Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

kızlar bu akşam çok yakın bir arkadaşımı umreye gönderdik... hepimize dua edecek ordan... isim isim belki atlarım diye kk nın şu şu topiğindeki tüm bayanların bebeği olsun diye edecek... biraz komik oldu ama... nabiim kimseyi atlamayım dedim....:roflol:

ay negüzel yaa RABBİM bizede nasip etsin
allah sendende trazı olsun balım komik olurmu çok güzel düşünmüşsün opuyorumnanaktan

kardeloşda takılmamış bugece eee tabi artık onu zorrr buluruz
çok çalışması gerek çok aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3

AMİNNNNN..Arkadaslar öncelikle hepinize tek tek tesekkür ediyorum Rabbim cümlenizden razı olsun ve dualarımızı makbul buyursun inanın diyecek bişey bulamıyorum Rabbim yar ve yardımcımız olsun..

cümlemizden canım..İftar güzeldi öyle eş dost muhabbet ettik aslında 1 gibi geldim ben ama kuran okuyaymı dedim sonra bakim dedim hepinize tek tek dua ettim bu arada Rabbim kabul ederse anca geldim bi de gecmişe bakim ne var ne yok dedim yazdıklarınızı görmedim

kızlar biri bana cevap verebilirmi yatmıştım uyku tutmadı 1 saat sonra kalktım aynaya baktığımda çenemde kırmızımsı leke oluşmuş olduğunu gördüm fındık genişliğinde biraz bekledimm 1 saatten fazla zaman geçti hala duruyor hamilelerde olmuyormuş deniliyor ne diyosunuz bu işe hamile olup olmadığımda eylül başında belli olucak

bu arada ebrar liste arıyo ondan yazamıyo sana... msn deyiz de biz... gel sende istersen kimse yok bugün ordan konuşuyoz...

İnan hiç bi fikrim yok alerjik falan olabilirmi acaba??

İnan hiç bi fikrim yok alerjik falan olabilirmi acaba??

insan herşeyden mim kapıyor biliyomusun bi değişik algı arıyor kendine :1no2:bilmiyorum cnm olabilirde yarını bekliyim iyisi...nette araştırdım ama doğru düzgün açık yazmamışlarkii boshayallersmile

canım sivilce gibi birşey mi??? yani sen hamile olduğunu biliyorsan eğer hamilelerde hormon değişikliği olabilir... yada beki yediğin bişey dokunmuş olabilir... ben hamileyken bende de çıkmıştı kırmızı lekeler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…