Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin sağol birsenciğimm
canım bende bi kaç sayfa önce kızına geçmiş olsun dedim ama gözünden kaçtı sanırsamm kuzum
ya benim acaip uykum geldi ben azıcık yatayımm bu gece ssabahlayamayacağımm çok öpüyorum hepinizi sizlere hoş sohbetler canlarım
bugünde herkes dualanmış hadin canlar Allah hayırlısını versin bütün canı gönülden herkese amin
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
ALLAH'IMM
Sen bizim Rabbımızsın Senden başka ilâh yoktur Bizi Sen yarattın Biz senin kulunuz Sanan inanıyoruz Bu inancımızı koruyoruz Yaptığımız kötü şeylerin şerrinden sana sığınıyoruz Bize vermiş oldugun nimetlere şükrediyoruz Sana karşı günahkar olduğumuzu itiraf ediyoruz Günahlarımızı bağışla Senden başka günahlarımızı bağışlıyan yoktur
ALLAH'ım, varsın, birsin Eşin ve benzerin yoktur Varlığının başlangıcı yoktur Varlığının sonu da yoktur Devamlı varsın Herşeyi yoktan var eden sensin Gizli ve açık herşeyi görürsün Herşeyi duyarsın Sana gizli hiçbir şey yoktur Kalbimizden geçenleri bile bilirsin Büyüklülük sana mahsustur Sen Rahmansın Dünyada inanan veya inanmayan herkese sayısız nimetler ihsan (Çokca veren) eden sensin Sen Rahimsin (Sana inananlara çok merhamet edip acıyan sensin Dünyada verdiğin daha iyisini inananlara öbür dünyada veren sensin)
Her türlü noksanlardan uzaksin, senin şanın çok yücedir Rabbım, senin gücün her şeye yeter Her canlının rızkını veren sensin ALLAH'ım, senden başka ibadete layık hiçbir varlık yoktur Mülk (Herşey) senindir Hamd sana mahsustur Sana sonsuz hamd ederiz
Gerçek mü'minlere dost olan sensin, kendine sığınanları koruyan, görüp gözeten sensin Sana yalvaranların duasını kabul eden sensin Sen affedicisin Affetmeyi seversin Bizi affeyle
Ey merhametlilerin en merhametlisi olan ALLAH'ım Biz senden geldik yine sana döneceğiz Dinimizi, İmanımızı, Vatanımızı, Bayrağımızı sen koru Onlara göz diken düşmanlara karşı bize yardim et Müslümanları ve bütün insanları zel zele, sel gibi her türlü belâ ve musibetlerden sen koru İmanımızın ve sıhhatımızın yok olmasından sana sıgınıyourz ALLAH'ım, ilmimizi artır Bize helâl ve bol rızık ver Gönlümüzü huzurla doldur Sevgi ve muhabbet ver Senin ve Rasülünün sevgisini, kalbimize yerleştir Kalbimizdeki kin ve nefretleri çıkar Bize, sana ibadet etme aşkı ver
YARABBİM OKUDUĞUMUZ 41 YASİNLER HÜRMETİNE HUZURU KATINDA DUALARI MUTLAK KABUL OLANLAR HÜRMETİNE KABAEDE EDİLEN DUALAR HÜRMETİNE YARABBİM
EBRAR KARDEŞİMİZE HAYIRLI SAĞLIKLI SIHATLİ ANA VE BABASINA SADIK BİR EVLAT EVLAT VER TEZ VAKİTTE O MÜCİZEYİ NASİP ET MEVLAM
SENİN GÜCÜN HERŞEYE YETER EY MALİKÜL MÜLK BİZLERİN DULARINI ŞU MÜBAREK GÜNLERİN HÜRMETİNE KABUL BUYUR MEVLAM
AMİNNNNNNNNNNNNNN
canımmm çokkkkkkkkkkk sevinnndimmmm inşallahhhh olacakkk canımmm inşallahh dualrımız seninle canımmm ayy valla çokk sevindimmm kızzz bend keçi boynuzu pekmezi ve keç boynuzu kaynatıpp içiriyomm onunda etkisi var spermmlerin çogalmasında canımmm inşallah bizimkilerde çogalmıştırr test yapınca belli olaacakkk
ayy kuzummm vallaha çokk sevindimmmm hayırlısı olsunn canımmm rabbimm yollasınn bebişinii kuzummmmm
yeliz valla merakla gece ne kaynatmışlar diye geçmişi okuyorum sana cevap yazdımmı bilmiyorum ama sgl canım haftaya sonuçlarını alacam umarım bişey çıkmaz kan pıhtılaşmasından korkuyorum genetikmiş malum hayırlısı bekliyecez bakalım
yelizcim iyi geceler canım
ezgim yazıyımmı balım yasinleri bitirebilirmisin kadir gcesine
merhaba cnm hoşgelmişsin aramıza.vereliniortakhikayeni okudum üzülme lütfen Allah büyük.inşallah yeniden yollayacak melegini ama bi daha hiç gitmemek üzere:Saruboceq:merhaba arkadaşlar ...akşam hikayemi yazmıştım....bazı arkadaşlarlada tanıştık..sağolsunlar çok sıcak davrandılar...sizlerlede tanışmak isterim...
