Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

amin inşallah tuğçemm benimki umutsuz ama dğer arkadaşlarımdann alalaım inşallah hayırlı haberler
şeytanın bacağını kıralımmm gerisi gelir hayırlısıyla inşallah

evet yelizim 84 tane istersen bölüşelim olurmu
eğer zor olursa
saol canım benim ailem vardı yoruldum ama değdi çok şükür ramazanın tadını anlıyoruz ya

tuğçem saol canım yaa süpersin valla allah kabul etsin
ya buarada sende adet olmadın hayırdır inşallah
ben mi benim daha 2 günüm var canım... biz korunuyoruz canım bu ay bende bişey çıkmaz.... 6. ayı doldurduk işte önümüzdeki ay başlıcaz... beni zor bulursunuz yane....:roflol::roflol::roflol: tabi şu omzum bir engel yapmassa...

EBRAR İÇİN 41 YASİN LİSTEMİZ
DERDANUR_10____BİTTİ
KARDELEN_5____BİTTİ
EBRAR_6_____BİTTİ
TUGCAL_2______BİTTİ
BESUUU_3_____BİTTİ
UĞURBONCUĞUM_3_____BİTTİ
TURKUAZ_5___BİTTİ
ALEYNA_3_____BİTTİ
AZRAPERİ_2
EZGİM EZ_1___BİTTİ
PORTAKAL SUYU_1
kızlar liste tamamlandı lütfen bitirenler haber vaersinler oldumu canlarımopuyorumnanaktan

ebrarım ben az öncede sordum ama gözden kaçtı sanırım
ben kuranı kerim i bilmiyorum ya okuyamazdım dimi yasinn
katılamayı çok isterdimm arkadaşım

buarada kime okuyoruz ayetel kürsii

tuğçem dimek öyle hayırlısı kuzum sanki bugünlerde adet olucaktında
sağlık olsun sonuçlar iyi çıksında öbür aya ümitleniriz

ebrarım gökçenin ablasına okucakmıyız... ben hafta sonu 3 gün olmucam burda... bide kırmızar gelcek o yüzden dedim başlıcaksan yarın bitireyim de yarım kalırsa haber de veremem size.... sıkıştırmak istemiyorum aslında seni....

kızlar ben yarın gene hastaneye gidecem o yüzden hepinize iyigeceler ebrar ayetel kürsileri dağıtırsan unutma komşumada verecem bana ona göre ver

yelizim okuyabilirdin ama liste tamam datlum
ayetel kürsiyide gökcemin ablasına okuycaz niyetimizide hayırlı bir kısmet için edicez kızlar

azram ohh ya valla özledim bırakıp gitme canım
buarada geçmişte yazdım ama okumamışsındır inşallah rahim filminde ikiside açık çıkar emeklerin boşa gitmemiştir kuzum

tugcal kız tek sen hamile kalda biz azcık sana hasret kalalım
bakalım canım hayırlısı artık...
ebrarım ben az öncede sordum ama gözden kaçtı sanırım
ben kuranı kerim i bilmiyorum ya okuyamazdım dimi yasinn
katılamayı çok isterdimm arkadaşım

buarada kime okuyoruz ayetel kürsii

bende bilmiyorum yelizim arapçasından ben cd den dinleyip türkçesinden takip ettim ama hatalı okumamak için... sonuçta o şekilde hatim de indirebiliyor... sen de öyle yapabilirsin canım....hem yanlış okuma sorunu da olmaz o zaman....

yelizcim canım hani sordun yaa yasini türkçeden okuyummu diye
bak canım aslında anlam bozuluyo yani okunmasa daha iyi ama bilmeyen arkadaşlarımıza sen okuyamazsın demek olmaz bence bu daha yanlış olur çünkü allahın kelamı herkezin o nimetten faydalanması lazım öğrenmeleri güzel ama okumamakta olmaz daha öncede yazmıştım kuran okumayı bilip eline almayan insanlar var o yüzden benim fikrim bu tamamen ama bence okuyun

GÖKCERANA için dua listesi
KARDELEN.................13
TURKUAZ....................20
EBRAR.......................50
BİRSEN......................20
ALEYNA.....................20
TUĞÇE.......................20
HALE........................20
BONCUK...................30
GÖKCE.....................20
BERSU.....................20
YELİZ.......................20
DERDA.....................20
AZRA.......................20

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…