hoşbuldukkk nasılsın tatlım?:1hug:
bn iyiyimde canımmm geçmiş olsunn kıyamammmolumunekankayizsmile
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşbuldukkk nasılsın tatlım?:1hug:
bn iyiyimde canımmm geçmiş olsunn kıyamammmolumunekankayizsmile
hoşgeldin melissacım cok gecmiş olsun dikkat et kendine canım
teşekkür ederim canım sağolasın geçer inşallah hemen gece kaynatırız yine bol bol
sen gece gelicenmi burcumm?
melisacım datlummm yat dinlen geceye kadar iyi ol emi gcede gelebilirsen gelll tamammı
pelincimmm canımm sende gelll bu gece kimsse yoktu zaten
bnde çıkıorum şimdi yemek yiyeyim gece burdayımmm öpüorumm sizi canlarrrrrrrrrrropuyorumnanaktan
melisacım datlummm yat dinlen geceye kadar iyi ol emi gcede gelebilirsen gelll tamammı
pelincimmm canımm sende gelll bu gece kimsse yoktu zaten
bnde çıkıorum şimdi yemek yiyeyim gece burdayımmm öpüorumm sizi canlarrrrrrrrrrropuyorumnanaktan
iyiyim canım sagol inşallah gecer canım ama ben gece giremiyorum kociş izin vermiyo benle ilgilen diyo:kedi:
yaaa bu gece gel bari kandırıver kız kocişini nolcek kaydirigubbakcemile3
canım kandırabilsem kandırcam ama kanmıyoki benim kociş benden ayrı yatamaz valla cocuk gibikaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 benimkide öyle sen git geliyorum ben etrafı toplayıp diyorum oooo saatler geçiyor sositososito
hoşgeldin bersuuuu mavi2505 nasılsınız?
bende öyle diyorum sen yat ben geliyorum diye icerden bagrıyo hadi gelmiyomusun diye bi rahat bırakmıyo yaniakannehir
bende geliom geliom diye bağırıyorumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bekle bekle cadolozu gelmiyor o da uykuya dalıyor alıştı artık kandırılmayakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile
hoşbulduk canım iyiyim valla yarımgün çalışıyorum hafta sonları evdeyim kocişte evde kavgayla aldım pcyi elinden aklım burda kimseler yoktu bugün gamyoncuiremsu:sinifsinif:
sende hastaymışsın geçmiş olsun canım bende perşembe günü öyleydim bütün gün yattım havalara kanıyoruz herhalde ama dikkat et kendine