hoşbulduk turkuazım sagol canım özledim hepinizi yaaaopuyorumnanaktancumanız mübarek olsun...
geçmişi okumaya çalıştım ama yarım yamalak,derinim gelmiş hoşgelmiş
birsencim film temiz çıkmıs çok sevindim cnm,tugcecim snn sonuclarda temiz çıkar inş
azram senin sonuclarla ilgili bşe göremedim,sonuclarını aldın mı?
regli geciken çok var inş hamişsinizdir kızlar yaa ne güzel olur,rekor kırar topiğimiz bir ayda en fazla hamiş çıkaran topic:)
ayşenimmm doğum günün kutlu olsun bitanemm,nice senelere,inş seneye bebişinle kutlarsın...
ee kızlar ben şuan namaz kılamam,daha sonra kılsa olur sanırım değil mi,birde gökcenin ablasına ne niyetle okuyacağız?
bu arada bulut83 hoşgeldin canım
AMİNNNN diyorum yürekten.Ya; Rabbi!
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar; rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A;lemin, ResÜ;I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
"0l! emriyle; bilinen ve bilinmeyen, görünen ve görünmeyen sayısız alemleri yaratan; "Yok 0l!" emriyle de, her şeyi bir anda yok etme gücüne sahib olan, alemlerin Rabbi, Rahman ve Rahim olan Yüce Allah’ım! "Bana dua edin, duanızı kabul edeyim" buyurdun. Biz de; huzuruna geldik, boynumuzu büktük, ellerimizi Sana açtık. Seni Rahim, Gafur biliyoruz. Rahmet ve Gufran ism-i şerifinle tecelli eyle, ellerimizi boş döndürme ya; Rabbi! Kur'an-ı Kerim'in bereketi ile ve alemlere rahmet olarak gönderdiğin sevgili Peygamberimizin hürmeti ile bizleri af eyle, ey Kerim; bizleri affet ya; Rahim. Allah’ım! Bizleri Kur’an-ı Kerim'in zineti ile süsle. O'nun kerameti ile mükerrem eyle ve şerefiyle şereflendir.
Ya; Rabbi
Bütün işlerimizin sonunu hayr eyle; dünyada rezil olmaktan, Ahiret’te de azabından muhafaza eyle.
Allah'ım! Bizi dirlik ve doğruluk üzere yaşat, aramızdaki sevgi bağlarını güçlendir, kalblerimizi ayni görüş ve düşünüş halkası içinde birleştir. Dinden, imandan, doğruluktan, Sana ibadet ve taatdan ayırma Ya; Rabbi!
Ya; Rabbi!
Allahım, bana yüce katından temiz ve saygılı bir nesil ihsan eyle
hayırlı sağlıklı vatanına milletine dinine bağlı hayırlı evlatlar nasip et .okuduğumuz duaları makbul ve kabul buyur yarabbim
Allahım! Bizim Efendimiz Muhammed’e (sav) kusursuz bir salât ve rahmet, mükemmel bir selâm ve selâmet vermeni diliyoruz. O Peygamber ki, onun hürmetine düğümler çözülür, sıkıntılar ve belalar onun hürmetine açılıp dağılır, hacet ve ihtiyaçlar onun hürmetine yerine getirilir. Maksatlara O’nun hürmetine ulaşılır, güzel sonuçlar O’nun hürmetine elde edilir. O’nun şerefli yüzü hürmetine bulutlardaki yağmur istenilir, Allah’ım, onun ehl-i beytine, ashabına da her göz kırpacak kadar zamanda (her an, saniye) her nefes alacak zamanda sana malum olan varlıklar sayısınca salât et.”
