Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

ezgim saol canım bende iyiyim şükür .evde değildim annemdeydim yeni geldim .yarın gidemiycem düğün var bugünden kutladım anneler gününü..
ahhh inşallah seneye bizde anne olarak geçiririz bugünü..

zorum liste sanada uğurlu gelir inşallah şekil önemli değil dediğin gibi inşallah hamişler yerine geçersin enkısa zamanda..
buarada sen neler yapıyosun tedavi olayı filan.

kızlaryaa yusnese ve nur arkadaşımıza dua edelim .
nurum tedaviye başladı inşallah pozitifi görür..
yusnesinde kanaması olmuş inşallah bebişi sıkı sıkı tutunur yaa

yusnesın ne saman kanaması olmus ya ayy ınsallh hıc bıseycık olmaz RAbbım bebegını korur nur ıın RAbbım hayırlısı -nı nasıp etsın ınsallh tedavısı olumlu olur ve melegı onunla olur
ınsallah ısteyen herkese Rabbım hayırlı evlat nasıp etsın analı bablı buyüyecek hayırlı evlatlar.....:ecrin_bebek::Saruboceq:

saolun kızlar sizlerde iyisiniz umarım geç oldu ama malesef sigara derdindeydim bide onu bıraksam:delphin:
ilk hamileniz dimi ebrar kanamasımı varmış kıyamam inşallah en kısa zamanda iyileşir sağlıkla kucağına alır bebeğini

zorum liste sanada uğurlu gelir inşallah şekil önemli değil dediğin gibi inşallah hamişler yerine geçersin enkısa zamanda..
buarada sen neler yapıyosun tedavi olayı filan.

cnm ben buay aşılamaya çok kararlıdım hemen yaptırıcaktım ama okadar karamsarımki buay daha beklicem sanırım sonra artık bişiler yapılması gerekiyo bekle bekle yoruldum ya aşılama diyorum bende ama nasip bakalım cnm

off hamile kalırsın yine dert bitmz buseferde kanama olur yok erken doğar .allahım sonumuzu hayır etsin.çok zor işimiz yaa

cnm ben buay aşılamaya çok kararlıdım hemen yaptırıcaktım ama okadar karamsarımki buay daha beklicem sanırım sonra artık bişiler yapılması gerekiyo bekle bekle yoruldum ya aşılama diyorum bende ama nasip bakalım cnm

canım yaa o karamsarlık bendede var iğnelerim dolapta bekliyo ben bitürlü başlıyamıyorum içimde tuhaf bişey var .
inşallah gelecek ay güç bulursunda başlarsın.dediğin gibi bekle bekle nereye kadar..

ezgim saol canım bende iyiyim şükür .evde değildim annemdeydim yeni geldim .yarın gidemiycem düğün var bugünden kutladım anneler gününü..
ahhh inşallah seneye bizde anne olarak geçiririz bugünü..

amin ınsallah canım bısde seneye anne olarak gecırırız bu gunu bende bugun halılarımı yıkamaya verdım perelerımı yıkadım astık tekrar oyle ıste bahar temıslıgı yapmaya basladım ısten de ayrılıyorum artık carsamba gunune kadar gıdıcem sonra bıtcek ınsallah annemlere gıdıcem ayın 20sı gıbı gıtmeden hem etrafı temıslıyım ıstedım hemde hasırlıgımı yapayım...
artık kppsye calısmam lasım hayırlısı olur ınsallah dualarınısı eksık etmeyın kıslar olurmu....

amin ınsallah canım bısde seneye anne olarak gecırırız bu gunu bende bugun halılarımı yıkamaya verdım perelerımı yıkadım astık tekrar oyle ıste bahar temıslıgı yapmaya basladım ısten de ayrılıyorum artık carsamba gunune kadar gıdıcem sonra bıtcek ınsallah annemlere gıdıcem ayın 20sı gıbı gıtmeden hem etrafı temıslıyım ıstedım hemde hasırlıgımı yapayım...
artık kppsye calısmam lasım hayırlısı olur ınsallah dualarınısı eksık etmeyın kıslar olurmu....

ohh güle güle kirlet bitanem negüzel baya temizlik yapmışsın darısı bana ..
demek işten ayrılıyosun hayırlısı inşallah.
anneciğine gitcen negüzel hayırlısıyla gider dönersin inş..
ay canım allah yardımcın olsun gönlünde nevarsa rabbim onu hakkında hayırlı eylesin..

aaaa kız hayvanı töhmelettinmi delüüü alsanaalsanasmile
kıyamam sana üzüldün değilmi napalım onlrın kaderi oo eninde sonunda cennete uçuyolar.başın saolsun canım..

saol şekercim yaa üzüldüm kız bi günlüne anneme gönderdim kafam şiştiydi cikciklemesinden annemde hava güzel diye gündüz balkona koy akıllı cücük meftaa:sinifsinif:

canım yaa o karamsarlık bendede var iğnelerim dolapta bekliyo ben bitürlü başlıyamıyorum içimde tuhaf bişey var .
inşallah gelecek ay güç bulursunda başlarsın.dediğin gibi bekle bekle nereye kadar..

hakkında hayırlısı olsun ebrarcım....bısey sorcam neden baslamıyorsun ıgnelerıne neyı beklıyorsun anlamadım bennn yanı bu konuda bı bılgım yokta o yuzden soruyorum tatlım

kızlar atvde canım ailemin tekrarı var ay hamişlik kursunu izleyin yaa kopmuştum orda çok ağlamıştım..

Back
X