Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende sevtuna küsüyüm
bak bana bi hoşgeldin demedi kaydirigubbakcemile3
nasılsın canım mercimek nasıl
kızlarr yaa cok ıyı degıl hersey ama soyle gecenlerde bı test yaptırmıstık antıkor testı temız cıkmıs sonra dr muzda tekrar spermıogram ıstemıstı sperm sayımız yukselmıssss en guselı de dr da bızı de umutlandıran hareketlılk cokk yukselmıss kecı boynuzu pekmezı ıcıyrdu bıde dr ılac vermıstı klomen acaba onlar mı yaptı bılemıyrm ama dr bu sekılde bıle ne kadarda dusukte olsa hamıle kalınabılır demıs dusenlı ılışki onermıss yaa umutlandık tekrar bakalımm ınsallhh olurr kızlarrrr dua edınnnn nolur
canlarımmm ben kaçıyorumm biraz uyuyayımmm gözlerim kapanıyorr sabahta erken kalktım ya ondan bu gece kapanıyoo gözlerrr öpüyorumm hepinizi tek tekkkk iyi bakın kendinize canlarrr saglıkla ve sevgiyle kalınnn allaha emanetsinizz sahurda gelmeye çalışacam canlarımmm özleyinn benii anacımmm öptümmmm
tuğçem hiç sorun değil balım rahatsızdın sonuçta ve yürekten amin dediğini biliyorum
aman iyi ol öyle keyifsiz durunca üzülüyorum ben
aleynam evet ya çok geziyom demi ama bugünki gezmem süperdi
kız eyüpteydim çok baktım etrafıma belkim görürüm diye
sevtun ben benmkini uyuttum rahatım sende uyutaydın kız o zamn rahat oluyo insan
azra güle güle iyi uykular
sevtun ben benmkini uyuttum rahatım sende uyutaydın kız o zamn rahat oluyo insan
azra güle güle iyi uykular