Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

melisacım datlummm yat dinlen geceye kadar iyi ol emi gcede gelebilirsen gelll tamammı
pelincimmm canımm sende gelll bu gece kimsse yoktu zaten
bnde çıkıorum şimdi yemek yiyeyim gece burdayımmm öpüorumm sizi canlarrrrrrrrrrropuyorumnanaktan

melisacım datlummm yat dinlen geceye kadar iyi ol emi gcede gelebilirsen gelll tamammı
bnde çıkıorum şimdi yemek yiyeyim gece burdayımmm öpüorumm sizi canlarrrrrrrrrrropuyorumnanaktan

sağol tiramisumkaydirigubbakcemile3 güle güleee gece görüşürüz inşallaholumunekankayizsmile

güle güle bitanem afiyet olsun ama ben gece giremiyorum canım yarın görüşürüz burcum

hoşgeldin bersuuuu mavi2505 nasılsınız?

hoşbulduk canım iyiyim valla yarımgün çalışıyorum hafta sonları evdeyim kocişte evde kavgayla aldım pcyi elinden aklım burda kimseler yoktu bugün gamyoncuiremsu:sinifsinif:
sende hastaymışsın geçmiş olsun canım bende perşembe günü öyleydim bütün gün yattım havalara kanıyoruz herhalde ama dikkat et kendine

bende öyle diyorum sen yat ben geliyorum diye icerden bagrıyo hadi gelmiyomusun diye bi rahat bırakmıyo yaniakannehir

bende geliom geliom diye bağırıyorumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bekle bekle cadolozu gelmiyor o da uykuya dalıyor alıştı artık kandırılmayakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile

bende geliom geliom diye bağırıyorumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bekle bekle cadolozu gelmiyor o da uykuya dalıyor alıştı artık kandırılmayakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile

tamam bendde kandırabilirsem gelirim senın taktigi deneyim bide o zamankaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hoşbulduk canım iyiyim valla yarımgün çalışıyorum hafta sonları evdeyim kocişte evde kavgayla aldım pcyi elinden aklım burda kimseler yoktu bugün gamyoncuiremsu:sinifsinif:
sende hastaymışsın geçmiş olsun canım bende perşembe günü öyleydim bütün gün yattım havalara kanıyoruz herhalde ama dikkat et kendine

sağolasın canım bilmiyorum valla havalardanmı nedir kalkamıyorum zor ya yarım gün çalışsanda haftasonu ilaç gibi geliyordur

Back
X