Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
ALLAH'IMM
Sen bizim Rabbımızsın Senden başka ilâh yoktur Bizi Sen yarattın Biz senin kulunuz Sanan inanıyoruz Bu inancımızı koruyoruz Yaptığımız kötü şeylerin şerrinden sana sığınıyoruz Bize vermiş oldugun nimetlere şükrediyoruz Sana karşı günahkar olduğumuzu itiraf ediyoruz Günahlarımızı bağışla Senden başka günahlarımızı bağışlıyan yoktur

ALLAH'ım, varsın, birsin Eşin ve benzerin yoktur Varlığının başlangıcı yoktur Varlığının sonu da yoktur Devamlı varsın Herşeyi yoktan var eden sensin Gizli ve açık herşeyi görürsün Herşeyi duyarsın Sana gizli hiçbir şey yoktur Kalbimizden geçenleri bile bilirsin Büyüklülük sana mahsustur Sen Rahmansın Dünyada inanan veya inanmayan herkese sayısız nimetler ihsan (Çokca veren) eden sensin Sen Rahimsin (Sana inananlara çok merhamet edip acıyan sensin Dünyada verdiğin daha iyisini inananlara öbür dünyada veren sensin)

Her türlü noksanlardan uzaksin, senin şanın çok yücedir Rabbım, senin gücün her şeye yeter Her canlının rızkını veren sensin ALLAH'ım, senden başka ibadete layık hiçbir varlık yoktur Mülk (Herşey) senindir Hamd sana mahsustur Sana sonsuz hamd ederiz

Gerçek mü'minlere dost olan sensin, kendine sığınanları koruyan, görüp gözeten sensin Sana yalvaranların duasını kabul eden sensin Sen affedicisin Affetmeyi seversin Bizi affeyle

Ey merhametlilerin en merhametlisi olan ALLAH'ım Biz senden geldik yine sana döneceğiz Dinimizi, İmanımızı, Vatanımızı, Bayrağımızı sen koru Onlara göz diken düşmanlara karşı bize yardim et Müslümanları ve bütün insanları zel zele, sel gibi her türlü belâ ve musibetlerden sen koru İmanımızın ve sıhhatımızın yok olmasından sana sıgınıyourz ALLAH'ım, ilmimizi artır Bize helâl ve bol rızık ver Gönlümüzü huzurla doldur Sevgi ve muhabbet ver Senin ve Rasülünün sevgisini, kalbimize yerleştir Kalbimizdeki kin ve nefretleri çıkar Bize, sana ibadet etme aşkı ver
YARABBİM OKUDUĞUMUZ 41 YASİNLER HÜRMETİNE HUZURU KATINDA DUALARI MUTLAK KABUL OLANLAR HÜRMETİNE KABAEDE EDİLEN DUALAR HÜRMETİNE YARABBİM
EBRAR KARDEŞİMİZE HAYIRLI SAĞLIKLI SIHATLİ ANA VE BABASINA SADIK BİR EVLAT EVLAT VER TEZ VAKİTTE O MÜCİZEYİ NASİP ET MEVLAM
SENİN GÜCÜN HERŞEYE YETER EY MALİKÜL MÜLK BİZLERİN DULARINI ŞU MÜBAREK GÜNLERİN HÜRMETİNE KABUL BUYUR MEVLAM
AMİNNNNNNNNNNNNNN

AMİNNNNNNNNNNNNNN EBRARIM TEZ ZAMANDA SENDE MÜJDEYI VERIRSIN INSALLAH CNM RABBIM KABULETSIN:Saruboceq:

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
ALLAH'IMM
Sen bizim Rabbımızsın Senden başka ilâh yoktur Bizi Sen yarattın Biz senin kulunuz Sanan inanıyoruz Bu inancımızı koruyoruz Yaptığımız kötü şeylerin şerrinden sana sığınıyoruz Bize vermiş oldugun nimetlere şükrediyoruz Sana karşı günahkar olduğumuzu itiraf ediyoruz Günahlarımızı bağışla Senden başka günahlarımızı bağışlıyan yoktur

ALLAH'ım, varsın, birsin Eşin ve benzerin yoktur Varlığının başlangıcı yoktur Varlığının sonu da yoktur Devamlı varsın Herşeyi yoktan var eden sensin Gizli ve açık herşeyi görürsün Herşeyi duyarsın Sana gizli hiçbir şey yoktur Kalbimizden geçenleri bile bilirsin Büyüklülük sana mahsustur Sen Rahmansın Dünyada inanan veya inanmayan herkese sayısız nimetler ihsan (Çokca veren) eden sensin Sen Rahimsin (Sana inananlara çok merhamet edip acıyan sensin Dünyada verdiğin daha iyisini inananlara öbür dünyada veren sensin)