YA RABBİM
YELİZ arkadaşımız için okuduğumuz SALATI TEFRİCİYELERİ bebişinin gelmesi için vesile kıl
vatanına ,milletine ve ailesine bağlı hayırlı bir evlat nasip et .bu mübarek ramazan ayının yüzü suyu hürmetine ellerimizi,dualarımızı boş çevirme . HESAPSIZ KATINDAN NASİP ET .arkadaşımız her daraldığında onun yardımcısı ol
SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER
AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
Allah razı olsun canım benim..gelemedin daha yaww ordan feshaneye falan mı gittiniz kıssskaydirigubbakcemile3unuturmuyum canım hepinizin tek tek isimlerini sayıcam inşallah
nasip olur umarımsanada boncuğum hatta sen gel ben götürürüm kuzum
AMİNNNNNNN...Allahım güzel arkadaslarıma herşeyin hayırlısını nasip et.:Saruboceq:
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
ALLAH'IMM
Sen bizim Rabbımızsın Senden başka ilâh yoktur Bizi Sen yarattın Biz senin kulunuz Sanan inanıyoruz Bu inancımızı koruyoruz Yaptığımız kötü şeylerin şerrinden sana sığınıyoruz Bize vermiş oldugun nimetlere şükrediyoruz Sana karşı günahkar olduğumuzu itiraf ediyoruz Günahlarımızı bağışla Senden başka günahlarımızı bağışlıyan yoktur
ALLAH'ım, varsın, birsin Eşin ve benzerin yoktur Varlığının başlangıcı yoktur Varlığının sonu da yoktur Devamlı varsın Herşeyi yoktan var eden sensin Gizli ve açık herşeyi görürsün Herşeyi duyarsın Sana gizli hiçbir şey yoktur Kalbimizden geçenleri bile bilirsin Büyüklülük sana mahsustur Sen Rahmansın Dünyada inanan veya inanmayan herkese sayısız nimetler ihsan (Çokca veren) eden sensin Sen Rahimsin (Sana inananlara çok merhamet edip acıyan sensin Dünyada verdiğin daha iyisini inananlara öbür dünyada veren sensin)
Her türlü noksanlardan uzaksin, senin şanın çok yücedir Rabbım, senin gücün her şeye yeter Her canlının rızkını veren sensin ALLAH'ım, senden başka ibadete layık hiçbir varlık yoktur Mülk (Herşey) senindir Hamd sana mahsustur Sana sonsuz hamd ederiz
Gerçek mü'minlere dost olan sensin, kendine sığınanları koruyan, görüp gözeten sensin Sana yalvaranların duasını kabul eden sensin Sen affedicisin Affetmeyi seversin Bizi affeyle
Ey merhametlilerin en merhametlisi olan ALLAH'ım Biz senden geldik yine sana döneceğiz Dinimizi, İmanımızı, Vatanımızı, Bayrağımızı sen koru Onlara göz diken düşmanlara karşı bize yardim et Müslümanları ve bütün insanları zel zele, sel gibi her türlü belâ ve musibetlerden sen koru İmanımızın ve sıhhatımızın yok olmasından sana sıgınıyourz ALLAH'ım, ilmimizi artır Bize helâl ve bol rızık ver Gönlümüzü huzurla doldur Sevgi ve muhabbet ver Senin ve Rasülünün sevgisini, kalbimize yerleştir Kalbimizdeki kin ve nefretleri çıkar Bize, sana ibadet etme aşkı ver
YARABBİM OKUDUĞUMUZ 41 YASİNLER HÜRMETİNE HUZURU KATINDA DUALARI MUTLAK KABUL OLANLAR HÜRMETİNE KABAEDE EDİLEN DUALAR HÜRMETİNE YARABBİM
EBRAR KARDEŞİMİZE HAYIRLI SAĞLIKLI SIHATLİ ANA VE BABASINA SADIK BİR EVLAT EVLAT VER TEZ VAKİTTE O MÜCİZEYİ NASİP ET MEVLAM
SENİN GÜCÜN HERŞEYE YETER EY MALİKÜL MÜLK BİZLERİN DULARINI ŞU MÜBAREK GÜNLERİN HÜRMETİNE KABUL BUYUR MEVLAM
AMİNNNNNNNNNNNNNN
evet bebek ..yuvaya döndümŞenizaramıza hoş geldin,inş biaha yaşamassın bu üzücü durumu,rabbim en kısa zamanda nasib eylesin anneliği inş.
