Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

hale için dua lıstemız
EBRAR-------------25bitti
HALE-----------------25bitti
BONCUK-----------25bitti
SEVTUN-------------25bitti
ALEYNA------------20bitti
KARDELEN-------20bitti
TUGCAL-------------43bitti
AZRA----------------20bitti
YELIZ----------------20bitti
BERSU--------------10 bıttı
DERDANUR----------20bitti
TURKUAZ--------------20bitti
MAVI--------------------20bitti
DERIN-----------------20bitti

LİSTEMİZ TAMAMDIR

kızlar bide bugün sena arkadaşım hiç aklımdan çıkmadı
ALLAH sabır versin çok zor yaa bu kaçıncı acı
mafoldumbenmafoldumben

bende okudum... Allah sabır versin gerçekten çok zor.... benim arkadalımında öldü ya bebeği geçenlerde bahsetmiştim... dün mezarına gittim.. harap oldum üzüntüden... bizi bu kadar etkilerken anası babası napsın... Allah bir daha göstermesin... onların imtihanı da buymuş... en zor imtihan... mükafatı büyük olsun inşallah.....

tuğçem saol kuzum allah razı olsun
rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah
amin canım... Allah cümlemizden razı olsun....

tugcem sagol canim benim

cok zor oliyi kizlar bunla yazmak ya

opuyorumnanaktan

Ya; Rabbi!

Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar; rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A;lemin, ResÜ;I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.

"0l! emriyle; bilinen ve bilinmeyen, görünen ve görünmeyen sayısız alemleri yaratan; "Yok 0l!" emriyle de, her şeyi bir anda yok etme gücüne sahib olan, alemlerin Rabbi, Rahman ve Rahim olan Yüce Allah’ım! "Bana dua edin, duanızı kabul edeyim" buyurdun. Biz de; huzuruna geldik, boynumuzu büktük, ellerimizi Sana açtık. Seni Rahim, Gafur biliyoruz. Rahmet ve Gufran ism-i şerifinle tecelli eyle, ellerimizi boş döndürme ya; Rabbi! Kur'an-ı Kerim'in bereketi ile ve alemlere rahmet olarak gönderdiğin sevgili Peygamberimizin hürmeti ile bizleri af eyle, ey Kerim; bizleri affet ya; Rahim. Allah’ım! Bizleri Kur’an-ı Kerim'in zineti ile süsle. O'nun kerameti ile mükerrem eyle ve şerefiyle şereflendir.

Ya; Rabbi
Bütün işlerimizin sonunu hayr eyle; dünyada rezil olmaktan, Ahiret’te de azabından muhafaza eyle.

Allah'ım! Bizi dirlik ve doğruluk üzere yaşat, aramızdaki sevgi bağlarını güçlendir, kalblerimizi ayni görüş ve düşünüş halkası içinde birleştir. Dinden, imandan, doğruluktan, Sana ibadet ve taatdan ayırma Ya; Rabbi!

Ya; Rabbi!
Allahım, bana yüce katından temiz ve saygılı bir nesil ihsan eyle
hayırlı sağlıklı vatanına milletine dinine bağlı hayırlı evlatlar nasip et .okuduğumuz duaları makbul ve kabul buyur yarabbim

YA RABBİM
HALE arkadaşımız için okuduğumuz AYETEL KÜRSİLERİ bebişinin gelmesi için vesile kıl
vatanına ,milletine ve ailesine bağlı hayırlı bir evlat nasip et .bu mübarek ramazan ayının yüzü suyu hürmetine ellerimizi,dualarımızı boş çevirme . HESAPSIZ KATINDAN NASİP ET .arkadaşımız her daraldığında onun yardımcısı ol
SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER
AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

HALEM duana canı gönülden amin diyorum
RABBİM mübarek günlerin hürmetine hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah .
çok bekletmeden katından versin

Tüm kalbimle AMİNNNN.....

Ya; Rabbi!

Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar; rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A;lemin, ResÜ;I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.

"0l! emriyle; bilinen ve bilinmeyen, görünen ve görünmeyen sayısız alemleri yaratan; "Yok 0l!" emriyle de, her şeyi bir anda yok etme gücüne sahib olan, alemlerin Rabbi, Rahman ve Rahim olan Yüce Allah’ım! "Bana dua edin, duanızı kabul edeyim" buyurdun. Biz de; huzuruna geldik, boynumuzu büktük, ellerimizi Sana açtık. Seni Rahim, Gafur biliyoruz. Rahmet ve Gufran ism-i şerifinle tecelli eyle, ellerimizi boş döndürme ya; Rabbi! Kur'an-ı Kerim'in bereketi ile ve alemlere rahmet olarak gönderdiğin sevgili Peygamberimizin hürmeti ile bizleri af eyle, ey Kerim; bizleri affet ya; Rahim. Allah’ım! Bizleri Kur’an-ı Kerim'in zineti ile süsle. O'nun kerameti ile mükerrem eyle ve şerefiyle şereflendir.

Ya; Rabbi
Bütün işlerimizin sonunu hayr eyle; dünyada rezil olmaktan, Ahiret’te de azabından muhafaza eyle.

Allah'ım! Bizi dirlik ve doğruluk üzere yaşat, aramızdaki sevgi bağlarını güçlendir, kalblerimizi ayni görüş ve düşünüş halkası içinde birleştir. Dinden, imandan, doğruluktan, Sana ibadet ve taatdan ayırma Ya; Rabbi!

Ya; Rabbi!
Allahım, bana yüce katından temiz ve saygılı bir nesil ihsan eyle
hayırlı sağlıklı vatanına milletine dinine bağlı hayırlı evlatlar nasip et .okuduğumuz duaları makbul ve kabul buyur yarabbim

YA RABBİM
HALE arkadaşımız için okuduğumuz AYETEL KÜRSİLERİ bebişinin gelmesi için vesile kıl
vatanına ,milletine ve ailesine bağlı hayırlı bir evlat nasip et .bu mübarek ramazan ayının yüzü suyu hürmetine ellerimizi,dualarımızı boş çevirme . HESAPSIZ KATINDAN NASİP ET .arkadaşımız her daraldığında onun yardımcısı ol
SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER
AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

kızlar sizden bişey istiycem GÖKCERANAYI tanıyosunuzdur
onun ablası için dua okumak istiyorum yani ayetel kürsi
katılırmısınız ?
eğer katılırsanız beni mutlu edersiniz
ona okuduktan sonra başa dönüyoruz canlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…