Her türlü noksanlardan uzaksin, senin şanın çok yücedir Rabbım, senin gücün her şeye yeter Her canlının rızkını veren sensin ALLAH'ım, senden başka ibadete layık hiçbir varlık yoktur Mülk (Herşey) senindir Hamd sana mahsustur Sana sonsuz hamd ederiz

Gerçek mü'minlere dost olan sensin, kendine sığınanları koruyan, görüp gözeten sensin Sana yalvaranların duasını kabul eden sensin Sen affedicisin Affetmeyi seversin Bizi affeyle

Ey merhametlilerin en merhametlisi olan ALLAH'ım Biz senden geldik yine sana döneceğiz Dinimizi, İmanımızı, Vatanımızı, Bayrağımızı sen koru Onlara göz diken düşmanlara karşı bize yardim et Müslümanları ve bütün insanları zel zele, sel gibi her türlü belâ ve musibetlerden sen koru İmanımızın ve sıhhatımızın yok olmasından sana sıgınıyourz ALLAH'ım, ilmimizi artır Bize helâl ve bol rızık ver Gönlümüzü huzurla doldur Sevgi ve muhabbet ver Senin ve Rasülünün sevgisini, kalbimize yerleştir Kalbimizdeki kin ve nefretleri çıkar Bize, sana ibadet etme aşkı ver
YARABBİM OKUDUĞUMUZ 41 YASİNLER HÜRMETİNE HUZURU KATINDA DUALARI MUTLAK KABUL OLANLAR HÜRMETİNE KABAEDE EDİLEN DUALAR HÜRMETİNE YARABBİM
EBRAR KARDEŞİMİZE HAYIRLI SAĞLIKLI SIHATLİ ANA VE BABASINA SADIK BİR EVLAT EVLAT VER TEZ VAKİTTE O MÜCİZEYİ NASİP ET MEVLAM
SENİN GÜCÜN HERŞEYE YETER EY MALİKÜL MÜLK BİZLERİN DULARINI ŞU MÜBAREK GÜNLERİN HÜRMETİNE KABUL BUYUR MEVLAM
AMİNNNNNNNNNNNNNN

AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
hepinizden MEVLAM razı olsun .çk duygulandıom inanınki
derdam çok saol kuzum ağzına yüreğine sağlık
inşallah tez vakitte hepimizin mucizesi gelir canlarım

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
ALLAH'IMM

AMİNNNNNNNNNNNNNN
amin amin aminnnnnnnnnnnnnnn rabbi,m kabul etsin inşallah kimsenin kucagını boş bırakmasın inşallah

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
ALLAH'IMM

AMİNNNNNNNNNNNNNN

tüm kalbimle amin diyorum rabbim güzel gönlünün muradını en yakın zamanda versin inşallah eli ayağı düzgün-hayırlı evlatlar nasip etsin

YOK DERDAM BEN ACELE ETTIM TATLIM SENLIK BISIY YOK ELINE EMEGINE SAGLIK RABBIM SENINDE NE MURADIN VARSA VERSIN INSALLAH TEZ ZAMANDA:Saruboceq:

seninn duanı okuduk amin dedik canımm ebrarımınkini bekliyoruzz okuyupp aminn dicazzz inşallahhhh
canım çok saolun Allah razı olsun
mrb kızlar nasılsınızz dua mı ediliyor
rabbim yelizinde ebrarrında dualarını kabul etsin inşallah
HOŞGELDİN DATLUM
ABLANADA DUAYA BAŞLADIK
AMİNNNNNNNNNNNNNN EBRARIM TEZ ZAMANDA SENDE MÜJDEYI VERIRSIN INSALLAH CNM RABBIM KABULETSIN:Saruboceq:

SAOL KUZUM İNŞALLAH HEPİMİZ YAAA

Yok azramm öle gülelim diye dedim zaten pc başındayımm canımm
biliyorum ebrarımın duasını beklediğimizi akşama kaadaaarda deseler beklerdim yanii

bersum sende annene gidiyosun yolun açık olsun saglıkla git ve geri gel inş canım kib
ebroşum eyüp sultana mı gitcen canım inş duaların kabul olur rabbim bebeginle geri evine gönderir seni inşşşşşşşşşşşşşşşş
bu arada cumamız mubarek olsun inşallah

GÖKCEM HOŞGELDIN CNM BEN ABLANIN ISMINI SORMUSTUM CNM DUAYI ÖYLE NIYET EDELIM DIYE SEN BILIRSIN TABI NASIL ISTERSEN OK
KIZLAR BEN KACTIM COK ISIM VAR COK HADI ÖPTÜM ALLAHA EMANET OLUNa.s.

