Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya yine haber yok galiba geçmişe çok bakamadımda
nanelişeker uğramadımı
bilmiyorumkismile
seni görüyom balım... aleyna,mızmız.birsen sesleri çıkmıyo... yoklamaya yok yazcam....benim sesim çıkıyo bikeren tugcalcım bak aleynaya sus pus oyuruyo öğle
kız bir saattir konuşluyoz burda... senden sen çıkmıyo asıl....derda ben sevtun çenemiz yoruldu artık ayol... aleynayla senden tık yok....hoşgeldin ebrar baıkn kızlar şimdi sayfalar dolar ebrar ya sen gelmeyince bunlar hiç konuşmuyo iple çekiyoz lafları
ebarrom kaç taneydi kuzum onun... bölüşüverelim hemen... ben abdestim var zaten... yeni aldım...ya kızlar ben abdest alıyımda okuyum bitsin darlandım çok yaa
nedersiniz gerçi hale yok ama gelir heralde
duasını yapalım kalabalığız
saol kuzum opuyorumnanaktanhoşgeldin ebrar baıkn kızlar şimdi sayfalar dolar ebrar ya sen gelmeyince bunlar hiç konuşmuyo iple çekiyoz lafları
abla hosgeldin napiyon kiz gec kaldin
tamam kuzum 1 tanesi okundu diğerinide okuycam benyaa canım ben lsiteyi yanlış yapmışım sen 3 tane altı dedin derini ama ozaman 42 oluyo bende senden eksitttim
canım geldide bişey demedimi yaa anlamadım bu işiebrar nanelişeker geldi akşam buradydı slm var
ebarrom kaç taneydi kuzum onun... bölüşüverelim hemen... ben abdestim var zaten... yeni aldım...
ebrar canın niye sıkkın bişeymi oldu dövülecek biri varsa çekinme ben döverim kızlarda gelir