Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

Olurmu öğle şey uğurboncuğum ben okunması gerektiğini düşünüyorum allahın kelamı bu o bilir ancak kabul edip etmiyceğini hem arapçadan okuyanda yanlış okuyabilir herkez tam bilmiyoki zaten

derinim sorma kuzum ya dünden beri hep aklımda dün eşim sabah ezanı okunuyo baktım dua ediyo senaya oda çok etkilendi

yaaa derdam benim içim rahat etmedi şimdi bak... sen bana bir tane yaz ben hemen yarın sabahtan okuyim.... azrama dua edemessem gözüm açık giderim walla....

boncuğum menüde ezogelin çorba
güveç,köfte ama çanak gibi yaptım köfteleri içine patates püresi üstüne kaşar süper oldu
sonra pilav salatalar iki çeşit bide iki çeşitte meze vardı kuzum
sonrasındada irmik helvası ve dondurma

boncuğum bak ben cd den takip ediyorum canım arapçasından okuyamıyorum bende... içim daha rahat ediyor sen de öyle yap istersen... cd yoksa internetten kabe imamlarından da dinleyebilirsin.... Allah kabul etsin inşallah... öenmliolan niyetine girmek...

boncuğum gördüm kuzum yazdım ama geciktim biraz kusura bakma
buarada sen yanlızmı okumak istiyosun istersen bende okurum kuzu

allah razı olsun canımm okumakk istemen bile yeter kuzummm saolasınn kuzummm

wayyy hamarat hatun seniiii....opuyorumnanaktan

sagol azram allah razı olsun cnm söylemenız bıle büyük bısıy benım ıcınopuyorumnanaktan
kızlar yalnız sızden rahım fılmımın temız cıkması ıcın dua ıstıyorum dualarınızda unutmayın benıde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…