saol canım yaa gerçekten acemiyim aslında pc kursuna gittim ama unuttum herşeyi ben pek sevmezdim pc yi sizle tanışınca oturuyorum önüne

bismillahirrahmanirrahim
allah'ımm
sen bizim rabbımızsın senden başka ilâh yoktur bizi sen yarattın biz senin kulunuz sanan inanıyoruz bu inancımızı koruyoruz yaptığımız kötü şeylerin şerrinden sana sığınıyoruz bize vermiş oldugun nimetlere şükrediyoruz sana karşı günahkar olduğumuzu itiraf ediyoruz günahlarımızı bağışla senden başka günahlarımızı bağışlıyan yoktur

allah'ım, varsın, birsin eşin ve benzerin yoktur varlığının başlangıcı yoktur varlığının sonu da yoktur devamlı varsın herşeyi yoktan var eden sensin gizli ve açık herşeyi görürsün herşeyi duyarsın sana gizli hiçbir şey yoktur kalbimizden geçenleri bile bilirsin büyüklülük sana mahsustur sen rahmansın dünyada inanan veya inanmayan herkese sayısız nimetler ihsan (çokca veren) eden sensin sen rahimsin (sana inananlara çok merhamet edip acıyan sensin dünyada verdiğin daha iyisini inananlara öbür dünyada veren sensin)

her türlü noksanlardan uzaksin, senin şanın çok yücedir rabbım, senin gücün her şeye yeter her canlının rızkını veren sensin allah'ım, senden başka ibadete layık hiçbir varlık yoktur mülk (herşey) senindir hamd sana mahsustur sana sonsuz hamd ederiz

gerçek mü'minlere dost olan sensin, kendine sığınanları koruyan, görüp gözeten sensin sana yalvaranların duasını kabul eden sensin sen affedicisin affetmeyi seversin bizi affeyle

ey merhametlilerin en merhametlisi olan allah'ım biz senden geldik yine sana döneceğiz dinimizi, imanımızı, vatanımızı, bayrağımızı sen koru onlara göz diken düşmanlara karşı bize yardim et müslümanları ve bütün insanları zel zele, sel gibi her türlü belâ ve musibetlerden sen koru imanımızın ve sıhhatımızın yok olmasından sana sıgınıyourz allah'ım, ilmimizi artır bize helâl ve bol rızık ver gönlümüzü huzurla doldur sevgi ve muhabbet ver senin ve rasülünün sevgisini, kalbimize yerleştir kalbimizdeki kin ve nefretleri çıkar bize, sana ibadet etme aşkı ver
yarabbim okuduğumuz 41 yasinler hürmetine huzuru katında duaları mutlak kabul olanlar hürmetine kabaede edilen dualar hürmetine yarabbim
ebrar kardeşimize hayırlı sağlıklı sıhatli ana ve babasına sadık bir evlat evlat ver tez vakitte o mücizeyi nasip et mevlam
senin gücün herşeye yeter ey malikül mülk bizlerin dularını şu mübarek günlerin hürmetine kabul buyur mevlam
aminnnnnnnnnnnnnn

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnnn rabbimmm tez zamandaa bebişini nasip etsinn inşallahhhh rabbimmm kabull etsinnn peygamber efendimiz hürmetine mübarek günler hürmetine okunan cumalarr hürmetine rabbimm kabulll etsinnn aminnnnnnnnnnnnn versin bebişini rabbimm tez zamanda

ablamda duaya başladınız mı bana kaç tane yazdınız canım gösterde ona göre okuyayım bende
okuyan herkese şimdiden teşekkür ederim rabbim dualarını kabul etsin onlarında inşallah

boncugum ablamın ismi fethiye bide evlenmedi şimdiye kadar onun için niyet edersiniz canım olur mu evlensin tez vakitte die:)sende gidiyosun galiba kib öpptm datlum senide görüşürüz

amin amin aminnnnnnnnnnnnnnn rabbi,m kabul etsin inşallah kimsenin kucagını boş bırakmasın inşallah
aminnnn kuzum
tüm kalbimle amin diyorum rabbim güzel gönlünün muradını en yakın zamanda versin inşallah eli ayağı düzgün-hayırlı evlatlar nasip etsin
AMİN CANIM ÇOK SAOL
BUARADA KIZLAR BIZIM TOPIK BU DUA ISINI IYI YÜRÜTÜYOR HA MASALLAH HEM SOHBETIMIZI EDIYORUZ HEM DUAMIZI EDIYORUZ:nazar::nazar:

EVET MAŞALLAH BİZE YAAA

yok azramm öle gülelim diye dedim zaten pc başındayımm canımm
biliyorum ebrarımın duasını beklediğimizi akşama kaadaaarda deseler beklerdim yanii

allah razı olsun canımmm rabbimden sizz bir isteyinnn rabbimmm binnn versinn inşallahhh hepinizeeee rabbimmm gönlünüzdekiii bütünnn güzelliklerii yaşattsınnn hepnizin canımm

Back
X