vaaaaavvvvv
sen ne ikide bi kayboluyon kız,sonrada suçumu görmesinler diye canlarımda canlarım,yok öyle sürekli kaybolmak.klava::tomato:
gerçekten dışarısı çok fena,ben oruç tutamadığım halde mahvoldum bugün,rabbim çalışanlara yardım etsin.
inş.bigün onlarıda yazcaz.
ne güzel olur.
aynennnn katılıyorum derincim sana,bu arada heralde artıkın döndün dimi?
tarifini istiyorum,ekmek hamuruyla mı yaptın?
rabbim hayırlı,mutlu ve sağlıklı bir ömür nasib etsin inş.
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
oysa biz topicte menemen delisiyiz,bi akşam konuştukta,kalkıp herkez menemen hazırladı sahurda.
geçmiş olsun tuğçecim:mymeka:
aminnnnnnnnn.
rabbim şimdiden kabul etsin dualaraını inş.
amin amin amin,Allahım güldürsün yelizin yüzünü,ve hepimizinde inş.tez zamanda kavuşalım yavrularımıza.
sende sağol canımcım.Şeniz
haberim olsa bile gelemezdim,tam mukabelede olduğum vakitlerdi,ordanda fakülteye transit geçtim,olmak isterdim ama güzel bi vakitte yapılmasınada çokkkk sevindim canım:1hug:
amin inş.rabbim niyetimize göre,ebrarcımada,okuyan,amin diyen,bebek isteyen herkeze de en kısa zamanda nasib eder inş.
evet,gerçekten öyle,dua işini koordine etmekte baya meseleymiş,heralde topicin insanlarının içtenliğindende kaynaklanıyo,ama ebroşun başarısını es geçmemek gerek.olumunekankayizsmile
amin canım,naptım,dr a gittim,yımırta çatlamamış,çatlatma verdi ama şimdi vurdursam pazar sabahına denke geliyo,şimdi ailecek bi yumurtanın baaaşı için oruç tutmicaz mı,günah olur mu acaba,çok ikilemde kaldım yaaaaa.
ümitlendirmek istemem ama iğne batması gibiyse hamile olma ihtimalin yüksek.
selam canım,kızlardan fikir alim diye geldim,kaç sayfa okud8um,kimse yoktu,sende sonlara doğru geldin,sen napıyon,test yaptın mı?
birsen rahim filiminin temiz çıkmasına sevindim,alıntı almadım ama aklımda.
sevtuncum sende burda olamıyorum diye üzülme,mercimek herşeyden önemli.
tatlımm bak işe yaramış kürlerr yaa..inşallah herşey güzel gidecek böyle canım benim..çok sevindim gerçektende..öpüyom kuzuŞenizkızlarr yaa cok ıyı degıl hersey ama soyle gecenlerde bı test yaptırmıstık antıkor testı temız cıkmıs sonra dr muzda tekrar spermıogram ıstemıstı sperm sayımız yukselmıssss en guselı de dr da bızı de umutlandıran hareketlılk cokk yukselmıss kecı boynuzu pekmezı ıcıyrdu bıde dr ılac vermıstı klomen acaba onlar mı yaptı bılemıyrm ama dr bu sekılde bıle ne kadarda dusukte olsa hamıle kalınabılır demıs dusenlı ılışki onermıss yaa umutlandık tekrar bakalımm ınsallhh olurr kızlarrrr dua edınnnn nolur
amin sağol birsenciğimm
canım bende bi kaç sayfa önce kızına geçmiş olsun dedim ama gözünden kaçtı sanırsamm kuzum
ya benim acaip uykum geldi ben azıcık yatayımm bu gece ssabahlayamayacağımm çok öpüyorum hepinizi sizlere hoş sohbetler canlarım