Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

ebrarcım iyi geceler bende kaçtım kzılar eşim sıcak ekemk istedi yapıveriyim
saol canım hayırlı sahurlar
maşallah sıcak ekmek haa aklinialirimsmile
hadi kolay gele
abla ciddiyim napıyım kız yoksam yatiştiremem

zaten kirlenmiyoki evde 2 miz varız

eşimde benden tertipli adam zaten zor olmuyo yani:1:

bende görümcemleri cagırdım

salıyada annemleri ablamları cagırıyom hatimimi bitirmiş oluyom yani

haklısın canım

valla bizim ev kirleniyo yaa
yada ben biraz manyağım sanki misafir geliyoda sürekli süpürüyom
en iyisini yapıyosun boşver

derincim,ben seni,kocanın öptüğü fotoğrafta tanıdım,diğerlerini görünce bana değişik geliyosun.

kaydirigubbakcemile3 orda düz saçlarım..dogal degil..olsun alışırsın digerlerinede:))

kıslar bende kaçar..hepinizi çok öpüyorum.ALLAHA emanet olun..hayırlı sahurlar..bu arada biberleri anlattım güzel güzel ama canı isteyen olduysa hakkınızı helal edin valla..sordunuz diye anlattım canlar...haydiiin kaçtım benkaydirigubbakcemile4

saol canım hayırlı sahurlar
maşallah sıcak ekmek haa aklinialirimsmile
hadi kolay gele

valla bizim ev kirleniyo yaa
yada ben biraz manyağım sanki misafir geliyoda sürekli süpürüyom
en iyisini yapıyosun boşver

SANA GELEN COKSA ONDAN COK KİRLENİYODUR

KAYNANAMLARDA YOKYA KİMSEDE GELMİYO ANNEMLERDE YABANCI DEYİL ZATEN

BDE BEN COK TEMİZLİK YAPMAMDA COK TOPLARIM DAGINIK OLMAZ YANİ EV O YÜZDENDE EV TEMİZ DURUYO sempatiksalakcinni

millet bugün niden yoktu bebeler acaba girdim gene yoksunuz geç girmişsiniz :olmaz: hafta sonunu hiç sevmiyorum kimsecikler olmuyo healsanaalsanasmile kaçaklar sizikaydirigubbakcemile4

hayırlı sabahlar kızlar
gününüz hayırlı ve güzel geçsin inşaallah
akşam kaynatmışsınız şimdi uyuyorsunuz ohhhh zemuszemus
tatlı rüyalar opuyorumnanaktan

canım valla akşam 6 ya kadar açık galiba net bilmiyorum biz gittiğimizde 4 filandı
sabah daha tenha oluyomuş ama kalabalıktı biz ordayken .inşallah nasip olur canım
buarada galiba bende artık takmıycam biz kafa kafaya verelimde unutalım şu nankör bebişleri bayanssulusmilebayanssulusmile
demekki sabah gitmek lazım,ordan da Eyüp Sultan'a git iftara kadar duanı et,namazını kıl...Ayyy ne güzel olurr yaa...
Evet abla unuttum gitti:)En azından aralık ayına kadar unuttum:) iki senedir hep onun için uğraştım evliliğimin tadını çıkaramadım ya,yok borç yok bebek olmuyor kendimi yedim iki senedir eşimle sayılıdır gezmeye gittiğimiz:(İnşaallah şu borçlar bi azalsın kendime yaşıycam,bi senedir çalışıyorum kendime zırnık almadım:(

tutiim ağzına sağlık balım çok öptüm seni
hayırlı geceler
buarada kocişini özledin değilmi ALLAH kavuştursun opuyorumnanaktan
Özlemem mi kızzz,adamın ağzından burnundan getiriyorum herkese ramazan değil millet tatil beldelerinde hep bu da tam yerinde gitti:(Pazartesi yola çıkacak Allah'ın izniyle...
ben geldim kıslarrropuyorumnanaktan
AYŞECE tedaviniz hayırlı olsun canım.
ŞEYDAM seninde hayırlı olsun inşallah yumoşlar büyür çatlar ve bebiş gelir canım.

kızlar normalde benim bugün klomene başlamam gerekiyordu hatta dün..ama hiç içimden içmek gelmedi ..ve haplarımı da bulamadım zaten evin içinde yer yarıldı içine girdiler sanki...aman dedim zaten gönülsüzdüm içmeye boşver derin içme dedim...bu ay kendi halime kalacam bakalım...bayram bi geçsin adet olayım o zaman içer öyle giderim..zaten doktora gitmeden artık kendimiz prof olduk neyi ne zaman içecegimizi biliyoruz artık dimi ama..diger adetin 3.günü içerim..13-14. günü de doktora giderimkaydirigubbakcemile2
canım benim nasılsın,herşeyde bi hayır vardır ama çok doğru düşünmüşsün şimdi izin istesen işten yine bi tartışma çıkacak,birde insan işten soğuyunca gitmek istemiyor dimi hiç bben öyleyim şahsen sabah kalkana kadar anam ağlıyor:)
kızlarun test yaptım asırı sılık hatta yok arası bırsey coktı yarım saat sonra belırgın hale geldı sılık cızgı ne olur bırsey dıyın ne olurrrrrrrrr
mızmızım senin için hayırlısı neyse o olsun,demek eşin izin verdi test yapmana kaydirigubbakcemile5
madem silik çıktı pazartesi kan testi yaptır bencede canım,inş güzel haberlerle gelirsin:Saruboceq:
iğnelr önceki gün bitti,dünde çatlatmayı vurdum,inş.şatlamıştırda bi tane spermi yakalar.:asigim:
kardelenim bugun önemli bigün anladığım kadarıyla,Allah'ın izniyle olur inş
bu sefer birbirlerine kavuşur şu şeylerraklinialirimsmile

slm aranıza yeni katıldım kabul edermisiniz benıeyvahedigeldismilemde dılegım anne olmak :)
hoşgeldin cnm,inşaallah en kısa zamanda dileğin gerçekleşir.
Ayrıca mesleğinden ötürüde seni takdir ettimvereliniortak

herkese iyi pazarlarrrrrrrrr
bu arada eboşum bugun ağır misafirlerin var demek hee,Allah yardımcın olsun
İşlerini çabucak halledebilirsin inş...

ayyyyy sinirdenn çatlıcam sabah sabah insanın sinirlerini zıplatıyorlar bu ne yaaaaa
ne terbiyesiz insanlar var,elime geçse bi kaşık suda boğucam resmen tövbe tövbeeeee:oklava:alsanaalsanasmile

Rabbi heblî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semî’ud-Duâ.
Rabbim! Bana tarafından hayırlı bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin.

:oklava:
hayırdır canım noldu ne bu sinir böyle
müşterinin biri canımı sıktı,kendini bşe sanıyor işte
yüzyüze olsak sağ bırakmazdım o derece sinir etti bwni
Rabbi heblî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semî’ud-Duâ.
Rabbim! Bana tarafından hayırlı bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin.

Aminnn inşaallahhh

Back
X