Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

kızlar herkes kaçıyo o zman bende kaçayım duayı okuyup yazaarım zaten listede okundu yaptırdım
herkesten şimdiden allah razı olsun inş dualar kabul olur ablamda hayırlı bi kısmetle karşılaşır kib öptm herkesi görüşürüz

gökçem inşallah kardeşine rabbim hayırlı kısmetlerr verir helal süt emmişlerle karşılaştırsınn inşallahhh

rabbimm gönlüne göre versinn tez zamandaa mürvetini görürüz inşallah senden güzel haberlerini alırızz

sema canım rabbim dayanma gücü versin inşallah üzme tatlı canını seninde olacak iinşallah ttatlım
ağlama sakınn kimsenin yanında kızarımmm

AZRAPERİ İÇİN 41 YASİN LİSTEMİZ
DERDANUR-----------------5
EBRAR ------------------5
TUGCAL ------------------1
UĞURBONCUĞUM-------2
YELİZ--------------------------2
kızlar şimdidlik böyle okumak isteyen arkadaşlarımız lütfen haber vaersinler canlarım kadir gecesine biticekl inşallahopuyorumnanaktan

canım bende 3 tane alayım
amcam içinde hatim tatamlıyoruz aslında daha çok almak isterdim
Rabbim dualarımızı kabul eylesin

iyim canım benim. bizde buakşam eşimin mesai arkadaşı doğum yapmış. ona gitcez. umarım kızın yanında ağlamam yaa, bebek hayırlamaya gidince hep ağlıyorum böyle...

hiç aglama içindenn rabbim bana güçç ver de derinn bii nefess all kuzummm benimde olacakk inşallah de yakında sende alacaksınn bebişini kucana canımm rabbim gösterecek o günlerriii hiçççç merakk etme kuzummm

hiç aglama içindenn rabbim bana güçç ver de derinn bii nefess all kuzummm benimde olacakk inşallah de yakında sende alacaksınn bebişini kucana canımm rabbim gösterecek o günlerriii hiçççç merakk etme kuzummm

inşallah canım,, hepimize inşallah. akşam kızı telefonla aradım telefonda kendimi zor tuttum. cumalar hürmetine inşallah canım.

UĞURBONCUĞUM-------2
AZRAPERİ--------------1 BİTTİ
SAMYELİM------------3
kızlar şimdidlik böyle okumak isteyen arkadaşlarımız lütfen haber vaersinler canlarım kadir gecesine biticekl inşallahopuyorumnanaktan

canım ablam fethiye ile konuştum hepiniize çok teşşekür ediyor kuran biliyor die bide azraperi için 5 tane yasin okuyucak ben bildiriirm buraya okudu die
hayd i kaçtım ben by

naneli şekercim yazıyım canım kadir gecesi biticek haber verrisin dimi balım okuyunca dusını o gece mutlaka Allaha tan bi şey çıkmazsa yapmak istiyorum

kızlar akşam ne kaynatmışsınız öyle... ohhh fıkır fıkır valla...
ben katılamıyorum size. akşam sahura bile kalktığımda gözlerim kapalı sofra hazırladım...

bugün çok kasıklarım ağrıyor. progeston kullanıyorum ondan olabilir mi ki?

canım ablam fethiye ile konuştum hepiniize çok teşşekür ediyor kuran biliyor die bide azraperi için 5 tane yasin okuyucak ben bildiriirm buraya okudu die
hayd i kaçtım ben by

allah razı olsun canım çok selam söylee rabbimmm gönlündekini versinn onun inşallah tez zamanda hayırlı haerlerini alırız inşallah

UĞURBONCUĞUM-------2
AZRAPERİ--------------1 BİTTİ
SAMYELİM------------3
GÖKÇE RANA--------5
NANELİŞEKER------3

Back
X