- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 733
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saol canım hayırlı sahurlarebrarcım iyi geceler bende kaçtım kzılar eşim sıcak ekemk istedi yapıveriyim
abla ciddiyim napıyım kız yoksam yatiştiremem
zaten kirlenmiyoki evde 2 miz varız
eşimde benden tertipli adam zaten zor olmuyo yani
bende görümcemleri cagırdım
salıyada annemleri ablamları cagırıyom hatimimi bitirmiş oluyom yani
haklısın canım
derincim,ben seni,kocanın öptüğü fotoğrafta tanıdım,diğerlerini görünce bana değişik geliyosun.
saol canım hayırlı sahurlar
maşallah sıcak ekmek haa aklinialirimsmile
hadi kolay gele
valla bizim ev kirleniyo yaa
yada ben biraz manyağım sanki misafir geliyoda sürekli süpürüyom
en iyisini yapıyosun boşver
zaten soranın canı çekti derinnnnn
demekki sabah gitmek lazım,ordan da Eyüp Sultan'a git iftara kadar duanı et,namazını kıl...Ayyy ne güzel olurr yaa...canım valla akşam 6 ya kadar açık galiba net bilmiyorum biz gittiğimizde 4 filandı
sabah daha tenha oluyomuş ama kalabalıktı biz ordayken .inşallah nasip olur canım
buarada galiba bende artık takmıycam biz kafa kafaya verelimde unutalım şu nankör bebişleri bayanssulusmilebayanssulusmile
Özlemem mi kızzz,adamın ağzından burnundan getiriyorum herkese ramazan değil millet tatil beldelerinde hep bu da tam yerinde gittitutiim ağzına sağlık balım çok öptüm seni
hayırlı geceler
buarada kocişini özledin değilmi ALLAH kavuştursun opuyorumnanaktan
canım benim nasılsın,herşeyde bi hayır vardır ama çok doğru düşünmüşsün şimdi izin istesen işten yine bi tartışma çıkacak,birde insan işten soğuyunca gitmek istemiyor dimi hiç bben öyleyim şahsen sabah kalkana kadar anam ağlıyor:)ben geldim kıslarrropuyorumnanaktan
AYŞECE tedaviniz hayırlı olsun canım.
ŞEYDAM seninde hayırlı olsun inşallah yumoşlar büyür çatlar ve bebiş gelir canım.
kızlar normalde benim bugün klomene başlamam gerekiyordu hatta dün..ama hiç içimden içmek gelmedi ..ve haplarımı da bulamadım zaten evin içinde yer yarıldı içine girdiler sanki...aman dedim zaten gönülsüzdüm içmeye boşver derin içme dedim...bu ay kendi halime kalacam bakalım...bayram bi geçsin adet olayım o zaman içer öyle giderim..zaten doktora gitmeden artık kendimiz prof olduk neyi ne zaman içecegimizi biliyoruz artık dimi ama..diger adetin 3.günü içerim..13-14. günü de doktora giderimkaydirigubbakcemile2
mızmızım senin için hayırlısı neyse o olsun,demek eşin izin verdi test yapmana kaydirigubbakcemile5kızlarun test yaptım asırı sılık hatta yok arası bırsey coktı yarım saat sonra belırgın hale geldı sılık cızgı ne olur bırsey dıyın ne olurrrrrrrrr
kardelenim bugun önemli bigün anladığım kadarıyla,Allah'ın izniyle olur inşiğnelr önceki gün bitti,dünde çatlatmayı vurdum,inş.şatlamıştırda bi tane spermi yakalar.:asigim:
hoşgeldin cnm,inşaallah en kısa zamanda dileğin gerçekleşir.slm aranıza yeni katıldım kabul edermisiniz benıeyvahedigeldismilemde dılegım anne olmak :)
ayyyyy sinirdenn çatlıcam sabah sabah insanın sinirlerini zıplatıyorlar bu ne yaaaaa
ne terbiyesiz insanlar var,elime geçse bi kaşık suda boğucam resmen tövbe tövbeeeeeklava:alsanaalsanasmile
müşterinin biri canımı sıktı,kendini bşe sanıyor iştehayırdır canım noldu ne bu sinir böyle
Rabbi heblî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semî’ud-Duâ.
Rabbim! Bana tarafından hayırlı bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin.