back
X